Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på plakater. Kode: POSTER20

Ringbind / fotobind

13 Produkter

Ringbind - når du selv vil bestemme

Her finder du alle vores fotoalbum, som kaldes for ringbind. Disse albums passer perfekt til dig, der vil kunne skabe dit eget personlige album. I ringbind kan du benytte dig af både fotolommer og albumsider, som findes i flere forskellige modeller og udformninger. Med disse album kan du altså selv vælge, hvor du vil sætte dine billeder ind. Ringbind er det oplagte valg til den kreative og opfindsomme type!

Leder du efter et fotoalbum, som giver dig friheden til selv at bestemme, hvordan du vil sætte billederne ind? Så er ringbindet et perfekt valg. I ringbindet kan du enten anvende fotolommer eller albumblade, eller måske begge dele? Her har du virkelig chancen for at skabe dit helt eget unikke album, som du kan opbygge på din måde.

Disse album passer ganske udmærket, når du for eksempel har billeder i flere forskellige størrelser, eftersom du kan anvende forskellige slags fotolommer og albumblade til at få billederne til at passe ind. Flere af vores album har fotolommer, mens andre leveres uden. Du kan læse mere om hvert album ved at klikke på det. Uanset hvad, så er det dig selv, som vælger, hvilken slags lommer eller blade du sætter ind i albummet.

I sortimentet finder du en række forskellige ringbind, hvilket gør det lettere for dig at finde noget, som du synes om. Tag et kig på udvalget og find dit favoritalbum!