Rammer 15x20 cm

Mangler du efter en 15x20 cm ramme, behøver du ikke at lede mere - vi har nemlig en masse forskellige varianter. Rammer i størrelsen 15x20 cm er meget populære, og det er ikke så underligt. De er flotte både stående på et bord, hængende på en væg, på en billedhylde og så videre.

Har du fine motiver, der måler 20x15 cm, passer vores billedrammer perfekt, da de alle sammen kan bruges i liggende format.

Visning 1 - 60 af 194 produkter

Billedrammer i formatet 15x20 cm

Leder du efter fotorammer med billedforholdet 3:4? Så er du landet i den rigtige kategori. Her har vi samlet alle vores rammer i størrelsen 15x20 cm. Der er tale om de perfekte rammer til dig, som leder efter pæne rammer til boghylden eller den personlige billedvæg. I vores store udvalg finder du masser af pæne rammer, der kan matches på kryds og tværs.

Alle rammer kan bruges i både et liggende og stående format

En fotoramme i størrelsen 15x20 cm (20x15 cm) passer både i liggende og stående formater, hvilket indebærer, at du kan anvende den enkelte ramme til både vertikale og horisontale billeder. Mange af rammerne i produktkataloget er desuden udstyret med både vægbeslag og støtteben, så du kan vælge mellem at hænge dem på en væg eller stille dem på eksempelvis en hylde eller et bord.

Vores mål er at kunne tilbyde alle vores kunder noget, som falder i deres smag. Derfor har vi en stor variation af forskellige designs. Vores mål er at have noget for alle, uanset om du leder efter billige rammer eller eksklusive rammer.

At finde den perfekte ramme

Takket være vores omfattende udvalg af billedrammer på 15x20 cm tør vi at håbe, at alle kan finde den perfekte ramme her. Men hvad skal man overveje, når man leder efter den perfekte ramme?

Et godt udgangspunkt kan være motivet. Hvad skal du indramme, hvilke farver og hvilken stil har det, og hvad ønsker du, at rammen skal have af effekt på motivet? Hvis du ønsker, at motivet skal fremhæves af rammen, kan du vælge en farvestærk ramme, som trækker blikke til sig. Ønsker du i stedet at dit billede skal være et mere diskret indslag i dit hjem – vælg en ramme, som er mere i samme stil som motivet.

Kan du lide det klassiske sorte eller hvide? Luksuriøst guld og sølv? Eller skønne, iøjefaldende farver? Vi har billedrammer på 15x20 cm i et stort antal forskellige farver.

Stilen på rammens liste har også stor betydning. Blandt vores billedrammer 15x20 finder du alt fra rammer med supertynd og diskret liste til rammer med luksuriøse og udsmykkede lister.

Som vi nævnte tidligere, er mange af vores rammer udstyret med støtteben, hvilket gør det muligt at stille rammen på et møbel i stedet for at hænge det på væggen. Vær nøje med at kigge på den detalje, når du foretager din bestilling, så du får en ramme, som du kan bruge på den måde, du ønsker.