Gardiner med bindebånd

(0)

Flotte gardiner er med til at skabe den rette atmosfære i boligen. Med et par gardiner med bindebånd kan du skabe en elegant og romantisk stemning i et rum. Som navnet antyder bindes gardinerne fast på gardinstangen, hvilket giver gardinerne et flot fald og et stilrent look. Bindebåndsgardinerne er lette at tilpasse efter din stil fordi de kan bindes på forskellige måder. F.eks. kan du binde stropperne diskret eller du kan lave store, flotte sløjfer. Velkommen til vores sortiment af bindebåndsgardiner!

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 0 produkter

  Vi beklager

  Fandt ingen produkter

  Gardiner med bindebånd – romantisk og bohemisk

  Flotte gardiner giver ethvert rum en hyggelig stemning. Bindebåndsgardiner er elegante gardiner, som kan bindes fast på gardinstangen. Bindebåndene giver et karakteristisk og dekorativt udseende og gør tilmed at gardinstoffet får et levende fald. Gardinernes udtryk er sofistikeret og romantisk – et udtryk du kan fremhæve blandt andet ved valg af materiale. Ligeledes kan du vælge at fremhæve en mere munter atmosfære ved at vælge et mere vovet mønster. Gardinerne passer til de fleste slags gardinstænger og er derfor også et godt valg, hvis du hurtigt og enkelt vil pifte boligen op med et strejf af farve eller en ny spændende struktur.

  Du kan også vælge at supplere dit gardin med andre tekstiler i samme stil. Det er et enkelt trick, som gør ethvert rum hyggeligere og mere personligt. Vælger du f.eks. et indrette din stue med sofapuder i romantisk stil og finere plaider sammen med et par bindebåndsgardiner, kan det give hele rummet et mere tidløst og romantisk udtryk.

  Tilpas gardinerne efter din stil

  Takket være bindebåndsgardinernes smarte design kan de tilpasses efter din stil – alt du skal gøre, er bare at bestemme dig for, hvilken måde du vil binde dem på. Ønsker du et mere neutralt look, kan du binde gardinerne fast med små løkker eller knuder som diskret kan skjules på gardinstangens bagside. Du kan også vælge at binde dine gardiner op med dekorative sløjfer for et mere romantisk look. Eller hvorfor ikke lade bindebåndene hænge ned langs med gardinerne for et afslappet, bohemisk udtryk? Det er helt op til dig!

  Bindebåndsgardiner kan anvendes til stort set alle typer af gardinstænger, hvilket gør at du enten kan anvende en gardinstang du allerede har derhjemme, eller du kan investere i en ny i forbindelse med at du køber nye gardiner. Gardinstænger fås i mange farver, længder, modeller og materialer, og valget af gardinstang kan derfor også i sig selv være med til at fremhæve din indretningsstil. En lang gardinstang som er bredere end vinduet, hvor gardinerne kan hænge mere på siden af vinduet uden at dække for ruden, kan give illusionen af, at vinduet er bredere end i virkeligheden. Et andet trick er at vælge gardinstang efter gardinernes fremtoning. En gardinstang i naturmateriale giver hele ophængningen et mere naturinspireret udseende, mens en ensfarvet gardinstang med en simpel endeknop giver et mere moderne udtryk.

   

   

  Materialet skaber stemningen i rummet

  Bindebåndsgardiner fås i forskellige materialer som alle har sit eget udtryk. Det er derfor en god ide at vælge gardiner efter hvad der passer til netop dit hjem. Vil du have mere lys ind i rummet? Eller foretrækker du hellere et materiale som fremhæver gardinernes mønster? Måske leder du efter en ny spændende struktur som passer til andre tekstiler og møbler i rummet? Et gennemskinneligt hørgardin med bindebånd slipper mere lys ind i rummet alt imens den rustikke tekstur giver et naturinspireret udtryk – perfekt hvis du vil give stuen et løft! Bomuldsgardiner er en anden klassiker, som passer i alle hjemmets rum. Et bindebåndsgardin i bomuld lader også meget lys slippe igennem, men fordi bomuldsmaterialet er mere tæt, fremhæver det ofte farven mere. Der findes naturligvis også masser af andre materialer at vælge imellem, men uanset hvilket materiale eller mønster du foretrækker, så fremmer bindebåndsgardinernes stilfulde design elegancen i rummet.

  Find det perfekte gardin med bindebånd

  At få den rette længde på gardinerne er vigtigt, og at gardinerne enten er for korte eller for lange er tit en udfordring i indretningen. Bindebåndsgardinerne er superlette at hænge op, og du kan let tilpasse gardinernes længde, så de falder perfekt mod gulvet. Alt du skal gøre er at binde båndene enten lidt løsere eller lidt strammere – så justeres længden med nogle centimeter. Har du alt for lange gardiner, som ikke kan justeres ved hjælp af bindemetoden, så kan det være nødvendigt at lægge gardinerne op. Føles det for omstændigt, kan du anvende praktisk gardintilbehør - som f.eks. oplægningsbånd – for let at folde gardinerne op til den ønskede længde. Perfekt for dig som ikke altid er lige gode venner med symaskinen!

  Benyt bindebåndsgardinerne som rumdeler

  Med lidt fantasi er der mange anvendelsesmuligheder for dine tekstiler. F.eks. kan du ved hjælp af dine bindebåndsgardiner skabe en elegant rumdeler uden at skulle bore i loftet. Bind bare dine gardiner fast på et tøjstativ som du dermed kan benytte til at afgrænse den ønskede del af rummet. Du kan enten benytte et enkelt bredere gardin eller binde to gardiner op sammen ved siden af hinanden for et mere bølget resultat. Effekten bliver flot og samtidig skaber det levende stof et dynamisk og luftigt udtryk. Til forskel fra afskærmningsløsninger med andre gardinmodeller, giver denne løsning ikke afskærmning helt op til loftet. At skærme af ved hjælp af et tøjstativ giver dig til gengæld en mere luftig følelse i rummet og et bedre lysindfald også. En perfekt løsning til dig som bor i en etværelses lejlighed.