Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Rammer i 18x35 cm

Vores rammer på 18x35 cm er perfekte til dine lange, smalle billeder og motiver i denne størrelse. Vi har en masse forskellige at vælge mellem. Se vores udbud herunder og find dem, der passer til din stil. Skal det være en billedramme i stort træ? Måske en hvid eller en i lyst træ? Det ved kun du.

Alle vores rammer kan anvendes i liggende format, så de passer lige så godt til motiver, der måler 35x18cm.

Rammer 18x35 cm

Er det på tide at få købt rammer til de flotte motiver, der ligger og venter derhjemme? Så har vi en masse at byde ind med! Hvis du er på jagt efter rammer i størrelsen 18x35 cm, så er der et hav af farver at vælge mellem, hvilket gør det nemt at finde det helt rette look til dit hjem.

Det er smart at indramme sine billeder med en fin ramme, da det giver væggen lidt mere “kant”, end hvis man bare hænger billeder op direkte på væggen. Det kan naturligvis også være flot med en fin plakat hængende alene på en væg, men med en ramme bliver det noget helt andet.

Lidt mindre rammer som eksempelvis størrelsen 18x35 cm kan man sagtens købe mange af. Så kan man nemlig have mange flotte motiver hængende ved siden af hinanden. Det kan give en rigtig flot effekt at samle en masse forskellige små motiver på én væg, i stedet for at have dem hængende på forskellige vægge. Man skal turde at give slip og turde at blande mere!

Ind i mellem kan det være svært at finde et billede og en ramme, der passer sammen, men så kan man jo altid justere lidt selv. Har du et favoritmotiv, du gerne vil have i en ramme i størrelsen 18x35 cm, men som er lidt for stort? Så kan du klippe det lidt til, for at det skal passe. Det fungerer selvfølgelig ikke med alle billeder, men rigtig tit kan det lade sig gøre, uden at motivet ødelægges. Prøv det af, før du giver op og køber en anden ramme, som passer mindre godt ind i hjemmet, eller som måske ikke er ligeså flot.

Det er ikke blot farven og formen på en ramme, der skal fungere – størrelsen skal også gerne falde i din smag!