Passepartouter i egne mål

Her bestiller du hurtigt og nemt passepartouter efter mål til dine billeder. Vi fremstiller alle passepartouter selv og de er selvfølgelig syrefri.

underkategorier

Farve (forside)
Farve (kerne/snekant)
Billedåbninger
Passande billedstørrelse
Ydermål passepartout
Farvenuance
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve (forside)
  • Farve (kerne/snekant)
  • Billedåbninger
  • Passande billedstørrelse
  • Ydermål passepartout
  • Farvenuance
  • Pris
  Visning 1 - 60 af 81 produkter
  Visning 1 - 60 af 81 produkter

  Vi producerer passepartouter efter mål

  Har du sådan et foto, du vil ramme ind? Hos os kan du målbestille dit passepartout til en meget rimelig pris. Vi kan tilbyde en række forskellige farver, hvilket betyder, at du kan finde den model, der passer bedst til din indretning. Alle vores passepartouter er naturligvis syrefri med neutral PH-værdi, så dine billeder holder længere. -Klik her- for at lære mere om passepartouter.

  Sommetider har man et billede, som man rigtig godt kan lide, men hvis størrelse ikke rigtig følger standardmålene. Her kan det være overraskende svært at finde en flot indramning og måske særligt en passepartout, som fungerer. Det er vigtigt, at passepartouten passer præcis til billedet og bringer det smukkeste frem i motivet. Hos os har du mulighed for at bestille en passepartout efter mål - præcis i den størrelse, du ønsker dig. Vi kan nemlig producere passepartouten i de udvendige og indvendige mål, som du har brug for, så du fremhæver dit billede og bidrager til at gøre det til et naturligt fokuspunkt i rummet.

  Passepartouter efter mål fås i et antal forskellige friske farver, hvilket gør det muligt at tilpasse passepartouten til den nuværende boligindretning. Eller hvorfor ikke vælge en passepartout, som skaber en smuk kontrast til de nye tapeter i det nyrenoverede værelse? Du kan vælge din passepartout i eksempelvis blå, grøn, rød, grå og lyserød. Hos os findes der kort og godt passepartouter til alle, så du kommer helt sikkert til at finde din helt personlige favorit.

  Materialet rundt om dine kæreste billeder har stor betydning, eftersom eksempelvis syren i den karton, som passepartouten er fremstillet af, kan skade billedet. Vi har en lang og gedigen erfaring med fotoprodukter og forstår værdien af dine billeder. Derfor er samtlige passepartouter i vores sortiment naturligvis syrefrie og pH-neutrale – alt sammen for at forlænge levetiden på dine billeder. Hos os kan du altid stole på, at produkterne er udviklet og nøje udvalgt ud fra, hvad der er bedst for dig og dine billeder.