Gulvspejle

(9)

Et gulvspejl er både flot og praktisk. Herunder finder du vores udvalg af gulvspejle. Vi har flere forskellige, så du kan finde en model, der passer til netop dig og dit hjem. Bliver det et sort spejl? Måske du er mere til store spejle med trærammer? Udvælg det, der fanger dit øje og giv dit hjem et nyt, friskt look.

Størrelse
Farve
Materiale
Farve på spejlglasset
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Størrelse
  • Farve
  • Materiale
  • Farve på spejlglasset
  • Vægt
   [g]
  • Pris
  Visning 9 produkter
  Du sparer -36%

  Gulvspejl House Doctor Chic Sort 45x175 cm

  5 in stock online
  Manufacturer: House Doctor
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51036049 in admin

  Flot gulvspejl fremstillet af sortmalet jern

  3499 kr 5499 kr
  Visning 9 produkter

  Gulvspejle

  Der findes ting, som vi alle har derhjemme, uanset hvilken indretningsstil vi kan lide. Spejle er én af de ting, og måske særligt gulvspejle. Med et gulvspejl ved hånden kan man nemt og hurtigt se hele sit outfit, hvilket er skønt, når

  man er på vej ud af døren!

  Uanset om man vil sminke sig eller se sine nye sko, er det altid rart med et stort spejl. Det bedste er, at man kan tage det med sig rundt i hele hjemmet! Måske der kun er sollys i køkkenet, når du skal sminke dig? Så tager du bare spejlet med derud! Vil du gerne have lidt mindre belysning, når du prøver aftenens outfit? Så tag spejlet med ind i soveværelset! Der findes flere forskellige måder at bruge et godt gulvspejl på, så sørg for at købe et, der ikke er for tungt at bære rundt på!

  Praktisk med gulvspejl

  Gulvspejle er praktiske, uanset hvordan de ser ud, for når vi siger gulvspejl, så mener vi jo et spejl, vi har stående på gulvet. Denne type møbler er ofte ret tunge, og så er det jo godt, at man ikke skal hænge dem op på væggen. Alle slags spejle er naturligvis ikke tunge, og nogle gange passer de fint på en væg. Vil man være sikker på, at spejlet er solidt placeret og ikke falder ned, skal man dog vælge en gulvvariant.

  Hvis man eksempelvis bor i en lejebolig eller studiebolig, kan der være en række regler for, hvad man må hænge på væggene. Det samme gælder i visse lejligheder og huse med vægge, der er dårligt egnet til ophængning af tunge genstande. Med et smart og flot spejl, der kan stå på gulvet, kommer man nemt udenom disse problemer. Sæt blot spejlet der, hvor du vil have, at det skal stå lige nu!

  At vælge rigtigt

  Når man køber indretningsdetaljer til sit hjem, er det ofte sådan, at man finder en masse fine ting, som man synes passer ind. Andre gange gælder det modsatte, men når det drejer sig om spejle, kan man næsten være helt sikker på at finde et, man kan lide.

  Hvis man har meget specifikke ønsker, såsom at spejlet skal være i gammel barokstil, have en særlig farve eller lignende, kan det være lidt svært, men hvis man er glad for eksempelvis sorte eller hvide spejle, behøver man ikke at lede så længe.

  Meget plads eller lidt plads?

  Vi bor alle sammen i hjem af forskellige størrelser, og hvor nogle har brug for en masse møbler for at udfylde rummene, kan andre have det helt modsatte problem. Ind imellem finder man et møbel, som er svært at takke nej til, og hvis det er et gulvspejl, du har forelsket dig i, kan du være helt rolig – uanset hvor meget plads du har tilbage.

  Med et gulvspejl kan man både indrette rummet sådan, at det ser større ud, man kan placere det sådan, at det ikke bruger for meget plads i rummet, hvis man bor småt, og man kan placere det sådan, at det fylder en masse, hvis man bor stort.

  Et godt gulvspejl er altså ikke blot en praktisk og flot indretningsdetalje generelt. Med det rette spejl kan man også få hjemmet til at føles enten større eller mindre. Tænk over de illusioner, et gulvspejl kan skabe. Når man ved, hvordan man skal placere et gulvspejl på den rigtige måde, kan det forandre hele hjemmet!

  Pift gulvspejlet op

  Måske du gerne vil have det lidt ekstra smart? Så kan det være svært at finde et spejl, der passer. Oftest fås denne type af møbler primært i mere stilrene modeller, men hvis man ønsker en lidt mindre “stiv” stil, kan man hænge ting på sit spejl.

  Man kan bruge knage, måske en sej boa, halssmykker med mere. Man kan sagtens købe et stilrent spejl og gøre det til “sit eget" rent stilmæssigt. Det gælder bare om at være opfindsom! Et godt tip er at satse på en stilren model, for så mindskes risikoen for, at man bliver træt at spejlet, og man kan have det i længere tid.

  Hvis man vælger at købe et stilrent spejl til gulvet, kan man sige, at man får mange gulvspejle i ét, da man kan gøre meget mere med sådan et spejl end med et, der er mere pyntet fra begyndelsen.

  Billigt eller dyrt?

  Dette er en møbeltype, som findes i tusindvis af udformninger, både når det drejer sig om udseende og pris. Afhængigt af hvor mange penge man kan og vil bruge på et spejl, og afhængigt af hvor meget plads man har, findes der mere eller mindre passende modeller.

  Ind imellem finder man et møbel, som man falder pladask for, og man kan føle, at det er det eneste produkt, man vil have. Når det sker, skal man sørge for at slå til med det samme, for det kan sagtens ske, at produktet er udsolgt dagen efter. Nogle gange kan man naturligvis have brug for lige at tænke over det, men ofte skal man følge sin mavefornemmelse, når det kommer til indretning af hjemmet. Det sker nemlig tit, at man med det samme kan mærke, hvad der er rigtigt, og den fornemmelse vil typisk hænge ved.