Babyalbum - Klister-selv

(50)

Har du en masse fine babybilleder, som du mangler et flot fotoalbum til? Vi har en masse forskellige babyalbums, som du selv kan klistre billederne ind i. På den måde kan du vælge det, der passer bedst til dig, dine billeder og din baby.

Vælg fra udvalget herunder - skal det være et klassisk, nuttet babyalbum? Vælger du et med et lidt sejere design? Stilrent og friskt? Det er op til dig.

Antal sider
Albumfarve
Skrivefelt ved hvert billede
Farve på albumbladene
Størrelse albumblad (BreddexHøjde)
Ydermål (Bredde x Højde x ev. Dybde)
Syrefrit papir
Beskyttende pergamynblad
Billedstørrelse albummets forside
Materiale bindemiddel
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Antal sider
  • Albumfarve
  • Skrivefelt ved hvert billede
  • Farve på albumbladene
  • Størrelse albumblad (Bredd ...
  • Ydermål (Bredde x Højde x ...
  • Syrefrit papir
  • Beskyttende pergamynblad
  • Billedstørrelse albummets ...
  • Materiale bindemiddel
  • Pris
  Visning 50 produkter
  -34%
  Welcome Babyalbum Grön - 28x30,5 cm (50 Hvide sider / 25 blade)

  Welcome Babyalbum Grön - 28x30,5 cm (50 Hvide sider / 25 blade)

  2 in stock online
  Manufacturer: Walther
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51018900 in admin

  Fotoalbum med tomme sider / Størrelse på albumark: 25,5x29,7 cm

  229.90 kr 349.90 kr
  Visning 50 produkter

  Hos os finder du et fint udvalg af søde babyalbum, hvor du selv kan klistre billederne ind. Vi har alt fra stilrene hvide album med charmerende detaljer til farverige album i blå og lyserød. Vores album varierer også i antal sider – 40, 50, 60 eller 70 sider i enten hvid eller cremefarvet. Uanset hvad du leder efter, ønsker vi, at du finder det hos os.

  Et album, hvor du selv kan klistre dine billeder ind, passer perfekt som en gave til den kreative forælder. At kunne skabe sine egne små fotocollager er noget af det sjoveste. Specielt, når børnene er små, og man slet ikke kan få nok af at fotografere dem og dokumentere hver eneste lille hændelse i deres liv. Når børnene er små, sker der rigtig meget. De vokser hele tiden, lærer at kravle samt sidde og gå, ligesom de får tænder. At kunne dokumentere alle disse begivenheder via kameraet er guld værd. Både du og dit barn kommer til at være glade for det i fremtiden, når I kan kigge tilbage på alt det, som er sket.

  I det velassorterede sortiment har vi samlet en masse herlige album i forskellige stilarter, farver og størrelser, hvilket gør det lettere for dig at finde et album, som falder i din smag. Hvis du elsker kreative projekter, er disse album et perfekt valg. De kan også gives væk som dåbsgave eller hvorfor ikke som en fødselsdagsgave? Tag et kig på vores fotoalbum og find det, der passer perfekt til lige netop dine babybilleder! Vi håber, at du kan finde noget, du synes om!