Albumblad / Fotolommer

(42)

Herunder finder du albumark og fotolommer af forskellige slags. Vælg dem, der passer bedst til dig og dine ideer - vores produkter er perfekte til kreative projekter. Det er bare med at vælge den rette størrelse og de rigtige farver, så du kan starte på dit projekt og skabe et smukt album fyldt med minder til dig og dine nærmeste.

Farve på albumbladene
Passende billedstørrelse
Maksimalt antal billeder
Størrelse albumblad (BreddexHøjde)
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve på albumbladene
  • Passende billedstørrelse
  • Maksimalt antal billeder
  • Størrelse albumblad (Bredd ...
  • Pris
  Visning 42 produkter
  Visning 42 produkter

  Albumblade og fotolommer til ringbind

  Her finder du alle vores albumsider og fotolommer. Alle produkter er lavet til ringbind med standard mål, hvis ikke andet er angivet. I vores sortiment finder du fotolommer til flere forskellige billedstørrelser samt albumsider i flere forskellige farver. Vi har noget for alle og håber, at du finder, hvad du leder efter blandt vores produkter. I denne kategori har vi også samlet dias- og negativlommer. Scroll videre og find det, du leder efter hos os!

  Har du planer om at skabe et unikt familiealbum, eller overvejer du at give et personligt album i gave til en, du holder af? Her finder du flere forskellige typer af fotolommer og albumblade, der realiserer dine kreative projekter. Vi tilbyder dig bl.a. fotolommer, som passer til billeder i flere forskellige formater, samt albumblade i forskellige farver. Der er således gode chancer for at finde det, du søger. Produkterne i denne kategori passer godt til ringbind i standardmål, hvis intet andet oplyses i produktbeskrivelsen.

  Albumbladene passer perfekt til dig, som vil have lidt ekstra plads til notater og kortere tekster ud for billederne. Vi sælger både de helt almindelige albumblade samt de selvklæbende albumblade. Fotolommerne passer til dig, som gerne vil gøre det ekstra nemt at udfylde albummet. Uanset hvilken størrelse dine billeder har, bør du kunne finde de passende fotolommer her hos os. Sortimentet tæller også dias- og negativlommer. Tag straks et kig på vores store udvalg!