Albumvælgeren

Hvilken albumtype søger du?

 

 

Hvad er forskellen på respektive albumtype?

At finde den rette albumtype til sine billeder er ikke altid så nemt. I vores sortiment finder du fire albumtyper og kan vælge det der passer dig bedst.

Fotolommer

Smart album hvor du sætter dine billeder ind i gennemsigtige fotolommer, og slipper for det med at selv sætte billederne fast i albummet. Mange af albummene har desuden en plads til egne notater ved hvert billede. Ulempen er at alle billeder skal være i samme størrelse og du kan ikke være så kreativ når du skaber dit album. I vores sortiment fås album med fotolommer til følgende billedformater 9x13, 10x10, 10x15, 11x15, 13x18, 15x15, 15x20, Polaroid & Instax mini.

Lim selv ind

I disse albummer klistrer du selv dine billeder ind - perfekt når du har forskellige størrelser på billederne og vil lave dit album præcis sådan som du vil have det. Billederne sætter du fast med lim eller med noget af vores monteringstilbehør.

Selvklæbende

Lyft beskyttelsesplastikken op, placer dine billeder og sæt den gennemsigtige beskyttelsesplastik tilbage, så er du færdig - det bliver ikke nemmere! Perfekt når du har varierende billedstørrelser og måske også avisudklip eller andet du ikke vil lime fast. Ulempen er at du ikke kan skrive på siderne, sådan som du kan i de fleste andre albumtyper.

Ringbind

Ringbind er perfekt når du vil variere billedstørrelser og t.o.m variere mellem fotolommer og albumark, hvor du selv sætter dine billeder op. Du kompletterer albummene med albumark som du enkelt fylder på alt efter hvordan du selv vil have det.