Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer 42x70 cm

Vil du have en fin fotoramme i stor størrelse til dit favoritmotiv? Så er vores fotorammer i størrelsen 42x70 cm et perfekt valg. Man kan anvende alle vores rammer i liggende format, så hvis du har et billede i størrelsen 70x42 cm, passer det lige så godt.

Du vælger selv, om det skal være en billedramme i en cool guldfarve, stilrent hvidt eller klassisk sort. Vi har mange varianter, så kig herunder for at finde din favorit.

17 Produkter

Rammer 42x70 cm

Her finder du alle vores rammer i størrelsen 42x70 cm. Denne type rammer passer perfekt til fotos af dine bedste minder, som du gerne vil hænge op i lidt større format. I vores varierede udbud kan du finde den farve og stil, der passer ind i netop dit hjem. En fotoramme til billeder i størrelsen 70x42 cm passer godt til familiebilleder såvel som landskabsbilleder. Find din favoritramme hos os!

Mere om billedvægge

At skabe en billedvæg er sjovt, og det behøver ikke at være svært. Der er ikke direkte regler og retningslinjer, når man vil lave en billedvæg, men du kan bare prøve dig frem og se, hvad du selv synes ser fint ud. Det er almindeligt, at man kombinerer rammer med forskellige størrelser, stile, farver og position (liggende og stående). Hvis du vil have en diskret billedvæg; så vælg gerne rammer og motiver i lignende farver. Eksempelvis sorte eller hvide rammer sammen med sort/hvide billeder. Vil du i stedet satse på en billedvæg, som virkelig skiller sig ud og tiltrækker blikke; så vælg og vrag blandt vores øvrige sortiment, som indeholder rammer i mange forskellige farver, og supplér gerne med farverige plakater.

Vores skifterammer på 42x70 cm passer med sit lange og smalle format fint på en billedvæg for at bryde med de mere traditionelle og/eller kvadratiske formater. Blandt vores rammer i dette format finder du også rammer med forskellige typer af lister. Vil du have en enkel og smal liste, eller vil du have en bredere – måske med udsmykninger? Listens udseende kan have overraskende stor effekt på det endelige slutresultat, så vælg med omhyggelighed.

Vil du have endnu mere inspiration og smarte tips omkring billedvægge? Vi har samlet vores tricks i denne guide.