Gæstebøger

(4)

Herunder har vi samlet hele vores sortiment af gæstebøger. Vi har gæstebøger, der passer til alverdens højtider og specielle lejligheder. Hvad enten du skal holde bryllup, dåb, 40-års fødselsdagsfest eller noget fjerde, har vi en passende gæstebog.

Tjek vores udvalg af gæstebøger herunder - du vil med garanti finde en, der falder i din smag, da vi har noget for enhver.

Type af album
Albumfarve
Antal sider
Farve på albumbladene
Størrelse albumblad (BreddexHøjde)
Ydermål (Bredde x Højde x ev. Dybde)
Syrefrit papir
Beskyttende pergamynblad
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Type af album
  • Albumfarve
  • Antal sider
  • Farve på albumbladene
  • Størrelse albumblad (Bredd ...
  • Ydermål (Bredde x Højde x ...
  • Syrefrit papir
  • Beskyttende pergamynblad
  • Pris
  Visning 4 produkter
  Visning 4 produkter

  Gæstebog

  I denne kategori finder du alle de gæstebøger, som vi i BGA kan tilbyde. Hos os findes gæstebøger til alle lejligheder. Du finder blandt andet gæstebøger, som passer perfekt til begivenheder som bryllup og andre store og små fester. I vores sortiment finder du en variation af både farver, størrelser og designs, så det bliver nemmere at finde noget, der passer til netop dig. Vi håber, at du finder, hvad du søger her hos os!

  Gæstebogen er lidt af et must, når man fejrer noget specielt, som man vil mindes resten af sit liv. Der findes ingen bedre måde at mindes den store dag på end ved at lade alle gæster skrive et lille minde eller en hilsen i en og samme bog.

  Hos BGA finder du et fint udvalg af skønne gæstebøger til dine mindeværdige arrangementer. Vores gæstebøger fås i flere forskellige farver, størrelser og stilarter. Vi håber, at dette vil gøre jagten på den perfekte gæstebog lidt lettere. Vi tilbyder dig gæstebøger, som passer til de fleste begivenheder. En flot, hvid gæstebog kan for eksempel passe ideelt til et bryllup, mens en sort eller farverig gæstebog kan benyttes til forskellige festlige lejligheder. Vores gæstebøger er meget stilrene og trendy, og de passer derfor godt til dig, som vil gøre et godt indtryk på dine gæster.

  Gæstebøgerne i denne kategori indeholder op til 100 blanke sider, hvilket indebærer, at der er masser af plads til de forskellige hilsner. De passer med andre ord også til de arrangementer, hvor der er mange gæster. I vores sortiment finder du også gæstebøger med syrefrie sider. Vi vil nemlig gerne give dig som kunde det allerbedste. Med en syrefri bog kan du være sikker på, at minderne bliver gemt på bedste vis i meget lang tid fremover, da billederne ikke tager skade fra limen.

  Gæstebøgerne fra BGA kan meget nemt gøres til ”dine egne”. De hvide sider kan dekoreres smart ved at indsætte billeder og andre sjove ting. Er du eller nogen af dine gæster gode til at tegne, kan I desuden også pifte de blanke hvide sider op ved hjælp af lidt farve. Lad herefter bogen stå fremme under arrangementet, så at alle kan efterlade en personlig hilsen.

  Kig på vores udvalg af gæstebøger i sortimentet ovenfor. Vi håber, at du finder den helt rigtige gæstebog.