Bestil din egen plakat

(11)

Har du et favoritmotiv, som fortjener at blive til en poster hjemme på væggen? Måske et yndlingsfotografi? Måske et lille billede af ungdomstidens favoritband, som du gerne vil hænge op i større format? Et smukt billede af et landskab, som gør dit i godt humør? Noget helt tredje? Vi laver en plakat med det motiv, du ønsker - du skal blot vælge motivet og størrelsen på plakaten.

Bestil din egen plakat nemt og enkelt herunder og giv dit hjem et personligt touch. Har du mere end et motiv, du gerne vil bestille, er det intet problem. Vi ordner det præcis, som det passer dig.

Billedstørrelse
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Billedstørrelse
  • Pris
  Visning 11 produkter
  Visning 11 produkter

  Lav din egen poster og skab et personligt interiør

  Skab personlige plakater med dine egne fotos, kunstværker eller grafiske motiver! Alt, du skal gøre, er at følge de simple instrukser under hver produktmulighed og uploade dit billedmateriale i JPG eller PNG. Indenfor få dage har du din helt egen plakat af pryde hjemmet med!

  Vores plakater trykkes i vores eget printstudio på 230 grams premiumpapir som er FSC-certificeret holdbart. Vi har valgt den kraftige tykkelse og matte overflade for at give et flot tryk uden refleksioner og bidrage til en høj kvalitet. Vores plakater findes i alle standardstørrelser. Hvis du vil fremkalde fotos skal du i stedet tage et kig her.

  Har du nogle spørgsmål angående vores personlige plakater? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får en personlig sevice og bliver tilfreds med dit køb.

  Der findes mange fine billedmotiver, som formår at pifte hjemmet op, men det er selvfølgelig allersjovest, hvis du kan hænge dit helt eget motiv op. Hvad siger du for eksempel til at forvandle et fint sort-hvidt familiefoto til en stor poster, som kan hænge i stuen? Eller et flot farverigt billede fra ferien, som du var særligt glad for? Har du øje for farve og form, har du har måske endda også designet dit helt eget print, som du gerne vil dekorere dit hjem med.

  Det eneste, du behøver at tænke på, når du bestiller en personlig poster fra BGA er, at vi skal modtage dit billede som et JPG- eller PNG-format. Billedet skal desuden have en høj opløsning. Det professionelle tryk og premiumpapiret klarer vi! Vi giver selvfølgelig også besked, hvis det skulle vise sig, at dit billede ikke egner sig til det ønskede format.

  Du kan vælge mellem de mest almindelige formater, så at du kan være sikker på, at de fungerer, når du bagefter skal hænge din poster op på væggen eller placere den i en ramme oven på et møbel. Selvfølgelig hjælper vi dig gerne med at vælge format, så du opnår et fyldestgørende resultat. En god tommelfingerregel er dog, at billedets proportioner skal være de samme som på den ønskede poster, men resultatet kan sagtens blive fint, selvom det ikke skulle være tilfældet.