Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

Harmonikaalbum

Vil du have et sejt og praktisk fotoalbum? S er et harmonikaalbum det helt rigtige til dig. Vi har flere forskellige varianter, s du nemt kan matche det rette album med dine billeder. Vi har bde skrappe og mere afdmpede farver - det er let at finde et design, der passer perfekt til dig og dine nsker. Vi har en masse forskellige varianter fra Leporello, hvilket medfrer en hj kvalitet til en god pris.

Tjek vores sortiment ud herunder, og udvlg dine favoritter - vi har noget for enhver smag.

porello
5 Produkter

Harmonikaalbum i forskellige farver og størrelser!

Er du ude efter et smukt harmonikaalbum? Så er du kommet til det rette sted. I denne kategori finder du nemlig alle vores harmonikaalbum. Disse album passer perfekt til dig, der gerne vil give et personligt album til nogen, du holder af. I vores sortiment finder du flere forskellige album i varierende størrelser og farver. Vi håber, du kan finde, hvad du søger. Scroll ned og tjek vores udbud ud!

Fordelen ved denne model er, at du kan bruge den som en collageramme, der samtidigt beskytter dine billeder. Derudover er albummet den perfekte gave, hvis du søger en personlig og budgetvenlig gave. Hvorfor ikke åbne albummet helt op og bruge det som en sjov festdekoration?

I sortimentet finder du søde babyalbum i diskrete farver samt de mere farverige varianter, der tilhører Fun Leporello-serien. Du kan nemt organisere dine minder efter farve. For eksempel passer et rødt album perfekt til jul eller kærlighedsminder, mens de klare blå farver fører tankerne hen på hav, himmel og sommer. Albummet kan rumme mellem 12-13 billeder i størrelserne 10x15 cm, 13x18 cm eller 15x20 cm.

Fælles for alle album i denne kategori er, at de samler dine fotos, avisklip, billetter og andre gode minder. Du skal blot montere billederne med lidt fotolim eller fotohjørner. Tag et kig nedenfor og find dine egne yndlingsalbum inden for harmonikamodellen!