Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på alle vores fotoalbummer med koden 'ALBUM20'

Selvklæbende fotoalbum

Selvklbende fotoalbum er noget for dig hvis du vil gre det s enkelt som muligt!

27 Produkter

Slip for besværet - køb et selvklæbende album!

Her finder du alle vores selvklæbende fotoalbums. Et selvklæbende fotoalbum er perfekt til dig, der vil kunne sætte billederne ind præcis, som du ønsker, og samtidig slippe for al det bøvl, der medfølger, når man klistrer billederne i eller benytter sig af fotohjørner. Med det selvklæbende fotoalbum er det eneste, du skal gøre, at fjerne beskyttelsespapiret og placere dine billeder, hvor du vil have dem. Nemt og enkelt! Alle vores album er naturligvis syrefri.

Hos os finder du en række forskellige selvklæbende fotoalbum. Disse album passer ganske udmærket til dig, som elsker at være kreativ, men samtidig ønsker, at det skal være hurtigt og nemt at fylde albummet op med billeder. I et selvklæbende album kan du selv vælge, hvor du vil placere dine fotografier. En anden fordel ved denne slags album er, at det er tilpasset til billeder i forskellige størrelser. Hvis du har en masse billeder i usædvanlige størrelser fra en og samme lejlighed, er et selvklæbende album med andre ord perfekt!

Når du sætter dine billeder ind i det selvklæbende fotoalbum, skal du blot fjerne beskyttelsespapiret og derefter fastgøre billederne på siden. Det er super enkelt og giver dig mulighed for at placere billederne, sådan som du ønsker det. Dette alternativ passer til dig, som synes, at det er besværligt eller tager for lang tid at fastgøre dine billeder med lim eller fotohjørner. Find dit selvklæbende album hos os allerede i dag!