Standard mål passepartouter

(1587)

En flot passepartout fremhæver virkelig dit billede. Vores passepartouter er altid syrefrie og af høj kvalitet. Her finder du hundredvis af passepartouter i masser af forskellige farver, nuancer og størrelser – klar til at indsætte i rammen og hænge på væggen!

Farve (forside)
Farve (kerne/skråkant)
Billedåbninger
Passende billedstørrelse
Ydermål passepartout
Farvenuance
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve (forside)
  • Farve (kerne/skråkant)
  • Billedåbninger
  • Passende billedstørrelse
  • Ydermål passepartout
  • Farvenuance
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 1587 produkter
  -39%
  Passepartout Canson Sort (Hvid kerne) 40x100 cm (29x90)

  Passepartout Canson Sort (Hvid kerne) 40x100 cm (29x90)

  27 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51057709 in admin

  Passer billede i 30x91 cm / Passer ramme: 40x100 cm

  199.90 kr 329.90 kr
  Visning 1 - 100 af 1587 produkter

  Passepartouter i standardstørrelser

  En passepartout kan gøre en stor forskel for dit billede! Du får en fin indramning af motivet, der bliver både mere elegant og luksuriøs. Uanset om du har et sort-hvidt foto, en grafisk plakat eller et farverigt billede, giver en passepartout dit billede en større dybde og gør, at motivet bliver et naturligt blikfang.

  På denne side finder du vores passepartouter i standardstørrelser. Hvis du leder efter noget andet eller måske endda ønsker en passepartout bestilt efter egne mål – skal du klikke her for at komme til hovedsiden!

  En passepartout beskytter dit motiv

  Udover passepartoutens æstetiske formål giver den dig også yderligere en stor fordel: den beskytter dit motiv ved at skabe afstand mellem motivet og glasset, hvilket forhindrer billedet i at klæbe sig fast til glasset.

  Syrefri passepartout – en selvfølge!

  Alle vores passepartouter kommer fra det velrenommerede brand Canson og er PH-neutrale og syrefrie, hvilket hjælper med at beskytte dit billede mod aldring.

  Størrelsen på en passepartout

  En passepartout har to vigtige mål, du skal tage hensyn til. Den skal både passe til dit billede og den tiltænkte ramme. Det største mål angiver passepartoutens udvendige mål og skal have de samme mål som den ramme, du har tænkt dig at bruge. Det mindre mål angiver passepartoutens indvendige mål, og for at dette mål skal passe til dit motiv, bør det være mindst 1 cm mindre end dit billede, ellers opstår der sprækker.

  Eksempel: Du har et billede i størrelsen 10x15 cm og har dermed brug for en passepartout med det indvendige mål 9x14 cm (1 cm mindre end dit billede). Når du derefter skal finde den rette størrelse på din ramme, skal du kigge efter det største mål, der er angivet på passepartouten (passepartoutens udvendige mål) – det er disse mål, som din ramme skal have.

  Hvid passepartout – klassisk og populær!

  Hvide passepartouter er uden tvivl de mest populære. Det er et klassisk og tidløst valg, der giver dit motiv et både luftigt og eksklusivt præg. I vores sortiment af færdige passepartouter finder du – udover vores standardhvide passepartouter – også passepartouter i nuancerne offwhite, creme og kridhvid. Der er ganske enkelt en nuance til alle!

  Passepartouter i andre toner

  Der er naturligvis også passepartouter i en række andre toner end hvid! En sort passepartout kan være ekstra effektfuld, ligesom grå og den fine nuance perlegrå.

  Passepartouter i andre former

  Foruden de klassiske passepartouter med lige linjer har vi også passepartouter i lidt anderledes former. Hvad siger du for eksempel til en passepartout med afrundede hjørner, der skaber en blød, oval åbning til dit billede? Eller en passepartout med elegante, bølgende linjer, der tilfører lidt ekstra liv til dit motiv? Måske tilmed en romantisk, hjerteformet passepartout til en, du holder ekstra meget af? Vi har kort sagt passepartouter til alle!