Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på alle vores fotoalbummer med koden 'ALBUM20'

Plakater & posters

Trendige posters & prints til dine vægge. Find dine favoritter og skab den perfekte billedvæg.

1971 Produkter
Visning 1 - 60 af 1971 produkter

Stort sortiment af plakater

i dag er det rent nemt at pifte sit hjem op med små midler. Sammenlignet med tidligere, hvor markedet for indretning så helt anderledes ud, lever vi nu i en fantastisk tid, hvor alt er muligt!

I dag kan du nemt og hurtigt købe et par posters og nogle rammer til hjemmet fra os, uden at det koster kassen. Da vi har mange forskellige tryk, kan du uden tvivl finde en masse prints, du kan lide. Det bedste er, at du slet ikke behøver at vælge – du kan bare gå shopamok og købe alle de forskellige posters, du er vild med!

Uanset om du vil have en poster, der er stor eller lille, sort/hvid eller i farve, kan du finde den her hos os. Du kommer med andre ord ikke til at savne noget i sortimentet, når du vælger at handle os os. Desuden fylder vi hele tiden op med nyheder. Der kommer altså med jævne mellemrum nye posters og plakater, du kan købe hjem!

Posters for alle!

Vi gør meget ud af at have posters for enhver smag. Det er meget sjovere for os at have et udbud, som tiltaler alle, end at rette os efter en enkelt stil. Her kan du finde poster til alle hjemmets rum, også selvom du måske dyrker forskellige stilarter i de forskellige rum.

Måske du eksempelvis går efter at skabe en romantisk stil i soveværelset og en mere moderne stil i entréen? Så kan vi fortælle, at vi kan tilbyde en masse passende plakater til både entreen og soveværelset! Vi kan garantere dig, at vi har masser af skønne posters, som du kan vælge mellem, uanset om du går efter et elegant udtryk, noget, som føles lidt mere moderne, eller måske noget helt tredje.

Sommetider kan det føles, som om indretning mest er til for personer, der tilhører lidt yngre generationer, og at det kan være svært at finde det rigtige, hvis man går efter en anden stil end den nyeste og mest moderne. Sådan er det ikke med vores produkter! Vi har lidt af hvert, dels for at man kan mikse og matche forskellige stilarter, som man vil, dels for at mange forskellige personer med forskellige stilarter skal kunne finde den helt rigtige poster.

Posters – en perfekt gave!

Nogle gange er det svært at komme på gode gaveideer, og det kan være enormt svært at vide, hvad man skal købe til visse personer. Så kan det være en god idé at satse på plakater, da de er sjove både at købe og modtage!

De fleste kan godt lidt at have fine ting hængende og at finde en flot poster. Uanset om man vælger en stor eller lille poster, bliver væggen, man hænger den på, flottere med det samme! Derfor er det en kanon idé at give en poster i gave, da man på den måde hjælper en anden med indretning!

Det spiller ikke nogen særlig rolle hvilken type gave, det er – altså om det er jul, fødselsdag eller en anden højtid. For med en poster viser man, at man har gjort sig umage med at finde en fin gave, som man synes passer til modtageren.

Personlige gaver er altid et hit, og det er altid skønt at få en gave, hvor man føler, at personen, der har købt den, virkelig har haft én i tankerne. Tænk på det næste gang, du skal på gaveshopping, for med en poster fra os kan du uden tvivl gøre modtageren rigtig glad!

At hænge en poster op

I dag har man flere og flere muligheder for at være personlig hvad angår mode, indretning og lignende. Det åbner virkelig op for sjove og spændende ideer, når det kommer til, hvordan man vælger at indrette sit hjem.

Vi synes, det er skønt at se, at der er mange, der skaber deres egne poster-vægge og andet fedt i stedet for kun at købe én plakat af gangen. For er det ikke flot med flere forskellige plakater på samme væg? Få andre ting giver rummet karakter på samme måde, og vi synes, I skal tjekke det ud! Vi tror nemlig, der er mange af jer, der kan pifte en hel væg op derhjemme ved at hænge en masse flotte plakater op fra vores sortiment!

Alting behøver ikke at matche!

Vi har et godt råd, og det er at satse på de plakater, du synes om i stedet for at havne i en rille, hvor du altid bare tænker på, hvordan forskellige plakater matcher hinanden.

Hvis man, i stedet for at tænke på at plakaterne skal matche, tænker på, at de skal matche med det, hjertet fortæller én er flot, så bliver det meget sjovere at kigge på posters. Hjemmet får ganske enkelt mere sjæl, hvis man vælger på den måde, og det er vel i bund og grund det, vi ønsker!

Forskellige størrelser gør valget lettere

Vi har posters i en lang række forskellige størrelser, så det er lettere for alle jer at finde en plakat, der passer ind i netop jeres hjem. Det er jo ærgerligt, hvis man eksempelvis falder for et print og vil have en lille poster, men den kun sælges i store størrelser. Derfor kan alle vores fine posters fås i flere forskellige størrelser, så alle kan blive glade og tilfredse!

Sørg for ikke kun at blande forskellige posters og motiver, men også forskellige størrelser. Det skaber en mere dynamisk og ”levende” indretning, fordi det bryder lidt med rummets udtryk i stedet for bare at smelte sammen. Vores bedste tip er at turde at tænke ud af boksen – det kommer til at give pote i sidste ende!

Da vi tydeligt angiver målene på vores poster, kan du nemt måle op derhjemme for at se hvilken størrelse, der vil passe bedst på netop din væg.

Flotte plakater er og bliver en god detalje, hvad angår indretning og design. Uanset om du skal pifte hjemmet, arbejdspladsen eller et offentligt sted op, spiller plakater en central rolle for atmosfæren. Ved hjælp af plakater kan du forandre, forbedre og løfte atmosfæren i et rum eller hjem. I denne kategori har vi samlet alle vores færdige plakater og posters som hjælper dig med at få mere farve og liv ind i det rum, du arbejder på. Du vil opdage, at vi har et bredt sortiment med motiver i spændende farver og former.

I vores sortiment kan du vælge mellem flere forskellige størrelser og designs, så du finder netop det produkt, der passer bedst til din personlige smag. Vi tilbyder dig plakater til ethvert tænkeligt rum. Leder du efter plakater til børneværelset, soveværelset, køkkenet, kontoret eller måske stuen? Eller leder du efter den perfekte gave til en særlig person? Hos os finder du det rigtige motiv til det rum, du vil pifte op, samtidig med at du får inspiration til din boligindretning.

Plakater, der matcher

Mange af vores posters fås i 2-7 forskellige formater, og derfor finder du ret nemt den model, der passer til skrivebordet såvel som den større væg. Vi har også serier bestående af 2,3 eller flere plakater, som passer særligt godt til hinanden. Du finder eksempelvis flotte patenttegninger af det samme produkt, men i forskellige udformninger, eller samme grafiske motiv i varierende farver.

Diamanter, Gøteborgkort og patenttegninger i plakatform

Det populære diamantmotiv til venstre fås i 3 forskellige nuancer, som matcher hinanden på perfekt vis. Hvis du er ude efter en mere dynamisk væg, kan du bestille dem hjem i forskellige størrelser. I midten ser du et og samme motiv i form af et kort over Gøteborg, men i forskellige farver og størrelser. Patenttegningen til højre fås i to flotte udgaver og hører til samme plakatgruppe.

Motiver til køkken og spisekrog

En af vores mest populære kategorier er køkkenplakater. Her finder du alt fra appetitvækkende og farverige motiver til trendy udskæringsskemaer, humoristiske tekster og stilrene tegninger. Har du tænkt over, at køkkenet er ekstra let at indrette i retrostilen? Du finder bl.a. nemt viskestykker, porcelæn og opbevaringsbøtter second hand. Fuldend derefter looket med nogle af vores charmerende køkkenplakater, som simpelthen emmer af retro!

Plakater til køkkenet - But first chocolate, Coca-Cola-flaske og retroplakat

Til venstre kan du se nogle af vores plakater med tekst, og som har den retrovibe, der gør sig gældende i kategorien køkkenbilleder samt kategorien vintage & retro. Find plakater såsom ”But first chocolate”, ”But first coffee” og ”But first tea”. Den flotte patenttegning af den klassiske Coca-Cola-flaske i midten står i øvrigt godt til de fleste andre køkkenmotiver. Til slikmunden har vi søde, retroinspirerede cafeplakater med forskelligt bagværk i fine nuancer.

Det er faktisk ret normalt at glemme at dekorere væggene i køkkenet, hvilket er en skam, eftersom fine køkkenplakater kan bidrage til både madglæde og trivsel i hjemmet. Foretrækker du de stilrene og enkle motiver frem for retro, finder du selvfølgelig også den slags i vores velassorterede sortiment.

Plakater med udskæringsskemaer til køkkenet  Plakat med smagfuldt foto af knive

Til venstre har vi for eksempel en trio med små, sort-hvide udskæringsskemaer med motiver af lam, gris og ko. Til højre finder du en plakat med knivmotiv monteret i en ramme, som matcher de naturtonede farver i motivet.

Skab muntre vægge i børneværelset

Det er super nemt at gøre børneværelset både hyggeligt og legesygt! Bestem dig først for, hvilke farver du vil gøre brug af. Du vil måske tilføje alle mulige farver, som opmuntrer til leg? Super! Derefter vælger du plaider, tæpper, legetøjskasser og andet passende grej, som går godt sammen med hinanden rent farvemæssigt. Som vi alle ved, behøver du ikke nødvendigvis at tømme tegnebogen ved at købe alt fra nyt. Netop børneting er der masser af på second hand-markedet. Afslut med at hænge de søde børnemotiver op på væggene.

Plakater til børneværelset     Plakat med elefanter til de mindste

Til venstre har vi spillet det sikre kort, hvor vi matcher den grå væg med posters og andre indretningsdetaljer i sort, hvid og lyserød. Har du et lidt større barn, giver det et fint udtryk, hvis du placerer en sød poster sammen med nogle matchende ting, såsom et møbel, hvilket vi har gjort her til højre.

Et kort i plakatform

Får du et kick af at se nye steder, smage på eksotiske krydderier og begive dig på eventyr i den vildeste jungle? Eller er du den mere komfortsøgende rejsende, som helst hænger ud ved poolen og nyder et par afkølende drinks, mens du arbejder på at blive dejligt solbrændt? Vores flotte kort holder rejsedrømmen i live, og vi forhandler såvel verdenskort som bykort i en række forskellige designs.

Sort plakat med hvidt tryk i form af et kort over Stockholm Plakat med verdenskort i sort mod hvid baggrund Plakat i form af et verdenskort i guldfolie

Til venstre ser du et af vores populære Stockholmkort i sort-hvid, monteret i en guldfarvet ramme. Motivet passer godt til et stilrent hjem uden en masse dikkedarer. Det sort-hvide kort i midten fungerer super fint sammen med en sort ramme med en noget bredere liste. Til højre ser du en virkelig luksuriøs variant af et af vores verdenskort i guldfolie. Som du ser, bliver motivet super fint i en tynd guldramme, men en sort ramme kan også have den samme flotte effekt.

Kunstneriske motiver

Vi mener, at alle grafiske designere, fotografer og illustratorer er kunstnere. I vores kunstkategori har vi samlet plakater med moderne kunst, som følger forskellige stilarter. Du kan bl.a. finde motiver, der leder tankerne hen på popkunst, samt stilfulde fotos, der giver plads til fortolkning. Også collager og minimalistiske motiver ligger og venter på dig. Her får du nogle smagsprøver!

Plakater med illustrationer af Twiggy og en pindestol på et kontor  Plakat med collage  Fotografisk kunst trykt på en plakat  Kunstfoto trykt på en plakat

Fra venstre mod højre: Ikoniske Twiggy sammen med en smuk illustration af en pindestol, en spændende collage med skyer, regndråber og en citronlignende sol samt to herligt uskarpe billeder, der skaber mystik og opmuntrer til diskussion.