Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

Personlige plakater

Flotte posters med eget tryk er et af vores absolutte favoritprodukter. Personlige gaver til alle lejligheder.

286 Produkter
Visning 1 - 60 af 286 produkter

Personlige plakater

På denne side finder du vores flotte personlige posters og plakater. Du bestemmer selv hvad der skal stå på posteren og vi tilbyder en række forskellige varianter med forskellige motiver og farver. Med en personlig poster kan du selv sætte dit præg på atmosfæren i rummet og bestemme hvilket budskab du vil have der. En poster fungerer fint som den er, men ofte passer det rigtig godt at kombinere den med en eller anden form af indramning eller glas. Vi har selvfølgelig også passende rammer i vores sortiment!

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Det er vigtigt for os at du får personlig service og bliver helt tilfreds med dit køb.

Fede tips med personlig posters

Sommetider vil man gerne give er personlig gave til nogen, men kan ikke komme på hvilken slags gave, det skulle være. Andre gange er det super nemt at finde det helt rigtige. Det har ikke altid noget at gøre med hvor meget (eller lidt) fantasi, man har; ofte handler det også lige så meget om situationen.

Nogle personer har lettere end andre ved at finde på den helt rigtige gave, sådan er det bare. For dem, der kan have brug for lidt hjælp, er vores personlige posters en virkelig god løsning og en stor hjælp.

Udnyt muligheden, og tag et kig blandt vores forskellige posters. Der er nemlig ret stor chance for, at du finder, hvad du søger!

Perfekt til ham eller hende, der har ”alt”

Leder du efter en gave til én, der allerede har alt? Så er denne type af personlige gaver det perfekte valg! Da vi også sælger andre produkter, der er egnet som gave til personer, der allerede har en masse ting, vil du helt sikkert kunne finde det helt rigtige her hos os!

Udover, at det som sagt er en gave, der passer godt til ham eller hende, der tilsyneladende har alt, er personlige posters også bare en rigtig fed gave i sig selv! Det er jo altid skønt med gaver, hvor modtageren virkelig føler, at man har tænkt sig godt om for at finde den helt rigtige personlige gave.

Forskellige størrelser, som kan passe alle

Som prikken over i’et sælger vi vores personlige posters i alle mulige forskellige størrelser. Det betyder, at du kan vælge mellem alt fra små til store posters. Nogle gange føles det bedst med en mindre variant, mens andre situationer kræver en større poster.

Nogle motiver og budskaber vil man gerne have tydeligt frem, og så er det bedst med en stor variant. De budskaber, man gerne vil holde på et lavere niveau, passer bedre med en lille størrelse.

Det vigtigste er, at man har muligheden for at vælge det format, der føles rigtigt til gaven, og det er præcis, hvad vi tilbyder! Vil du gerne købe flere personlige posters på samme tid? Intet problem! Du kan sagtens købe forskellige motiver med forskellige tekster hjem og give dem bort.

Hvilken stil har du?

Hvordan ved man, hvilken type af personlig poster, der passer? Det er faktisk ikke så svært, som man skulle tro! Det er bare at finde en flot, personlig poster, som passer til både modtageren og dig selv!

Har du en helt anderledes stil end personen, der skal have en personlig poster i gave? Så husk at fokusere på at finde en poster, der passer godt til modtageren, men som stadig har et lille touch af din personlige stil.