Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% rabat på alle vores fotoalbummer med koden 'ALBUM20'

34 Produkter

Forandr væggen ganske nemt med en billedhylde

Her finder du vores flotte billedhylder og billedlister i nogle farver, som næsten altid passer ind i boligstilen. Hvad siger du eksempelvis til en hvid billedhylde til en hvid væg, en sort til en sort væg eller en sølvfarvet, der matcher rammer, lysestager og andet sølvfarvet boligtilbehør? Foruden de glatte og enkle varianter finder du også bølgeformede varianter med forskellige fine tekster.

Vedkommende, som opfandt billedhylden, havde virkelig et godt øje for pæne og enkle ting. Det bedste ved den flittigt anvendte hylde er, at du slipper for at skulle bruge værktøj, skruer og rawlplugs, så snart du vil flytte et billede eller en dekoration. Så let som ingenting ændrer du væggen, blot ved at udskifte farver på motiv og rammer! Et tip er at lade listen smelte ind i vægfarven, så man opnår et fint og lidt svævende indtryk.

Hvid billedliste i børneværelset

I dette børneværelse har vi valgt hvide billedlister på en hvid væg og i stedet ladet billeder, perleplader og guirlander stå for farvetouchet.

Hvilken størrelse skal du så vælge til din billedhylde?

Generelt bliver det fint med et par kortere billedlister placeret over for hinanden, hvis du vil have dem på en smallere væg. Vil du fylde en bred væg, kan du enten vælge nogle få brede hylder eller tilmed placere flere lignende hylder direkte efter hinanden, så du får noget ekstra længde. Vælg frit, om du vil have et plan eller flere. Du kan også gøre, som vi har gjort på billedet, og satse på en bred liste med en kortere liste nedenunder. Sørg da for at skabe balance ved at placere noget andet ved tomrummet. Som du kan se på billedet, placerede vi en stol og fyldte den op med nogle puder.

Sådan monterer du dine billedlister

Benyt dig altid af den rette type skruer og rawlplugs til din væg. Så er du nemlig sikker på, at din hylde sidder stabilt uden at falde ned og forårsage skade. Er væggen lavet af gips eller cement? Hvor mange gipsplader består den af? Når du har alt, hvad du har brug for, måler du op på stedet, hvor din hylde skal sidde. Brug et vaterpas. En lille hældning på en helt lige billedhylde ses med det samme – men vaterpasset er her din bedste ven!

Hvis du har valgt en billedliste i træ, kan du hurtigt skjule ophænget ved at vælge nogle nedsænkede skruer. Har du derimod en tyndere metalhylde, kommer skruen mere eller mindre til at kunne ses. Derfor får du det flotteste resultat, hvis skruen er i samme farve som hylden. En anden vigtig ting at tænke på i forbindelse med en billedhylde af metal er, at skruen skal dække hullet med en god margin, ellers kommer hylden nemt til at sidde ustabilt.