Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 30x60 cm

Mangler du en ramme til et billede eller motiv i størrelsen 30x60 cm? Tjek vores udbud herunder for at finde netop dine favoritter. Vi har en række forskellige 30x60 cm rammer i blandt andet sølv, hvid og sort.

Hvis du har et motiv i størrelsen 60x30 cm, kan du også med fordel bruge vores billedrammer - de kan nemlig også bruges i liggende format.

Rammer 30x60 cm

Det kræver lidt af hvert at pifte hjemmet op. Eksempelvis er det ikke nok at finde et flot motiv; man skal også finde en ramme, så motivet fremhæves på bedste vis. Det er vi specialister i! Hvis du mangler rammer i størrelsen 30x60 cm, eller måske i en helt anden størrelse, er du kommet til det rette sted! Vi har nemlig styr på rammer, som ingen andre har!

Vores rammer er flotte og stilrene, så du kan bruge dem til et hvilket som helst billede, uden at de overtager indtrykket, og det er naturligvis vigtigt i valget af ramme (og motiv). Det gælder om at skabe der perfekte indtryk, som omfatter både motiv, ramme og rum. Det er let at klare! Køb blot dine rammer her!

Netop 30x60 cm er en perfekt størrelse til rammer, da rigtig mange motiver passer ind i denne størrelse. Mange billeder kan også klippes til, så de passer i mindre rammer, hvis man har et større motiv. Det samme gælder for mindre billeder, som kan placeres ovenpå en baggrund af eksempelvis fint tapet eller lignende.

Vi synes, at rammer i størrelsen 30x60 cm er et godt valg til mange ting, men hvorfor du ønsker en ramme i den størrelse, er det naturligvis kun dig, der ved. Vi er bare glade for, at vi kan stå til tjeneste og tilbyde både denne og mange andre størrelser!

Uanset om det er en hvid ramme i ovenstående størrelse, eller om det er en anden farve, vil du kunne finde den her. Hvorfor ikke købe en sort og hvid ramme i samme størrelse, når du nu er i gang? Det kan skabe en flot fornemmelse i rummet, når man blander forskellige farver. Det er bare med at springe ud i det! Når du begynder at blande farverne lidt mere, vil du opdage, at det bryder hjemmet på en måde, der skaber en helt fantastisk effekt.