Tegningeramme

(5)

Indram tegninger og andre malerier på en stilfuld måde i dit hjem! Måske er det børnenes første tegninger eller et selvmalet maleri, du vil vise frem? I vores sortiment finder du forskellige tegningerammer i mere end fem modeller og i forskellige farver, så du nemt kan finde den ramme, der passer bedst til din tegning!

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Pris
  Visning 5 produkter
  Visning 5 produkter

  TEGNINGERAMMER, INDRAM TEGNINGER OG MALERIER

  Der eksisterer mange rammer, og det bedste af det hele, er, at alle kan finde en god ramme, der passer til deres egen stil. Med tegningerammer får ethvert hjem med små børn en perfekt og praktisk løsning, der giver dig mulighed for at forevige dine børns tegninger hjemme på væggen! Denne ramme har vi i A4 sort, A4 hvid, A4 træ samt A3 sort og A3 hvid. Med andre ord er det nemt at finde en ramme, der passer perfekt til dig!

  Årsagen til, at denne ramme er så god til børnefamilier er, at rammen er skabt til børnenes tegninger. Er det ikke super sejt? En perfekt ramme til dette formål betyder, at tegningerne kommer til deres ret. Er det ikke det hele værd?

  Men det er ikke kun børnene, der har gavn af disse tegningerammer. Måske er det sådan, at du selv har malet et rigtig flot maleri, som du gerne vil indramme og vise frem derhjemme på væggen? I vores sortiment finder du stilrene og moderne tegningerammer, der passer lige så godt til de voksnes malerier som til børnenes tegninger. Du kan således skabe dit eget kunstarkiv derhjemme!

  FLOT OG SMART OPBEVARING!

  Disse rammer er ikke kun flotte at se på, eller en god måde at indramme børnenes tegninger på. De bidrager også med en smart opbevaringsløsning. Vi ved, at mange af jer er enige, når vi siger, at det af og til kan være svært at vide, hvad man skal gøre med alle de flotte tegninger, børnene laver. Sådan er det, og det handler om, at det ofte er en masseproduktion, hvor man selvfølgelig ikke vil smide nogen af ??kunstværkerne ud.

  Men en tegningeramme tilbyder en perfekt løsning! Den fungerer nemlig på den måde, at du kan gemme op til 50 tegninger inde i selve rammen! Det er en fantastisk løsning, som alle, der har testet rammen, synes rigtig godt om. Vi kan garantere, at du og din familie også vil elske den!

  Ved hjælp af denne smarte funktion kan du blot sætte den nyeste tegning foran de andre, så tegningerne placeres oven på hinanden. Så har du også en god måde at se tegningerne på i et tidsperspektiv. Hvis du ønsker det, kan du nemt variere mellem de forskellige tegninger, så de alle kan ses.

  FORSKELLIGE STØRRELSER OG FORSKELLIGE FARVER TIL FORSKELLIGE HJEM

  Som vi nævnte ovenfor, har vi disse vidunderlige rammer i A3 og i A4. Blandt tegningerammerne kan du finde størrelser og forskellige farver som A4 sort, A4 hvid, A4 træ samt A3 sort og A3 hvid. Enten kan du blande lidt, eller så kan du gå efter samme variant derhjemme på væggen. De forskellige størrelser gør det nemt at indramme!

  Hvis du har flere børn, vil du nok gerne have en ramme til hver af dem. Intet problem! Så kan du enten hænge dem ved siden af hinanden i køkkenet eller lignende, eller du kan hænge en Little Davinci, Lil Davinci eller Lilla Davinci på børnenes eget værelse.

  Hvor end du vælger at placere rammen, eller rammerne, bliver det en fin og praktisk løsning! Nogle elsker A4, mens andre foretrækker A3 - og det samme gælder farverne. Nogle elsker sort, andre træ, mens en tredje gruppe synes, at hvid er det flotteste alternativ. Heldigvis tilbyder vi dem alle, så vælg den løsning, du synes, der er flottest.

  FANTASTISK INDRETNINGSDETALJE, DER TAGER DIT HJEM TIL NYE HØJDER!

  Det er en ramme, der ikke kun udfylder sin funktion, men som også tager din indretning til nye højder. Med en flot ramme som Little Davinci, Lil Davinci eller Lilla Davinci har du en detalje i hjemmet, der vil "poppe" ud af væggen på en måde, der gør det ekstra sjovt at være i det rum, hvor rammen er placeret. Det er jo ikke dumt at få det gratis med i købet, når man alligevel vælger en praktisk løsning til børnetegningerne.

  Hvad kan du lide? Bliver det A4 sort, A4 hvid, A4 træ og A3 sort eller A3 hvid? Bliver det en kombination af flere forskellige? Vil I have forskellige rammer til børnene? Der er mange forskellige valgmuligheder, men én ting er sikkert; uanset hvad du vælger, vil du have en detalje i indretningen, der gør boligen æstetisk flot!

  IKKE KUN TIL TEGNINGER

  Tegningerammer har flere anvendelsesmuligheder, og du behøver ikke kun bruge dem til tegninger. Du kan også bruge rammen til billeder, som du har printet ud eller lignende. En ting, der er lidt sjovt er, at du kan indsætte 50 tegninger, billeder osv. til at starte med, og så kan du - hvis du har lyst - skifte billederne hver dag eller med jævne mellemrum. Så placerer du blot det øverste nederst i ?bunken, eller du fjerner det og erstatter med det nyeste. Smart, ikke? Det er perfekt til dig, der nemt bliver træt af motiver eller billeder og godt kan lide at variere din indretning. Tegningerammerne giver dig mulighed for nemt at forny dine vægge derhjemme, så du ikke behøver at se på det samme maleri dag efter dag. Og det bedste er, at du blot skal bruge én og samme ramme. Du kan også åbne de fleste af tegningerammerne i vores sortiment forfra, så du nemt kan skifte motiver uden at tage maleriet af væggen. Smart, stilfuldt og praktisk, hvis du spørger os!