Harmonikaalbum

(8)

Vil du have et sejt og praktisk fotoalbum? Så er et harmonikaalbum det helt rigtige til dig. Vi har flere forskellige varianter, så du nemt kan matche det rette album med dine billeder. Vi har både skrappe og mere afdæmpede farver - det er let at finde et design, der passer perfekt til dig og dine ønsker. Vi har en masse forskellige varianter fra Leporello, hvilket medfører en høj kvalitet til en god pris.

Tjek vores sortiment ud herunder, og udvælg dine favoritter - vi har noget for enhver smag.

porello

Type af album
Passende billedstørrelse
Ydermål (Bredde x Højde x ev. Dybde)
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Type af album
  • Passende billedstørrelse
  • Ydermål (Bredde x Højde x ...
  • Pris
  Visning 8 produkter
  Visning 8 produkter

  Harmonikaalbum i forskellige farver og størrelser!

  Er du ude efter et smukt harmonikaalbum? Så er du kommet til det rette sted. I denne kategori finder du nemlig alle vores harmonikaalbum. Disse album passer perfekt til dig, der gerne vil give et personligt album til nogen, du holder af. I vores sortiment finder du flere forskellige album i varierende størrelser og farver. Vi håber, du kan finde, hvad du søger. Scroll ned og tjek vores udbud ud!

  Fordelen ved denne model er, at du kan bruge den som en collageramme, der samtidigt beskytter dine billeder. Derudover er albummet den perfekte gave, hvis du søger en personlig og budgetvenlig gave. Hvorfor ikke åbne albummet helt op og bruge det som en sjov festdekoration?

  I sortimentet finder du søde babyalbum i diskrete farver samt de mere farverige varianter, der tilhører Fun Leporello-serien. Du kan nemt organisere dine minder efter farve. For eksempel passer et rødt album perfekt til jul eller kærlighedsminder, mens de klare blå farver fører tankerne hen på hav, himmel og sommer. Albummet kan rumme mellem 12-13 billeder i størrelserne 10x15 cm, 13x18 cm eller 15x20 cm.

  Fælles for alle album i denne kategori er, at de samler dine fotos, avisklip, billetter og andre gode minder. Du skal blot montere billederne med lidt fotolim eller fotohjørner. Tag et kig nedenfor og find dine egne yndlingsalbum inden for harmonikamodellen!