Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

FIND GODE TILBUD BLANDT ALLE VORES KAMPAGNER »

Billedbelysning

Du har dit motiv, du har din ramme – plakaten er præcis, som du vil have den. Så lad den få den opmærksomhed, den fortjener, ved at belyse den med passende gallerilampe!

En god tommelfingerregel, når du skal vælge billedbelysning, er at vælge belysning, som matcher rammen – eksempelvis hvid belysning til en hvid ramme. Vælg mellem lysrør og LED-lamper samt hvilken monteringsform, du foretrækker.

54 Produkter

Gallerilampe / Malerilampe

Guldfarvet ramme med matchende billedbelysningBilleder er til for at blive set! Benyt dig af billedbelysning for at give dem den opmærksomhed, de fortjener. Her finder du vores sortiment med billedbeslysning til billeder i forskellige størrelser. Billedbelysning skaber et luksuriøst indtryk samtidig med, at det fremhæver billedets motiv og skaber et hyggeligt skær i rummet. En tommelfingerregel for belysning i et hverdagsrum er, at der bør være mindst fem lyskilder. Når du benytter dig af billedbelysning, får du på en nem måde én eller flere af disse kilder!

Udvælg nogle af dine absolutte favoritter på væggen og fuldend rammerne med lamper i neutrale eller matchende farver. Allerflottest bliver det, hvis du eksempelvis vælger hvid belysning til en hvid ramme og så videre. Tænk på at forskellige billedlamper og deres holdere passer på forskellige rammelister.

Er du usikker på hvilken billedbelysning, der passer bedst til et bestemt billede? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

I BGAs sortiment finder du både en helt klassisk billedbelysning og billedbelysning med LED. Hvilken slags gallerilampe du vælger, er selvfølgelig helt op til dig. Med LED-lys oven over billedet får du et stærkt lys i en elegant udformning. Med et almindeligt lysrør i billedbelysningen afgives der et skær, som kan sammenlignes med en klassisk væglampe. Som nævnt ovenfor er det en god tommelfingerregel, vedrørende lyssætning af et mellemstort rum, at der findes fem forskellige lyskilder. Hvis du lader billedbelysningen udgøre en eller flere af disse lyskilder, fremhæves dit favoritfoto, og du slår to fluer med et smæk! Billedbelysningen kan med fordel placeres oven over sofaen, ved skrivebordet, over en kommode, ved sengen eller på den del af væggen, som måske føles en anelse tom. Placér dog ikke billedbelysningen over et tv, da lyset nemt forstyrrer øjet, når du vil koncentrere dig om en film eller et tv-program.

Uanset om du har arvet et smukt billede, eller om du har fundet en ny flot poster, bliver motivet ekstra fint med malerilampe. Det vigtige er blot, at du her vælger en billedbelysning, som passer godt til rammen rent målmæssigt. Under de respektive produkter i vores billedbelysningskategori finder du retningslinjer for, hvilken slags rammer de passer sammen med. Hvis du alligevel er usikker, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores kundeservice, som gerne hjælper dig med at udvælge den helt rette belysning.

Gør du efter en flot helhed, anbefaler vi, at du vælger en billedbelysning, som matcher motivets farver. Et farvemotiv sammen med en hvid ramme og en sort lampe kan skabe et både rodet og uharmonisk indtryk. Vælg da i stedet en hvid billedbelysning til en hvid ramme osv. Hvis du matcher ramme og billedbelysning, kan du være sikker på, at du fremhæver dit billede på en elegant og stilren måde. Så spiller det heller ingen rolle, om billedets motiv indeholder mange farver.