Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 18x24 cm

Hvis du vil indramme et billede med målene 18x24 cm og mangler en flot ramme, er du ikke den eneste - dette er nemlig en meget populær størrelse på små, aflange billeder.

Alle vores rammer kan avendes i liggende format, så de passer lige så godt til dine motiver i størrelsen 24x18 cm.

Tag et kig i vores udbud herunder for at finde ud af, hvad du vil have. Hvilken listebredde kunne du tænke dig? Hvilken farve? Der er altså noget, der lokker mere end andet.

205 Produkter
Visning 1 - 60 af 205 produkter

Billedrammer i formatet 18x24 cm

Ramme 18x24 cmEr du på jagt efter en flot ramme eller to? Så er du havnet det rigtige sted! Vi har et stort udbud med masser af fine rammer, som kommer til at komplementere din rammer på flotteste vis! Uanset om du leder efter større eller mindre modeller, kan du finde dem hos os, og du kan nemt og hurtigt søge efter billedstørrelse, glas eller farve. Vi har rammer i størrelsen 18x24 cm samt andre, der er både større og mindre. Med andre ord kan du hurtigt finde præcis de rammer, du søger ved at bruge vores hurtige søgefunktion.

Mange anvender først og fremmest rammer til billeder, og ofte siger vi ”billedramme”, selvom det egentlig er noget andet, vi mener. Der findes jo sådan set ingen grænser for, hvad man kan ramme ind, så det er bare med at lade inspirationen flyde frit! Måske mors opskrift på frikadeller i køkkenet? Hvorfor ikke!

Store minder i fine rammer

Nogle minder har man på billede, og måske er det et gammelt foto fra mormor og morfars bryllup, man har kært? Hvis man ønsker at hænge det originale billede op, er det sandsynligvis meget lille, og så er det fint med en passende ramme, som gør, at fotoet ikke forsvinder bag en alt for stor ramme. Så er en lille ramme at foretrække.

Er det i stedet et større billede af børnene fra et fotostudie i 90’erne, du vil have op på væggen? I dag er ”læg babyen nøgen på et blødt underlag”-fotos jo ikke lige så almindelige, som de var dengang, men har man sådan nogle liggende, kan det være fedt at hænge dem op i en ny, moderne ramme.

Det er ikke altid, at ens minder er foreviget som fotos. Det kan også være billeder, som man har haft med sig i mange år. Måske en poster fra en spændende museumstur eller kunstudstilling? En koncertbillet fra det vildeste og vigtigste koncert i ens liv? Ja, det kan egentlig være hvad som helst! Det vigtigste er, at der findes rammer til alle dine minder her hos os; det er bare at vælge de modeller, du bedst kan lide!

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Nu til dags kan man frit vælge, hvordan man vil have, at et billede skal se ud. Derfor kan man vælge størrelse efter, hvad der ser bedst ud. Visse motiver egner sig bedst til større formater, mens andre gør det godt som små billeder. En ramme i størrelsen 18x24 cm er et godt valg, fordi den passer til mange forskellige billeder uden at tage for meget plads.

Hos os finder du et stort udvalg af rektangulære fotorammer i mange forskellige størrelser. I denne kategori har vi samlet de rammer, som passer til billeder med målene 18x24 cm, og som har billedforholdet 3:4. Disse rammer passer perfekt til dine nyfremkaldte billeder, som du planlægger at hænge op på væggen eller stille på eksempelvis en flot skænk eller hylde. I sortimentet finder du fotorammer i flere forskellige stilarter, hvilket gør det lettere for dig at lokalisere en bestemt slags ramme.

En fotoramme med billedstørrelsen 18x24 cm (24x18 cm) kan anvendes i både et liggende og stående format. Mange af vores rammer kan desuden både stilles på en hylde samt hænges på en væg, da de fleste både har støtteben og vægbeslag. Uanset hvad du søger, er chancen stor for, at du finder det hos os. Find din favorit allerede i dag!