Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på alle vores fotoalbummer med koden 'ALBUM20'

Canvasmalerier & Billeder

Her finder du vores brede udbud af billeder og canvasmalerier af høj kvalitet. Som med de fleste andre af vores produkter, er der flere forskellige størrelser at vælge imellem. Du finder naturligvis billeder med motiver til enhver smag og ethvert hjem. Her er søde canvasbilleder til børneværelset, motiver af køretøjer til den fartinteresserede, smuk kunst til boheme-hjemmet, sort-hvid billeder til den stilrene atmosfære, motiver af dine favoritter fra musik- og filmverdenen, insekter, dyr, natur og landskaber til dig, der er vild med det vilde, moderne canvasbilleder med urbane motiver samt tekstbilleder med citater.

Vælg canvas for et blødt og fint udtryk eller et klassisk billede for at understrege stilen på enkel vis. Det er nemt som ingenting at slå et søm i væggen og hænge et billede op, som du selv er vild med. Og tænk, hvilken forskel denne simple handling kan gøre for atmosfæren i dit hjem! Særligt, hvis du vælger farver og motiv med omtanke.

Har du spørgsmål angående billeder og canvasmalerier? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

70 Produkter
Visning 1 - 60 af 70 produkter

Billeder og canvasbilleder på forskellige måder

Det er ikke så mærkeligt, at de fleste af os vælger at dekorere vores vægge med smukke plakater og canvasbilleder. Lige siden menneskene flyttede ind i hjem med glatte vægge, har vi skabt hjemmehygge ved hjælp af fine billeder, som familien og gæsterne kunne betragte og beundre. Bruger du blot nogle få øjeblikke på at overveje, hvilket billede der matcher din øvrige boligindretning, vil det ofte fungere som kronen på værket. Hvorfor ikke tage chancen og dekorér flere vægge ad gangen via en masse forskellige billeder og canvasbilleder af en super høj kvalitet! Tænk på, at det bliver allerflottest, hvis du skaber et separat rum til henholdsvis de almindelige billeder og canvasbillederne.

En populær løsning er at skabe en iøjnefaldende billedvæg. En billedvæg kan se ud på en række forskellige måder. Eftersom almindelige billeder og canvasbilleder bliver flottest hver for sig, bør du fokusere på det, når du planlægger din egen billedvæg. Det mindst tidskrævende er eksempelvis at lave en opsætning af billeder eller canvasbilleder på en billedliste. På denne måde kan du flytte billederne gang på gang og dermed forandre væggens udseende lynhurtigt. Et andet alternativ er, at du hænger dine billeder og canvasbilleder i lige linjer, så du opnår symmetri. Foretrækker du derimod kaos og dynamik, kan du med fordel kombinere billeder og canvasbilleder i forskellige farver og størrelser, så de sammen danner en flot formation på din væg. Læs mere om billedvægge her.

Mange er en smule forsigtige med at give billeder og canvasbilleder som gave, fordi de er en smule bange for, om denne nye indretningsdetalje falder i modtagerens smag. Men med lidt følelse og research kan en gave i form af et billede blive modtaget med stor taknemmelighed. Tag et kig på personens interiør og vægge. Hvilke billeder eller canvasbilleder matcher de eksisterende farver og indretningskomponenter? Har personen allerede billeder, som kan matches med nye? Hvilke interesser har personen? Ved du, at personen elsker at opholde sig ude i naturen, kan et billede eller canvasbillede med et smagfuldt natur- eller landskabsmotiv blive en succes! Finder du billeder eller køleskabsmagneter med tekster og citater i hjemmet, kan du roligt regne med, at vedkommende er vild med plakater med tekst eller citater. Måske har din ven et favoritdyr eller en yndlingsfarve, som du kan finde i et af vores plakatmotiver? Mulighederne er mange, når blot du vælger gaven med omhu.