Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 42x59,4 cm (A2)

Her finder du alle rammer som passer billeder i A2-format (42x59,4 cm).

82 Produkter
Visning 1 - 60 af 82 produkter

Billedrammer i formatet 42x59,4 cm (A2)

Hvis man tager et hurtigt kig på vores hjemmeside, kommer det vel netop som nogen overraskelse, at vi er vilde med rammer. Men ikke nok med det, vi er altid på jagt efter de bedre rammer, så I kan finde de perfekte rammer til at omslutte jeres motiver. Det vil du kunne mærke, når du kigger vores sortiment igennem, for der er så mange forskellige slags rammer, både i 42x59,4 cm (A2) og større eller mindre.

A2 er et papirformat i A-serien, hvilket gør det til et populært valg til eksempelvis posters. Nogle gange benævnes denne størrelse også 42x60 cm, men det er næsten altid 42x59,4, der egentlig henvises til. Vi lover, at du vil kunne finde en ramme i vores sortiment, som matcher godt med dit favoritmotiv!

En ramme med billedmålene 42x59,4 cm (59,4x42 cm) passer perfekt til dig, som vil fremkalde og indramme et af dine favoritøjeblikke i et lidt større format. I sortimentet ovenfor finder du et varieret udbud af rammer i både enkle og mere eksklusive designs i flere forskellige farver. Hos os skal alle kunne finde det, de søger, og derfor har vi udvalgt designs inden for forskellige stilarter og materialer. Tag gerne et kig på alternativerne ovenfor og find en fotoramme, som falder i netop din smag.

Hvordan tænker vi på vores sortiment?

Vi fokuserer på at kunne tilbyde rammer til alle, for alle billeder fortjener en smuk ramme! Vi ved, at man til visse billeder ikke vil have en ramme, der fylder for meget, da man ikke vil fjerne fokus fra motivet. Vi ved også, at det sommetider passer bedre med en lidt mere ”gylden” ramme, så vi tilbyder begge dele!

Med en ramme, som måler 42x59,4 cm (A2), kan man hænge et ret stort billede op, som pynter flot på væggen. Man kan naturligvis også bruge en ramme i den størrelse til mange små billeder i en collage, eller et lille motiv i en stor ramme – det er op til den enkelte at vælge, hvad der føles bedst. Her er der, som I ved, en ramme for enhver smag!

Ramme eller billede først?

Hvad kommer først? En ramme, man er vild med, eller et motiv, man er vild med? Det er forskelligt fra gang til gang! Nogle gange har man et billede eller foto, man elsker, og som man vil have i en ramme, der passer til det fantastiske billede. Så kan det tage længere tid end normalt at finde en ramme, som komplementerer billedet. Andre gange vil man have en simpel, sort ramme, der får billedet til at stikke ud på en flot måde – så det er meget forskelligt fra gang til gang.

Hvis man finder en fotoramme, som man er vild med her hos os, uden allerede at have et motiv, så kan man altid tage et kig i vores posters. Man kan også kigge i gemmerne derhjemme og finde et gammelt billede frem. Der skal nok være noget, der passer! Det er let at kigge rundt blandt vores billeder her på siden, så man kan nemt finde det, man søger!