Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 30x40 cm

Vi har et stort udvalg af 30x40 cm-rammer, så du kan finde den ramme, der passer perfekt til det motiv eller billede, der skal rammes ind.

Vil du have en 30x40 ramme uden lister – en såkaldt clipsramme? Eller vil du tværtimod have en bombastisk ramme med kraftige lister i en luksuriøs guldfarve? Måske det er en stilren ramme med simple, sorte lister, der står på ønskesedlen? Vi har noget for enhver smag.

Alle fotorammer kan også anvendes i liggende format og passer derfor lige så godt til motiver i 40x30 cm.

238 Produkter
Visning 1 - 60 af 238 produkter

Billedrammer 30x40 cm

Ramme 30x40 cmVi har alle yndlingsmotiver med rammer til, uanset om det er store eller små motiver. Når du finder den rigtige ramme i 30x40 cm til det rette motiv, bliver det et lykkeligt ægteskab. Hvad mener vi med det? Jo, at to dele bliver til en betydeligt mere velfungerende enhed, når man kombinerer dem. Ret romantisk, ikke sandt?

Indretning har meget at gøre med at samle flere forskellige tingtil en god enhed. Den glæde man føler, når man har fundet de helt rette indretningsdetaljer er herlig, og det ved alle som er lykkedes med dette! Uanset om det drejer sig om at få 30x40 cm-rammer med motiver i tilsvarende størrelse, kombinere gardiner med sofaen eller noget andet, så er lykken total når det fungerer.

Både farver, stil og størrelsen på ting og sager er vigtig, når man kombinerer dem til en enhed som skal fungere i indretningen. En 30x40 cm ramme har en meget god størrelse der passer til alle typer rum derhjemme. Du kan placere dit yndlingsmotiv i en ramme på 30x40 cm, og derefter bare stille rammen eller hænge den på væggen!

Med en ramme på 30x40 cm er det sjovt at finde flotte motiver, fordi det er en smart størrelse, som mange motiver kan passe i. Hvis du har et motivder er større end en ramme 30x40 cm, kan du folde i kanterne eller lignende, fordet erpænere end at bruge en ramme, der er for stor. Selvfølgelig kan det sagtens lade sig gøre, hvis det ikke virker på nogen anden måde. For eksempel kan du lægge et fint papir eller lignende bag billedet for at få det til at fungere. Du kan med andre ord få alle motiver til at fungere i 30x40 cm-rammer!

Find den rigtige billedramme

Det er ikke altid let at finde den rette billedramme til sine billeder og posters. Her har vi samlet de 30x40 cm rammer som vi synes er flottest, og som vi tror passer bedst ind i dit hjem. Uanset om du søger en simpel træramme eller en tynd, sort kompositramme, har vi mange fine muligheder. Vi har naturligvis ikke alt, men du kan både finde flotte trærammer og mere iøjnefaldende guld- og sølvrammer. Et godt alternativ til dig, der vil have noget unikt, er at købe vores ubehandlede trærammer, som du selv kan male i passende farver. Lad fantasien flyde frit, og skab noget unikt kun for dig!

Vores absolut mest almindelige rammestørrelse

Uden at overdrive vil vi vove den påstand, at 30x40 cm er en af de mest almindelige rammestørrelser hjemme på væggene. Perfekt, hvis du skal indrette med flotte posters på en billedvæg kombineret med store rammer eller til fine billeder af dine børn eller kæledyr. Husk, at størrelsen, vi angiver, er målet på det billede, der passer i rammen uden passepartout, og ikke rammens ydermål, som typisk er mindst et par cm større.

Alle fotorammer, du finder her, kan bruges både liggende og stående og har beslag til vægmontering. Ønsker du lang holdbarhed til dine billeder, anbefaler vi at du supplerer din ramme med et syrefrit indlægspapir, og for at beskytte væggene anbefaler vi vores smarte Frame Bumpers, som beskytter dine vægge mod grimme mærker.

Når vi sælger plakater i forskellige størrelser, herunder størrelsen 30x40 cm, kan du altid finde et smukt motiv at placere i rammen! Du kan købe både plakater og ramme i 30x40 cm og nemt kombinere de to, så snart din pakke ankommer!

Her finder du alle vores fotorammer, som passer til billeder i størrelsen 30x40 cm. Disse rammer er rektangulære og har et billedforhold på 3:4. De egner sig dermed til anvendelse i både et stående og liggende format, hvilket passer godt til dig, som vil lave din egen personlige billedvæg med billeder i forskellige smarte formater. I vores sortiment finder du en mængde rammer i mange forskellige stilarter, men mange af dem kan samtidigt matches med hinanden.

Er du ude efter en ramme til et billede med målene 30x40 cm (40x30 cm)? Tag et kig på vores udvalg ovenfor. Hos os kan alle finde noget, de synes om. Vi har den perfekte fotoramme til alle slags hjem og endda til en favorabel pris. Hvis du vil have en diskret ensfarvet fotoramme eller en smart farvestrålende ramme i en eksklusiv model, så finder du den hos BGA.

Vores kundeservice sidder altid klar ved telefon, chat og e-mail, hvis du har svært ved at finde det, du søger.