Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

LIGE NU: 25% rabat på alle plakater »

Se vores flotte Plakater

Posterklemmer

Herunder har vi samlet vores posterklemmer, som fås i flere forskellige farver og størrelser. Vælg den variant, der bedst matcher dit motiv - denne slags detaljer betyder mere, end man lige skulle tro.

Skal det være posterklemmer i guld? Måske dit valg falder på sorte klemmer? Vælg fra sortimentet herunder, og bestil din favorit.

40 Produkter

Posterklemmer

Posterklemmer er ikke bare en flot og stilren måde at hænge dine plakater op på – det er også rigtig praktisk og til en god pris. Det er ikke altid at det er nødvendigt med en ramme for at få motivet til at tage sig ud. Tværtimod kan en ramme nogle gange fjerne charmen fra visse motiver.

Det er let at vurdere hvilke plakater, som passer bedst med posterklemmer og hvilke som passer med en ramme. Er du usikker, kan du hurtigt teste hjemme og se hvad som passer bedst til hvad.

Forskellige stile og forskellige farver

Selvom posterklemmer lader motivet tale sit tydelige sprog, så kan det også blive rigtig flot med valg af klemmer i rette stil og farver. Selv små detaljer i indretningen er jo vigtige, så tænk på det, når du vælger posterklemmer. Der findes noget for enhver smag i vores udbud.

Måske er du interesseret i større posterklemmer i guld? Måske en mindre variant i sort? Det er helt op til dig – det kun dig, som ved, hvad der passer bedst til dit hjem.

Størrelsen på posterklemmer

Afhængigt af størrelsen på din plakat og hvad du kan lide, så passer visse posterklemmer bedre end andre. Det kan man let finde ud af på egen hånd. Det er bare at gennemse hvilke størrelser vi har og derefter måle hjemme samt beslutte hvilken størrelse, man synes passer bedst.

Det kan være en flot indretningsdetalje med store posterklemmer på mindre plakater, da det giver et smart og trendy look. Man behøver ikke altid gå ud fra plakaten alene for at finde passende posterklemmer – man kan også tage udgangspunkt i en bestemt posterklemme man synes er flot, og derefter finde en passende plakat.

Enkel og flot ophængning

Med posterklemmer opnår man både en enkel og smart ophængning i ét. Det kan jo ikke blive bedre! Ikke så mærkeligt, at det er så populært, som det er. Har du ikke prøvet det endnu? Så er det på tide, at du gør det!

Ikke nok med at de er brugervenlige, praktiske og flotte at kigge på - de er også billige. Man kan med andre ord prøve sig frem, da man kan vælge mellem varianter, som ligger langt under en hundredlap.

Et godt tip er at købe forskellige farver og størrelser, når man alligevel er i gang – så er det lettere at teste hjemme. Om man kun køber én farve i én størrelse og derefter ikke synes at den passer, kan man være nødt til at bestille nye. Bestiller man lidt forskellige fra begyndelsen, kan man i stedet matche posterklemmer med rette motiver hurtigt og let.

Hæng alle typer af minder op

Nogle gange kører vi lidt fast i samme spor. Når det sker, er det svært at komme på sjove påhit til indretningen, og det er jo synd. Vores tip er at være så åben og så kreativ som muligt. Man kan finde på masser af ting til hjemmet, for at gøre det lidt mere spændende. Hæng både udklip og fotos op med vores posterklemmer – det bliver rigtig flot!