Bordspejle

(23)

Hvorfor kun have vægspejle, når du kan have bordspejle? Et bordspejl giver et frisk pust i dit hjem, og vi har mange forskellige designs, du kan vælge imellem.

Skal det være et moderne og cool spejl? Eller hvad med et stilrent, der altid er lige trendy? Måske bliver det et bordspejl, der minder om et kighul? Det er kun dig, der ved, hvad du går efter!

Størrelse
Farve
Materiale
Farve på spejlglasset
Lyskilde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Størrelse
  • Farve
  • Materiale
  • Farve på spejlglasset
  • Lyskilde
  • Vægt
   [g]
  • Pris
  Visning 23 produkter
  Visning 23 produkter

  Bordspejle

  Bordspejle er en sjov indretningsdetalje. Blandt de bordspejle, vi tilbyder i vores sortiment, finder du både trendy bordspejle, spejle i retrostil samt de stilfulde og klassiske varianter. Der er utvivlsomt et bordspejl for enhver smag her hos os. Det er derfor helt op til dig at vælge det, der passer bedst til dig og dit hjem!

  Vores bordspejle fås i flere forskellige faconer. Du kan for eksempel vælge mellem de runde, ovale og rektangulære varianter. Måske vil du gerne have mere end ét bordspejl i samme rum? Måske endda på samme bord? Så er det flot med to forskellige og lidt mindre bordspejle, der fremhæver hinanden på flotteste vis.

  Bordspejl – en cool indretningsdetalje

  Det er altid sjovt med flotte spejle, og det er ikke kun, fordi man kan bruge dem til at spejle sig i. Det skyldes også, at et spejl tilfører en cool effekt til indretningen. Hvis du har brug for et ekstra løft til et af dine rum, kan et bordspejl eller et andet af vores spejle være løsningen.

  Alt afhængigt af din indretningsstil vil visse af vores bordspejle se bedre ud i dit hjem end andre. Uanset hvilket du vælger, er du dog garanteret en høj kvalitet og en høj "flothedsfaktor", så du kan være sikker på, at hjemmet vil komme til at funkle lidt ekstra!

  Hvad skal jeg tænke på, når jeg vælger et bordspejl?

  Du skal selvfølgelig først og fremmest tænke over, hvilken type bordspejl der passer ind i det rum, du vil placere det i. Af og til finder man et spejl, man rigtigt godt kan lide, men som man har lidt svært ved at placere. Så kan man vælge at ændre lidt andet i indretningen for at det passer bedre ind. Man vil jo ikke lade være med at købe et flot spejl, bare fordi det er svært at placere det, vel?

  Nogle gange kan man lade indretningen bygge på en lille detalje, som man er vild med. Måske er det netop et af vores fine bordspejle, der bliver startskuddet for en ny indretning i et af dine rum derhjemme. Man ved jo aldrig.

  Hvor passer et bordspejl bedst ind i hjemmet?

  Hvis man har et flot bord, et skab eller lignende med plads til et bordspejl, vil det være pænt at placere det her. To flotte indretningsdetaljer, der går godt i spænd, giver gode forudsætninger for at få et flot hjem, så et godt bordspejl + en god overflade at stille det på bliver den flotteste kombination!

  Der er intet hjem, der ikke er passende til netop et bordspejl, for denne type spejl passer stort set ind overalt. Du behøver derfor ikke spekulere på, om et bordspejl vil se flot ud i netop dit hjem. Det er bare at tage et kig på udvalget og vælge det bordspejl, eller de bordspejle, som vil give dit hjem det der lille ekstra.

  Skal du satse på det klassiske eller trendy?

  Dette er et af de spørgsmål, vi ofte stiller os selv. Flere af vores kunder har helt styr på, i hvilken retning de ønsker at gå med deres indretning, mens andre er mere usikre. Hvis du tilhører den mere usikre gruppe, synes vi, at du bør være lidt dristigere, for et hjem skal jo være personligt. Det behøver ikke at ligne noget fra et boligmagasin for at se flot ud!

  Eftersom vores bordspejle passer til alle forskellige stilarter, finder du helt sikkert lige dét, der giver netop dit hjem det, det mangler. Prøv at tænke lidt ud af boksen – det vil du få glæde af senere hen. Det er altid sjovere med et personligt hjem, så tænk på det, når du vælger dit spejl.