Sengesæt til børn

(0)

Red op til en god nats søvn for dit barn med bløde sengesæt. Mange timer tilbringes i sengen, så det er vigtigt at den føles bekvem og hyggelig. Prioritér dit barns søvnkomfort og vælg et sengesæt af fin kvalitet. Hos os på BGA finder du et nøje udvalgt sortiment af bløde og fine sengesæt til dit barn!

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 0 produkter

  Vi beklager

  Fandt ingen produkter

  SENGESÆT TIL BØRN

  Red sengen op med fine sengesæt for en god nats søvn for de små. I vores sortiment finder du fine sengesæt i blød bomuld som passer perfekt i den mindre børneseng, vugge, barnevogn og i tremmesengen. At redde op med skønne, bløde og hyggelige sengesæt giver barnet gode forudsætninger for en bedre søvn. For en lille baby bør tremmesengen indrettes relativt enkelt og ganske tomt, men når barnet bliver lidt ældre, er det dejligt at kunne tilføje nogle puder og krammedyr.

  At redde tremmesengen op med behageligt sengetøj til børn er vigtigt. I sengen tilbringer vi mange timer med at hvile, sove og måske nogle gange med leg eller godnathistorier, så det er vigtigt at sengen føles tryg og hyggelig. I barnesengen kan du benytte sengetøj, der afspejler barnets alder eller interesser. Måske kan barnet, når det er lidt ældre, få lov til selv at vælge hvilket sengetøj det synes om?

  SENGESÆT I BLØD BOMULD SOM ER ÅNDBART

  Når det gælder sengetøj til børn, er det vigtigt at stille krav til kvaliteten. Et sengesæt skal være holdbart, ventilerende, lede fugt væk og være skånsomt mod barnet. Det er også vigtigt at sengetøjet er allergivenligt. Sengesæt i bomuld er et populært materiale til børn, eftersom sengetøj i bomuld er åndbart, blødt og holdbart. Dette er praktisk således barnet ikke får det for varmt om natten eller hvis det bevæger sig meget i søvnen. Det er vigtigt at sengetøj til børn holder en høj standard, og fremfor alt er det vigtigt at sengesættet føles bekvemt og er behageligt for barnet.

  I vores sortiment findes der økologisk sengetøj til børn som er fremstillet i 100% økologisk bomuld og er certificeret i overensstemmelse med STANDARD 100 by OEKO-TEX®, hvilket indebærer at det ikke indeholder nogen kemikalier som er skadelige for helbredet. Du finder også sengesæt i 100% ubleget hør af blødeste kvalitet. Hør er et naturmateriale som er godt set ud fra et miljømæssigt perspektiv.

  For at bomuld skal kunne betegnes som økologisk gælder der visse kriterier. Det begynder allerede ved dyrkningen af selve bomuldsplanten. Økologisk bomuld produceres helt uden brug af kemiske/syntetiske bekæmpelsesmidler, kunstgødning eller genetisk modificerede frø. Hele produktionsprocessen skal være uden miljøskadelige stoffer. Hvis du vælger sengesæt fra os, træffer du altså et klimasmart valg som også er bedre for din baby!

  HVAD HAR DU BRUG FOR TIL TREMMESENGEN?

  Et fint sengesæt er et naturligt valg til tremmesengen eller juniorsengen, og det er vigtigt at udvælge et sengesæt med omtanke. Der er flere børnetekstiler som er nødvendige til tremmesengen, men sengesættet er klart et af de vigtigste. Et sengesæt er det som ligger direkte mod din babys hud, så det er meget vigtigt at sengesættet er blødt og skønt. Det er det værd at tage sig god tid til at udvælge gode sengetekstiler. Når du har redt op med fint sengetøj, kan du matche sengesættet i tremmesengen med flere fine børnetekstiler for et hyggeligt sovehjørne.

  Når du reder en seng, er det meget vigtigt at vælge tekstiler som er tilpasset efter barnets alder og det er vigtigt at tænke på at spædbørn ikke bør have dyne og pude, når de sover. Når du reder op i en tremmeseng anbefaler vi at du følger de råd du har fået fra sundhedspersonalet du er tilknyttet og tjekker med dem, hvis du føler dig usikker omkring noget.

  BEKVEMT AT SOVE UDENDØRS I BARNEVOGNEN

  Nogle gange kan det være rigtig skønt for børn at sove udendørs. I vores sortiment finder du mindre sengesæt som passer godt i barnevognen og gør at dit barn kan ligge indpakket i barnevognen udenfor på en lidt køligere dag. At rede barnevognen op med bløde tekstiler gør at barnet let kan falde i søvn under en lang gåtur eller tage sig en lille lur ved udepladsen.

  SENGESÆT I SVAGE PASTELFARVER

  I vores sortiment finder du sengetøj specielt lavet til børn. Du finder sengesæt i svage pastelfarver og i en afslappet stil, som passer i alle de forskellige hjem og forskelle børneværelser. Et stilrent sengesæt kan være et godt alternativ, hvis der er mange andre indtryk i rummet og mange farverige legesager, idet et stilrent sengesæt giver en følelse af ro. Du kan enten vælge at matche disse sammen i samme farvenuance eller vælge forskellige farver eftersom alle nuancer passer fint sammen og skaber en fin og blød kontrast.

  Du finder også fine mønstrede sengesæt som er designet til at inspirere drømme og bidrage til en skøn søvn. Visse børn kan lide farver og mønstre, og da kan disse passe perfekt og være lidt sjovere at sove i. Det kan måske også nogle gange være lettere at lægge barnet, hvis de har mulighed for at krybe ned i en seng som føles sjov og interessant. Det er forskelligt hvad man foretrækker, også da er det godt at der findes så mange forskellige og fine alternativer at vælge i mellem.

  Vi på BGA er stolte over at kunne præsentere et så fint sortiment af sengetøj i høj kvalitet til børn. Prioriter dit barns søvnkomfort og vælg mellem sengesæt i forskellige farver og mønstre ovenfor – måske finder du den lille nyes favorit!