Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 40x50 cm

Vil du indramme et billede eller et foto, og mangler du en ramme med målene 40x50 cm? Så er du kommet det rette sted. Vi har et stort udvalg af 40x50 cm rammer. Alle rammerne kan også bruges liggende, og de passer derfor lige så godt til motiver i 50x40 cm.

Hvilken farve vil du have? Hvilken listebredde? Er der noget særligt materiale, der lokker? Og vil du have en ramme, der også kan stå og ikke kun hænge på væggen?

Du er velkommen til at kigge rundt blandt vores rammer herunder.

217 Produkter
Visning 1 - 60 af 217 produkter

Billedrammer i formatet 40x50 cm

Ramme 40x50 cmLeder du efter en mellemstor rektangulær fotoramme til bryllupsfotoet eller et andet fint billede, som skal op på væggen derhjemme? Så har du fundet det helt rigtige her hos os. Vi har samlet alle vores rammer, som passer til billeder i størrelsen 40x50 cm. Disse fotorammer har et billedforhold på 4:5 og kan anvendes i både liggende og stående format.

En fotoramme i størrelsen 40x50 cm (50x40 cm) er perfekt til dig, som søger en mellemstor ramme. Den er hverken for stor eller for lille, men bare helt perfekt. Denne type ramme er perfekt til dine absolutte favoritbilleder, som du gerne vil have fremkaldt i et lidt større format. I vores sortiment finder du et stort udvalg af stilarter, hvilket gør det lettere for dig at finde netop din favorit!

Når der skal købes rammer, er størrelsen ofte vigtig. Heldigvis tilbyder vi rammer i mange forskellige størrelser. Her finder du blandt andet størrelsen 40x50 cm, hvilket er en rigtig god størrelse til en ramme. Der findes også større og mindre modeller at vælge mellem.

Det er altid fedt, når en ramme passer perfekt sammen med det, man vil ramme ind! Det kan enten være stående rammer eller den slags rammer, man hænger op. I mange tilfælde kan man jo selv vælge, hvordan man vil indrette rummet med sin ramme, da de fleste rammer både kan hænges op og stilles et sted. Med sådanne rammer kan man veksle lidt, så rammen nogle gange hænger på væggen og andre gange står på en hylde eller lignende.

Mange forskellige stilarter under ét tag

Her hos os finder du mange forskellige stilarter, hvilket betyder, at du som kunde kan vælge frit blandt et stort udbud. Måske du eksempelvis skal bruge en stak rammer i størrelsen 40x50 cm? Så er det bare at klikke rundt på siden og vælge de rammer, du vil have! Sørg for at købe lidt forskellige slags, da forskellige billeder passer i forskellige rammer.

Det med mange stilarter under samme tag gælder jo også for dem, der vil købe lidt forskellige rammer hos os. Der er jo heldigvis ingen lov, der siger, at man absolut skal købe rammer, der passer perfekt sammen, vel? Det er også flot at hænge forskellige rammer ved siden af hinanden.

Tips og tricks

Der er mange måder at pifte hjemmet op på, og det er ikke kun rammer, der kan fuldende indretningen i et rum. Man kan eksempelvis også udskifte et sengetæppe eller lignende, og vupti, så har man skabt et helt nyt look!

Hvad angår fotorammer, er det ikke kun den ramme, som billedet sidder i, det kan trænge til udskiftning – sommetider kan man også have lyst til at bytte billedet ud med et nyt. Selvom visse billeder såsom fotos ofte har faste pladser, kan posters og motiver godt byttes ud ind i mellem. Man kan fjerne nogle rammer eller indrammede billeder og hænge nye motiver op i spritnye rammer, hvis man har lyst!