Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer 59,4x84 cm (A1)

Her finder du alle rammer som passer billeder i A1-format (59,4x84 cm).

45 Produkter

Billedrammer i formatet 59,4x84 cm (A1)

Her har vi samlet rammer, der passer til billeder i A1-format, der vil sige billeder med målene 59,4x84 cm. Disse rammer passer perfekt til dine store, flotte billeder. Med den rette ramme kan du skabe den perfekte stil i dit hjem. Tag et kig i vores sortiment og find en fotoramme, der føles helt rigtig for dig!

At finde en pæn ramme til et større billede kan være en kompliceret opgave, men ikke hos os her på BGA. Vi har et stort udvalg af rammer, hvor der er noget til alle. I sortimentet ovenfor finder du vores fotorammer i størrelsen 59,4x84 cm (84x59,4 cm). Disse rammer kan du både anvende stående og liggende. Billedforholdet på disse rammer er 7:10.

Hvis du finder en skifteramme, som fanger din interesse, kan du klikke på den, hvorefter du præsenteres for rammens specifikationer, såsom materiale, mål, støtteben og vægbeslag. Kombinér gerne den store ramme med en pæn passepartout, så du tildeler dit billede en pæn og luksuriøs indramning.

Et par smarte tips på vejen

Har du nogensinde brugt en masse tid på at indramme et motiv, nøje målt pladsen og forberedt ophængningen på væggen, så har du sikkert også prøve at tage et skridt tilbage for at nyde dit kunstværk … kun for at blive mødt med en masse irriterende mærker og fingeraftryk på glasset? Det har alle nok prøvet. Vi har altid lidt fedt på fingrene, så det er uundgåeligt at efterlade mærker på glasset, når vi skal sætte motivet i rammen og hænge det op.

Men der findes en måde at undgå dette på! Ved at anvende et par tynde bomuldsvanter når du arbejder med billedet, kommer fingerspidserne ikke i kontakt med underlagt, og på denne måde slipper du for at efterlade små irriterende mærker. På denne måde slipper du også for at stå og pudse dit nye billede som det første, efter du har hængt det op.

En anden smart lille ting, som vi også sælger her, er de såkaldte frame bumpers. Det er små, selvklæbende beskyttere, som du sætter på bagsiden af dine billeder. Du har måske set, hvordan små mærker på væggen hurtigt kan opstå fra de skarpe kanter på rammerne? Med disse smarte beskyttere slipper du for ridser. For en billig pris får du beskyttelse, som rækker til hele 5 rammer.

Nu er du klar til at lede videre efter den perfekte ramme, og du ved, hvordan du skal få den på plads uden fedtede aftryk og uden at forårsage små ridser og mærker på væggen!