Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 55x70 cm

Vores rammer i størrelsen 55x70 cm er ikke blandt de mest almindelige, men de er perfekte til alle motiver i den størrelse. Alle vores fotorammer kan også bruges i liggende format, så det passer naturligvis også god til motiver, der måler 70x55 cm.

Tag et kig rundt i vores udbud herunder for at finde den billedramme, der er perfekt til netop dit favoritmotiv.

5 Produkter

Billedrammer 55x70 cm

Kender du følelsen af, at hjemmet trænger til noget nyt og anderledes? Det gør vi vist alle sammen! Vi plejer at sige, at man hurtigt og billigt kan skabe et helt nyt look ved at skifte rammer og andre småting ud, og det mener vi stadig. Det kan eksempelvis være en ramme i størrelsen 50x70 cm eller måske en større eller mindre variant. Uanset hvad, kommer det til at gøre en forskel i hjemmet!

 

Vores 55x70 cm rammer fås i mange farver, så du kan enten vælge rammer i den samme farve, ligesom du kan blande forskellige farver. Det er op til dig at vælge, hvad der passer bedst ind i din indretning! Begge dele kan være rigtig flot, men det er som sagt op til den enkeltes smag og stil.

Alt afhængigt af smag er det mere eller mindre vigtigt med stilrenhed. Hvis man går op i en meget stilren indretning, er det naturligvis vigtigt, at man ikke blander for meget. Dog er det blevet mere og mere moderne at flytte lidt på grænserne inden for indretning, og det bakker vi i høj grad op om.

Indretning af hjemmet bliver hurtigt lidt sjovere, hvis man tør at bryde med den kolde, hvide minimalisme og tage nogle chancer. Det lover vi! Hvis du eksempelvis køber en ramme i størrelsen 55x70 cm, kan du samtidig købe en fed plakat i samme størrelse. Vi har plakater til enhver smag, så du kan bare vælge og vrage.

Husk, at det kan være super flot at bruge en ramme, der er lidt større end plakaten. Man behøver ikke at have en ramme i præcis samme størrelse som billedet, men kan eksempelvis putte en mindre plakat i en større ramme. Det giver en helt særlig og ret fed effekt.

Prøv at blande rammer, så du eksempelvis har et par stykker i størrelsen 55x70 hængende på en væg med andre både større og mindre rammer. Det kan være enormt flot at blande, så billederne springer lidt mere i øjnene. Hvis alting er ens, kan det nemt komme til at flyde sammen, og det er der jo ikke noget ved.

De fleste ønsker selvfølgelig, at deres hjem skal være æstetisk tilfredsstillende, hvorfor man gerne lægger lidt ekstra tid i indretningen. Tag endelig et kig rundt i vores sortiment, som bugner af flotte rammer, plakater og andet, der kan forvandle dit hjem!