Albumpenne

(42)

Vil du gøre dine fotoalbums lidt mere personlige? Brug din kreative side, og fyld dine fotoalbums med tekst ved siden af billederne - det gør billederne endnu mere levende. Vores albumpenne er nemme at anvende og af højeste kvalitet.

Vi har albumpenne i flere forskellige farver. Hvad med at blande forskellige farver i samme album? Eller vil du hellere holde dig til en enkelt farve? Du bestemmer selv - vi har noget for enhver smag og stilart.

Farve
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Pris
  Visning 42 produkter
  -33%
  Pentel K230-MCO - metallic Blå albumpen - 1 mm

  Pentel K230-MCO - metallic Blå albumpen - 1 mm

  10 in stock online
  Manufacturer: Estancia
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51018508 in admin

  Kan skrive på mørkt underlag og har vandfast metallicblæk

  39.90 kr 59.90 kr
  Visning 42 produkter

  Albumpenner i alle faver

  Her finder du blyanter, som er lavet til brug i fotoalbum. Disse blyanter er helt og aldeles syrefri og kan ikke skade dine billeder på nogen måde. I vores sortiment finder du blyanter i flere forskellige farver, hvilket betyder, at du nemt kan finde dine yndlingsfarver eller bare de farver, du vil anvende i dit album. Albumsblyanten er det perfekte tilbehør til dig, der vil skabe et personligt fotoalbum med tekst og tegninger.

  Har du en kreativ åre? Så tag chancen og gør dine fotoalbum lidt ekstra personlige ved at benytte dig af diverse albumkuglepenne. Med disse kan du skrive notater og tekster ud for hvert billede samt pynte albumbladene med herlige farver. Perfekt til dig, som er kreativ eller planlægger at give et fotoalbum væk i gave.

  Vi har albumkuglepenne i flere forskellige farver, hvilket giver dig mulighed for at vælge lige de farver, du leder efter. Skriveredskaberne i vores sortiment er garanteret syrefrie, og du behøver derfor ikke være bange for, at de skader dine billeder. Kuglepennene er velegnet til diverse fotoalbum, og de er yderst brugervenlige og giver et flot resultat. Alle vores produkter holder en god kvalitet, samtidig med at de er meget prisvenlige. Tag et kig på sortimentet ovenfor og find dine albumkuglepenne hos os allerede i dag!