Fotoalbum

(543)

Saml dine billeder i et fotoalbum – så er det nemt at finde dem frem, når du vil, og begynde at drømme dig tilbage …

Er du den kreative type, der selv til klistre dine billeder ind, som det passer dig, er et fotoalbum med blanke sider nok bedst. Ellers findes der fotoalbums med færdige fotolommer, som gør opgaven nemmere og hurtigere.

Vælg mellem mange forskellige stilarter, størrelser og farver.

Type af album
Antal sider
Albumfarve
Maksimalt antal billeder
Skrivefelt ved hvert billede
Passende billedstørrelse
Farve på albumbladene
Billedorientering
Størrelse albumblad (BreddexHøjde)
Ydermål (Bredde x Højde x ev. Dybde)
Syrefrit papir
Beskyttende pergamynblad
Billedstørrelse albummets forside
Materiale bindemiddel
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Type af album
  • Antal sider
  • Albumfarve
  • Maksimalt antal billeder
  • Skrivefelt ved hvert billede
  • Passende billedstørrelse
  • Farve på albumbladene
  • Billedorientering
  • Størrelse albumblad (Bredd ...
  • Ydermål (Bredde x Højde x ...
  • Syrefrit papir
  • Beskyttende pergamynblad
  • Billedstørrelse albummets ...
  • Materiale bindemiddel
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 543 produkter
  -38%
  Moments Wonderful - 100 Billeder i 10x15 cm

  Moments Wonderful - 100 Billeder i 10x15 cm

  499 in stock online
  Manufacturer: Walther
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51029563 in admin

  Fotoalbum med fotolommer / Til billeder i stående (vertikal) format

  49.90 kr 79.90 kr
  Visning 1 - 100 af 543 produkter

  Album til enhver lejlighed

  Fotoalbum fyldt med minderFotoalbums er herlige af flere forskellige årsager. Man samler sine bedste minder på ét sted og giver billederne den respekt de fortjener. I dag har vi færre fotoalbums, fordi vi simpelthen fotograferer på en anden måde end tidligere. Det betyder dog ikke, at man skal glemme hvor hyggeligt det er med et ordentligtfotoalbum!

  Køb et fotoalbum her hos os ogsaml dine fotos i det. Du vil hurtigt bemærke, at du ser helt anderledes på de billeder, du valgte at sætte i et fotoalbum, end hvis de bare ligger gemt i telefonen eller på computeren.

  Når man sidder og hygger med et fotoalbum, falder tankerne direkte på de mennesker, hvis ansigter vi ser på de billeder, vi lægger ind i albummet. Og det er vældigt fint og skønt. Man nyder minderne, og sender ekstramange tanker til sine nære og kære. Her kommer et godt grin, når man pludselig opdager en sjov lille detalje i en fotobog, som man ikke havde set før.

  En sjov ting er, når flere fra familien samles og laver et fotoalbum sammen. Man kan sidde sammen og udvælge billeder fra hver enkelt telefon, og så skabe fine fotoalbum hvor billederne samles. Dette er jo sjovt på flere forskellige måder, men særligt fordi, vi alle fotograferer fra vores eget perspektiv.

  Et billede af en forælder i familien kan se meget forskelligt ud, afhængigt af om det er den anden forælder eller et barn der tager billedet. Dette gør, at der er lidt mere spændende dynamik for billederne der skal i albummet. Det er godt at overveje!

  En hyggelig ting at få i gave er et fotoalbum med børn, børnebørn og oldebørn. At lave et fotoalbum som gave til andre familiemedlemmer kan derfor være en god idé. Ingen grund til at bekymre sig om, at det virker for egocentreret, for vi ved jo alle, at det faktisk er utrolig skønt med billeder fra andre familiemedlemmer!

  Fotoalbums fortsætter med at være populære, selv om (næsten) alle vores billeder nu til dags ligger digitalt i vores kameraer, telefoner og computere. Men der er noget helt særligt over at nøje vælge hvilker billeder man vil have, få dem fremkaldt og bruge tid på at i ro og mag sætte dem ind i et fint fotoalbum, som man efterfølgende vil kunne tage frem og bladre i eller vise til venner og familie.

  Uanset om du er ude efter et album i forbindelse med en speciel begivenhed, som bryllup eller det første barn for eksempel, eller et album, som du fylder på hen ad vejen med dine fotografier, så har vi fotoalbummet til dig! Her finder du over 700 fotoalbums i flere forskellige kategorier og størrelser, alt fra søde minialbums til store albums som rummer op til 500 billeder.

  Et album fyldt med dine egne billeder er en smuk og praktisk måde at gemme dine bedste minder på!

  Hvad passer netop dig?
  Det er nemt at tænke ”det er jo bare et fotoalbum”, men der er nogle ting, det er klogt at tænke over inden man shopper. Det skal jo selvfølgelig være et album som du kan lide, og som passer netop dit behov. Herunder har vi lavet en liste med nogle punkter som det er smart at tænke på.

  Fotoalbum fyldt med minder1. Vil du vælge et album efter din egen stil eller et specielt tema?
  Når du ska vælge dit fotoalbum kan du enten bare vælge det album du umiddelbart falder for, hvis det føles rigtigt er det også oftest det! Men du kan også vælge album efter en bestemt stil, måske synes du det er vigtigt at fotoalbummet passer ind i din farvesorterede bogreol, eller stilmæssigt passer ind i den indretningsstil du har derhjemme? Er du ude efter et fotoalbum til en bestemt lejlighed, for eksempel til billeder fra dit barns første år, så er der mange tema-albums at vælge mellem.

  At vælge album efter stil
  - Klassisk elegante fotoalbums
  Måske den slags album som de fleste forbinder med netop fotoalbums, og som kan ses i bogreolerne i mange hjem. Denne slags fotoalbums har længe været den mest populære hos vores kunder, og det kan man godt forstå! Elegante albums som fås mørkeblå, sorte, hvide, røde eller grønne, ofte med detaljer i guld eller sølv. De passer til de fleste slags billeder og er en fin detalje i bogreolen.

  - Moderne og stilrent
  Er du til en mere ren stil, uden så meget pynt? Eftersom et fotoalbum kan være lige så meget en indretningsdetalje som bare forvaring af fotos, så må albummet gerne passe ind også i din indretningsstil. Et bogbundet album med mat omslag skaber både en stilren og elegant oplevelse, og bliver noget som du gerne har liggende fremme som en del av din indretning.

  Serien Trend Line passer perfekt til den som foretrækker albums med et mere stilrent look.

  Stilrent fotoalbum


  - Friskt og farverigt
  Farver og mønster giver de fleste af os energi! Foretrækker du et ensfarvet fotoalbum i kraftig pink, et blomstret grønt eller måske et med farvestrålende striber? Det er helt op til din egen smag, og selvfølgelig de fotos du har tænkt dig at sætte i.

  I serien Fun er der mange forskellige varianter af fotoalbums i skønne farver.

  At vælge album efter tema
  Du finder mange fotoalbums med forskellige temaer og i forskellige modeller, så uanset hvad du søger albums til, så er der et antal som kan passe. Her er nogle populære temaer på fotoalbum:

  - Er det bryllupsbillederne som skal fremkaldes og sættes i et fint fotoalbum? Der er mange smukke og romantiske fotoalbums at vælge mellem, vælg et som du synes passer sammen med jeres stil og som løfter billederne frem fra jeres store dag på den allerbedste måde.

  - Du er måske på jagt efter et fotoalbum til alle dine yndlingsbilleder af den lille baby? Gem fotos og måske andre små minder fra de første år, og når babyen er blevet større kan I tage albummet frem og sammen sidde og kikke på hvordan hun eller han så ud som baby, det er noget som plejer at være meget populært!


  - Har du flotte fotos fra din seneste rejse? Dediker et helt album kun til dine rejsebilleder! Perfekt at tage frem en regnfuld dag og drømme sig tilbage til hvide sandstrande, smukke miljøer eller måske storbyens funklende natteliv.


  2. Hvordan vil du sætte dine billeder ind?
  Når du valgt hvilken stil eller tema du vil have på dit fotoalbum er det tid til at overveje hvordan du vil sætte dine billeder ind i albummet. Eftersom der er flere måde at gøre det på, som alle har sine fordele og ulemper, er der et par ting at overveje.
  - Vil du sidde i ro og mag og klistre hvert billede ind for sig, sætte andre små mindegenstande ind, som billetter og andet, og måske dekorere med klistermærker eller andet fint? I så fald er der mange albums med tomme sider som du selv bestemmer hvordan du vil fylde.
  - Skal det gå hurtigt? Måske har du rigtig mange billeder at sætte ind, eller så har du helt enkelt ikke tid (eller lyst) til at sidde nusse om dine fotoalbums, men vil helle blive færdig med selve monteringen, så du kan nyde det færdige resultat. I så fald er fotoalbums med færdige lommer af forskellig slags perfekt, du sætter billederne ind hurtigt og nemt.
  - Eller er det noget derimellem du søger? Uanset, findes ser flere flere forskellige alternativer at vælge mellem, så du skal nok finde det der passer dig allerbedst. For selv om du måske ser mest frem til at nyde eller vise resultatet, så skal vejen dertil jo også gerne være rar.
  Få hurtigt og nemt monteringen klar med forskellig slags tilbehør!


  3. Hvilken størrelse vil du have på dine billeder?
  Hvis du vælger et album hvor du selv skal klistre dine billeder ind, så betyder fotografiernes størrelse ikke så meget (selvfølgelig under forudsætning af at de kan være på siderne), men hvis du har tænkt dig et album med færdige lommer til billederne, så er det vigtigt at størrelsen bliver korrekt.

  - Har du allerede fremkaldt dine billeder så kan du enten vælge et fotoalbum hvor du selv monterer billederne ind med f.eks. fotohjørner eller lim, eller et album med færdige lommer til netop den billedstørrelse.
  - Hvis du endnu ikke har fremkaldt billederne, er du mere fri i dit valg af album, og kan fremkalde dine fotografier i den størrelse som passer i det album du har valgt.

  Glem ikke det der lille ekstra!
  Afhængigt af hvilken slags album du har valgt, er der flere produkter som kan tilføre det lille ekstra til slutresultatet.
  For enkel montering af billeder på tomme sider er der forskellige slags lim og fotohjørner, og med en god pen, bliver endnu sjovere at skrive en lille notits ved hvert billede (for det er jo så nemt at glemme, hvilket år lige dét dér feriebillede blev taget). Vil du give et ekstra lille pift til dine albumsider så er fine klistermærker perfekte for at få resultatet lige så personligt som du vil have det!

  Der fås meget fint tilbehør som gør dit fotoalbum lidt ekstra specielt!