KAILA

(274)

KAILA er et nyt svensk varemærke som tilbyder stilrent svensk design og kvalitet – til overkommelige priser. Deres koncept bygger på den klassiske svenske designstil som er kendetegnet ved minimalisme, elegance og funktionalitet – men med et moderne tvist.

I sortimentet af spejle indgår stilrene, runde spejle i forskellige størrelser, design og toner af spejlglas. Spejle i tidløst design som passer alle hjem og indretningsstile.

Størrelse
Farve
Materiale
Farve på spejlglasset
Kantbearbejdning
Lyskilde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Størrelse
  • Farve
  • Materiale
  • Farve på spejlglasset
  • Kantbearbejdning
  • Lyskilde
  • Vægt
   [g]
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 274 produkter
  -55%
  KAILA Square Mirror - Thin Brass 80x80 cm

  KAILA Square Mirror - Thin Brass 80x80 cm

  9 in stock online
  Manufacturer: KAILA
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51044670 in admin

  Kvadratisk spejl i elegant fremtoning med messingfarvet kant

  499 kr 1099 kr
  Visning 1 - 100 af 274 produkter

  KAILA

  Ordet ”KAILA” er hawaiiansk og betyder ”stil”. Et enkelt ord med en enkel betydning som passer godt til et varemærke som KAILA: et varemærke som tilbyder kvalitet og stilrent svensk design til rimelige priser. Design som er elegant, ligefremt og tilgængeligt.

  Tidløst trendy design

  Designkonceptet er en moderne version af den klassiske svenske designstil som er præget af elegance, funktionalitet og minimalisme. KAILAs indretningsdetaljer har et tidløst trendy design som skal kunne holde år efter år, og som passer alle hjem og indretningsstile – indretningsdetaljer som er moderne i et moderne hjem, og klassiske i et klassisk hjem.

  Produkter til alle

  Tilgængelighed er en stor del af KAILAs varemærkefilosofi. De har taget højde for at stilrent design, funktionalitet og kvalitet ikke nødvendigvis behøver at resultere i en høj pris. KAILA tilbyder stilsikre produkter i høj kvalitet – til alle.

  Stilfuld funktionalitet

  Stil og funktion kan sagtens kombineres; ting som har en praktisk funktion kan også være flotte at se på. Spejlet er et udmærket eksempel på dette. En indretningsdetalje som vi anvender dagligt, når vi klæder os på og gør os klar til dagen. En indretningsdetalje som vi uden tvivl ville have svært ved at klare os uden – af flere praktiske årsager. Derfor spiller spejlet også en større og større rolle i vores hjem, og i mange år har man sat pris på spejlets dekorative egenskaber såvel som dets funktionelle egenskaber.

  Sortiment af spejle

  I KAILAs sortiment af spejle fås alle mulige forskellige størrelser, farver og design. Det de alle har til fælles er stil og elegance. Spejlene er meget populære og sortimentet vokser. De spejle som tilbydes i dag er:

  Tynd, rundt spejl uden ramme

  Et rundt spejl i al sin stilrene enkelhed. Spejlet er meget tyndt og har ingen ramme, hvilket gør at det let passer ind med omgivelserne og passer i alle hjem og indretningsstile. Dette stilrene, runde spejl fås i flere forskellige størrelser.

  Rundt spejl med facetsleben kant

  Denne variant har samme stilrene fremtoning som ovenstående runde spejl, men med en ekstra elegant detalje i form af en facetsleben kant. Dette giver spejlet en lidt mere klassisk og noget mere eksklusiv fremtoning. Også dette runde spejl fås i flere forskellige størrelser.

  Rundt spejl med tonet spejlglas

  Spejle med tonet spejlglas er flotte og stikker ud på en sofistikeret måde. Vælg en tone som harmonerer med tonerne i din indretning, eller vælg en tone som skaber en flot og stilsikker kontrast. Tonerne som fås i dag, er guld, roséguld og grå. Hver spejltone fås i flere forskellige størrelser.