Ovale rammer.

(28)

Før i tiden var ovale rammer mere populære end rektangulære og kvadratiske rammer, da det var meget mere almindeligt at indramme portrætter af f.eks. familiemedlemmer eller afdøde slægtninge. Den ovale ramme passer derfor ekstra godt, hvis du bor i et ældre hus med gamle detaljer såsom stukkaturer, gamle gulvbrædder og imponerende lofthøjde.

Den ovale ramme er et kunstværk i sig selv og udgør en meget smuk detalje på væggen. Vores ovale rammer fås i mange forskellige designs, størrelser og farver. Vælg den ramme som passer akkurat i dit hjem.

Farve
Materiale
Billedstørrelse
Vægfæste
Støtteben medfølger
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Billedstørrelse
  • Vægfæste
  • Støtteben medfølger
  • Pris
  Visning 28 produkter
  Visning 28 produkter

  Ovale rammer til portrætbilleder

  Hos os finder du flere smukke, ovale rammer, som kan anvendes både stående og liggende. De fleste af vores ovale rammer kan desuden også hænges op på væggen. Med en oval rammer giver du din indretning et klassisk og elegant look. Rul ned igennem vores sortiment og find en fotoramme, som passer ind hjemme hos dig, eller giv et fint billede til nogen, du holder af, i én af vores ovale rammer.

  Her har vi samlet alle vores ovale fotorammer. En oval fotoramme passer rigtig godt til eksempelvis portrætbilleder, men kan også anvendes til mange andre slags motiver. Vores ovale rammer fås i flere forskellige farver, materialer og designs, hvilket vi håber kan gøre det nemmere for dig at finde de helt særlige produkter, du har ledt efter. Vi har derudover fotorammer i flere forskellige størrelser i denne kategori.

  Den ovale ramme har et meget klassisk og stilrent look og gør sig rigtig godt både stående på hylden og hængende på væggen. Mange af vores rammer kan derudover anvendes i både et liggende og stående format. Søger du mere information om de forskellige rammer, er det bare at klikke på den ønskede model, hvorefter vi giver dig flere oplysninger om produktets unikke egenskaber. For at gøre alle vores kunder glade har vi forsøgt at samle lidt af hvert. I vores sortiment finder du derfor alt fra enkle klassiske rammer til fotorammer i en både moderne og antik stil.

  Med en oval fotoramme får dit billede en flot indramning, hvilket fremhæver det særlige i billedet. Ovale rammer forbindes ofte med romantik og elegance og passer derfor godt ind i et kærligt og stilrent hjem. Det er også den perfekte gaveidé til en, du holder ekstra meget af. Hvad er skønnere end at få et flot indrammet minde, når man fylder år eller fejrer noget stort? Tag et nærmere kig på vores rammer og find netop din favorit!