Billedhylder

(65)

Synes du, det er svært at finde den perfekte plads til dine billeder? Anskaf dig en billedhylde, så kan du nemt bytte rundt på billederne, hvis du bliver træt af placeringen.

Vores billedhylder eller billedlister fås i hvid, sort og træfarvet. Vælg mellem et stort antal længder mellem 50 og 150 cm.

Vær gerne lidt vovet, når du vælger billeder til billedlisten – eksempelvis ved at vælge billeder i forskellige størrelser.

Farve
Materiale
Længde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Længde
  • Pris
  Visning 65 produkter
  -34%
  KAILA Billedhylde Sort 70 cm

  KAILA Billedhylde Sort 70 cm

  220 in stock online
  Manufacturer: KAILA
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51044754 in admin

  Sort billedhylde i stilrent design - fra svenske KAILA

  119 kr 180 kr
  Visning 65 produkter

  Forandr væggen ganske nemt med en bildehylle

  Her finder du vores flotte billedhylder og billedlister i nogle farver, som næsten altid passer ind i boligstilen. Hvad siger du eksempelvis til en hvid billedhylde til en hvid væg, en sort til en sort væg eller en sølvfarvet, der matcher rammer, lysestager og andet sølvfarvet boligtilbehør? Foruden de glatte og enkle varianter finder du også bølgeformede varianter med forskellige fine tekster.

  Vedkommende, som opfandt billedhylden, havde virkelig et godt øje for pæne og enkle ting. Det bedste ved den flittigt anvendte hylde er, at du slipper for at skulle bruge værktøj, skruer og rawlplugs, så snart du vil flytte et billede eller en dekoration. Så let som ingenting ændrer du væggen, blot ved at udskifte farver på motiv og rammer! Et tip er at lade listen smelte ind i vægfarven, så man opnår et fint og lidt svævende indtryk.

  Hvid billedliste i børneværelset

  I dette børneværelse har vi valgt hvide bildelister på en hvid væg og i stedet ladet billeder, perleplader og guirlander stå for farvetouchet.

  Hvilken størrelse skal du så vælge til din billedhylde?

  Generelt bliver det fint med et par kortere billedlister placeret over for hinanden, hvis du vil have dem på en smallere væg. Vil du fylde en bred væg, kan du enten vælge nogle få brede hylder eller tilmed placere flere lignende hylder direkte efter hinanden, så du får noget ekstra længde. Vælg frit, om du vil have et plan eller flere. Du kan også gøre, som vi har gjort på billedet, og satse på en bred liste med en kortere liste nedenunder. Sørg da for at skabe balance ved at placere noget andet ved tomrummet. Som du kan se på billedet, placerede vi en stol og fyldte den op med nogle puder.

  Sådan monterer du dine billedlister

  Benyt dig altid af den rette type skruer og rawlplugs til din væg. Så er du nemlig sikker på, at din hylde sidder stabilt uden at falde ned og forårsage skade. Er væggen lavet af gips eller cement? Hvor mange gipsplader består den af? Når du har alt, hvad du har brug for, måler du op på stedet, hvor din hylde skal sidde. Brug et vaterpas. En lille hældning på en helt lige billedhylde ses med det samme – men vaterpasset er her din bedste ven!

  Hvis du har valgt en billedliste i træ, kan du hurtigt skjule ophænget ved at vælge nogle nedsænkede skruer. Har du derimod en tyndere metalhylde, kommer skruen mere eller mindre til at kunne ses. Derfor får du det flotteste resultat, hvis skruen er i samme farve som hylden. En anden vigtig ting at tænke på i forbindelse med en billedhylde af metal er, at skruen skal dække hullet med en god margin, ellers kommer hylden nemt til at sidde ustabilt.

  Ikke kun for billeder

  Det er naturligvis let at forestille sig, at en billedhylde kun er til billeder, hvilket jo fremgår af navnet. Og det er bestemt den originale idé. Men en billedhylde kan bruges til så meget mere.

  På billedet har vi brugt perleplader og guirlander – noget som passer godt ind i et børneværelse, hvor det gerne må være lidt barnligt og legende. Har du i stedet en billedhylde i dit eget soveværelse, eller måske i stuen, vil du antagelsesvist holde en lidt strengere indretningsstil.

  En billedhylde kan med fordel anvendes til at stille bøger på – måske din yndlings kogebog, eller en bog om kunst. Hovedsagen i denne situation er, at lade bogen har en tiltalende forside.

  Små lysestager kan stilles på hylden. OBS! Sørg for at hylden hænger frit, at der ikke er noget lige oven over, eller at der er andre ting i nærheden, som kan få fat i ilden. Det er fint og stemningsfuldt med lys, men sikkerheden kommer først.

  Små miniblomster passer også godt på en billedhylde. Hvis du allerede ved, at du nemt forsømmer at vande dine blomster, kan du altid anskaffe dig nogle kunstige blomster at pryde billedhylden med?