Hvide spejle

(49)

Er du ude efter et hvidt spejl? Vil du have et, som er stort og rundt? Skal det være et mindre kvadratisk spejl, der skal pynte i rummet? Måske dit hjem mangler et hvidt, rektangulært spejl? Tag et kig herunder - her har vi samlet en masse forskellige modeller, så du kan finde det, der passer bedst til dig.

Størrelse
Farve
Materiale
Farve på spejlglasset
Kantbearbejdning
Lyskilde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Størrelse
  • Farve
  • Materiale
  • Farve på spejlglasset
  • Kantbearbejdning
  • Lyskilde
  • Vægt
   [g]
  • Pris
  Visning 49 produkter
  -81%
  Spejl Chicago Hvid 51x51 cm

  Spejl Chicago Hvid 51x51 cm

  1 in stock online
  Manufacturer: Mavanti
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51053600 in admin

  Stilrent spejl med hvid ramme i aluminium

  149.90 kr 799.90 kr
  Visning 49 produkter

  Elegante hvide spejle

  Rundt hvidt spejl i badeværelset

  Hvide spejle kan være flotte i rum med meget minimalistisk, hvid indretning såvel som i rum med mere farve. Hvidt er jo generelt meget populært, når det drejer sig om indretning i de danske hjem. Vi har et flot udvalg af hvide spejle, så du kan finde det helt rigtigte spejl til dit hjem - det er bare med at kigge udvalget igennem!

  Har du ikke særlig mange spejle i hjemmet? Det er ikke alle, der har det, men det kan være en rigtig fin detalje i indretningen, som hurtigt og effektivt pifter et rum op. Et godt fif er at anskaffe flere spejle, hvad end du er til hvide spejle eller foretrækker andre farver. Fine og flotte spejle gør ganske enkelt dit hjem lidt sjovere og skaber en flot effekt!

  Skab dybde med spejle

  Har du en lille lejlighed eller et lille rum, som du gerne vil have til at føles større? Så køb et spejl hos os, og hæng det op! Dette gør, at rummet føles større, og så kan man desuden se sine indretningsfavoritter spejle sig fint i spejlet. Men slår med andre ord to fluer med ét smæk, når man køber spejle, det er der ingen tvivl om!

  Det bedste af det hele er, at vi har både små og store hvide spejle, så uanset om du er på udkig efter den ene eller den anden slags, kan du finde det her! Et godt tip er at hænge både store og små spejle i sammen rum. Det skaber en fed indretningseffekt og ser vildt godt ud! Ligesom med en billedvæg kan det være flot og sjovt at have en væg dekoreret med flere spejle.

  Det er en god idé først og fremmest at tage et grundigt kig rundt i vores sortiment af hvide spejle. Ofte sker det nemlig, at man falder for et spejl, man ikke lige havde regnet med. Vær åben overfor nye idéer; det vinder du på i længden!

  Vi tilbyder både stilrene, moderne, seje, lidt kitschede og flotte vintage-spejle. Man behøver ikke nødvendigvis at have den samme stil overalt i et rum; det kan også være flot at bryde et stilrent indrettet rum med lidt mere sjove og vovede spejle. Prøv selv!