Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på alle vores fotoalbummer med koden 'ALBUM20'

Spejl uden ramme

Her finder du vores spejle uden ramme

12 Produkter

Spejl uden ramme

Her har vi samlet alle vores spejle uden ramme! Der fås et hav af forskellige spejle uden ramme, så hvilket passer bedst i dit hjem - rund, oval, kvadratisk eller rektangulær? Du finder alla varianter hos os, uanset hvilken størrelse du ønsker.

Et spejl på væggen kan virkelig give værelset og indretningen et løft. Enten hængende alene på væggen eller sammen med andre detaljer. Et større spejl på væggen har både et praktisk formål men frem for alt kan den også give mere liv til interiøret. Benytter du et mindre spejl, kan det være et flot komplement til eksempelvis billeder, posters, fotografier eller hylder. Eller hvorfor ikke et miks af alting?

Spejle uden ramme giver et rent og konkret indryk. Desuden er de lette at matche med alle vægge. Uden ramme risikerer spejlet ikke at mismatche med mønstrede tapeter eller stærke farver på væggen, men gør sig samtidig rigtig flot mod hvide eller lyse vægge. Spejle uden ramme er enkle at indrette med, hvid du er usikker på hvilket spejl du skal have.

Spejlene i denne kategori fås i mange varianter og modeller. Enten færdige spejle eller løse spejle, så du kan gøre din spejlvæg lige så stor du vil, eller i hvilken form du vil have den i. De løse spejle sælges i 4-pack med tilhørende 10 fæstepunkter, hvilket gør det enkelt at montere dem op. Vil du undgå at være nødt til at lave hul i væggen, så kan du også finde mindre spejle som kommer i 8-pack og hvor du i stedet fæster spejlene med dobbelthæftende tape. Dette er en løsning for dig, som enkelt vil kunne variere din spejlvæg og prøve dig frem. Hvis du ombestemmer dig efter din første opsætning, så kan du nemt prøve dig frem igen og igen. Måske vil du heller ikke have alle spejle samlet på samme sted, og så kan du variere og sprede spejldelene du.