Tegningeramme

Skønne Lil Davinci er endelig på lager og vi har hele 5 modeller at vælge mellem i to forskellige størrelser og tre forskellige farver. En perfekt måde at huske alle børnenes tegninger.

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Pris
  Visning 10 produkter
  Visning 10 produkter

  My Little Davinci / Lil Davinci

  My DavinciDer findes rigtig mange rammer, og det er skønt, for det betyder, at alle kan finde en flot ramme, der passer lige til deres stil. Med My Little Davinci, Lille Davinci, eller Lil Davinci, som den også kaldes, får alle familier med små børn en perfekt løsning! Denne ramme fås i A4 sort, A4 hvid, A4 træ samt A3 sort og A3 hvid. Det er med andre ord nemt at finde en model, der passer ind i hjemmet!

  Denne ramme er god til børnefamilier, fordi den er skabt til børnenes tegninger. Hvor sejt er det lige? En helt perfekt ramme designet til dette formål gør, at tegningerne virkelig kommer til deres ret. Det fortjener de små tegninger, synes du ikke?

  Da rammen både kaldes My Little Davinci, Lil Davinci og Lille Davinci, kan man nemt blive forvirret. Men det er samme ramme, blot med forskellige navne til det samme produkt – så ved du det!

  Flot og smart opbevaring!

  Disse rammer er ikke bare flotte at se på og en god måde at indramme børnenes tegninger på, for de kan nemlig også bruges til smart opbevaring. Vi ved, at mange af jer er enige, når vi siger, at det kan være svært at vide, hvad man skal gøre af alle børnenes fine tegninger, ikke sandt? Sådan er det bare, og det skyldes, at tegnestunderne ofte ender i masseproduktion, og at man selvfølgelig ikke kan nænne at smide nogen af kunstværkerne ud.

  Med My Little Davinci, Lil Davinci, eller Lille Davinci har man den perfekte løsning! Den fungerer nemlig sådan, at man kan opbevare op til 50 tegninger i samme ramme! Det er en fantastisk løsning, som alle, der har testet rammerne, er meget glade for. Vi garanterer, at rammen også vil falde i din og familiens smag!

  Funktionen fungerer sådan, at du bare sætter den nyeste tegning foran de andre, så de så at sige ligger oven på hinanden. På den måde kan du også opbevare tegningerne i kronologisk rækkefølge.

  Forskellige størrelser og forskellige farver til forskellige hjem

  Som vi nævnte ovenfor, fås disse rammer i både A3 og A4. Little Davinci, Lil Davinci, eller Lille Davinci kan altså fås i både A4 sort, A4 hvid, A4 træ samt A3 sort og A3 hvid. Man kan enten blande forskellige modeller eller nøjes med en enkelt variant.

  Måske du har flere børn, og du vil gerne give hver af ungerne en ramme? Det er ikke noget problem! Så kan du enten hænge rammerne ved siden af hinanden i køkkenet eller lignende, eller du kan hænge en Little Davinci, Lil Davinci, eller Lille Davinci i børnenes egne værelser.

  Uanset hvordan du placerer rammen eller rammerne, bliver de en flot og praktisk løsning! Nogle er vilde med A4 mens andre foretrækker A3, og det samme gælder farverne. Nogle kan lide sort, andre træ, og en tredje gruppe synes, at hvid er den flotteste model. Heldigvis tilbyder vi alle tre slags, og så er det bare med at vælge den, man bedst kan lide!

  Fantastisk indretningsdetalje som løfter hjemmet til et helt nyt niveau!

  Dette er rammen, der ikke bare udfører sin opgave, men som også giver hjemmet et æstetisk løft. Med en flot ramme som Little Davinci, Lil Davinci, eller Lille Davinci har man en detalje, der komme til at ’poppe ud’ fra væggen og skabe et særligt flot udtryk i rummet. Ikke dårligt at få med, når man er på jagt efter en praktisk løsning til børnenes tegninger, vel?

  Hvilken ramme kan du bedst lide? Skal det være A4 sort, A4 hvid, A4 træ, A3 sort eller A3 hvid? Skal det være en kombination af flere? Skal det være forskellige rammer til de forskellige børn? Der er mange muligheder, men ét er sikkert: Uanset hvilken model du vælger, får du en indretningsdetalje, som giver hjemmets æstetiske plan et løft!

  Ikke kun til tegninger

  Little Davinci, Lil Davinci, eller Lille Davinci er ikke kun til tegninger, de kan også bruges til printede billeder eller lignende. Desuden kan man fylde den med op til 50 tegninger, billeder eller andet fra begyndelsen, og derefter kan man skifte motivet hver dag. Man placerer blot det øverste billede i bunden af bunken eller bytter det ud med et nyt. Smart, ikke?

  Med rammer som disse er det nemt at udskifte kunsten på væggene derhjemme, så man ikke går og bliver træt af det samme motiv. Super smart, synes vi!