Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 50x60 cm

Vores billedrammer i størrelsen 50x60 cm findes i mange forskellige modeller. Du finder både simple, stilrene rammer og lidt mere glamourøse varianter. Alle vores fotorammer kan anvendes i liggende format, så har du et favoritmotiv med målene 60x50 cm, så passer vores rammer perfekt.

Tag et kig herunder for at se, hvad vi kan tilbyde. Vælg derefter dine favoritter, som skal pynte i dit hjem.

101 Produkter
Visning 1 - 60 af 101 produkter

Billedrammer i formatet 50x60 cm

Ramme 50x60 cmEr du ude efter en smart fotoramme i et større format? Så er du på det rigtige sted. Hos os finder du nemlig fotorammer i flere forskellige formater, og i netop denne kategori finder du rammer i størrelsen 50x60 cm. Disse rammer har billedforholdet 5:6 og passer godt til eksempelvis store fine bryllupsbilleder. I vores sortiment finder du mange smarte rammer i farver som sort, hvid, sølv og guld. Vores sortiment tæller også en stor variation, hvad angår både materiale og stil, hvorfor vores kunder har alle muligheder for at finde det ønskede produkt.

De fleste af vores fotorammer i størrelsen 50x60 cm (60x50 cm) kan anvendes både lodret og vandret, hvilket betyder, at de passer til både stående og liggende billeder. I vores sortiment finder du masser af farver, lige fra klassiske rammer i hvid til spændende farver som gul og kobber.

Ekstra fint med en passepartout

Uanset hvilken af vores rammer på 50x60 cm du bestemmer dig for, og uanset om du vil bruge den vertikalt eller horisontalt, så vil vi vove at påstå, at dit motiv kommer endnu mere til sin ret, hvis du vælger at bruge en passepartout. Med en passepartout får dit billede en ekstra ramme, og det bliver derfor fremhævet endnu mere.

Du har måske set, hvordan passepartouter har en tendens til at blive gule og grimme med tiden? Det sker ofte, da de udsættes for meget direkte sollys. Vores passepartouter er fremstillet i syrefrit papir, hvilket forhindrer, at de ændrer farve og bliver misfarvede og grimme. I vores sortiment kan du vælge mellem flere forskellige farver og endda også forskellige former på selve åbningerne i passepartouten. Vil du have lige kanter, afrundede hjørner eller måske en bølget kant? Kig i vores sortiment, og se hvilken stil og farve du bedst kan lide.

I vores sortiment findes også passepartout-tape. Det er yderst smart, og vi anbefaler derfor alle vores kunder at købe og bruge det. Det forhindrer dine billeder i at sidde skævt i rammen, hvilket kan være super irriterende og heller ikke så pænt. Selv tapen er syrefri, så den kommer heller ikke til at blive misfarvet med tiden.