Guldspejle

(106)

Guldspejle er en indretningsdetalje, som kan pynte i ethvert hjem. Vores sortiment inkluderer alt fra stilrene varianter til mere retroinspirerede eller kitschspejle. På den måde kan du finde det helt rigtige guldspejl til dit hjem.

Vil du have et lille guldspejl? Et mellemstort? Måske et rigtig stort spejl? Hos os kan du finde alle størrelser - tag et kig herunder, og udvælg din favorit.

Størrelse
Farve
Materiale
Farve på spejlglasset
Kantbearbejdning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Størrelse
  • Farve
  • Materiale
  • Farve på spejlglasset
  • Kantbearbejdning
  • Vægt
   [g]
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 106 produkter
  Visning 1 - 100 af 106 produkter

  Guldspejle som flot indretningsdetalje

  Lækkert guldspejl

  Spejle fungerer rigtig godt som en indretningsdetalje, der på et øjeblik kan skabe en helt ny atmosfære i hjemmet! Med det rette spejl i det rette rum bliver det hele straks flottere, og man kan desuden skabe rigtig fine illusioner i et rum ved hjælp af spejle. Vores guldspejle passer ind i alle hjem, hvad enten man er ude efter noget helt stilrent eller noget, der har en mere kitschet karakter.

  Det kan være super fint at bryde et ellers stilrent hjem med en sjovt guldspejl. Uanset hvilken stil man er på udkig efter, kan det findes her hos os! Du kan med andre ord finde både enkle spejle og mere funky modeller, det er helt op til dig.

  Bland spejle med rammer

  Guldspejle er perfekte at blande med guldrammer, og det sælger vi også, så du kan købe begge dele her hos os. Det bliver naturligvis virkelig fint med flere forskellige gulddetaljer på en og samme væg, ligesom det kan være flot at hænge guldspejle og guldrammer på forskellige vægge i det samme rum. Prøv det selv, og se hvor fint det bliver!

  Gulddetaljer generelt og guldspejle i særdeleshed ser godt ud på alle typer af vægge. Hvis man har meget hvidt i hjemmet, er det rigtig flot at bryde med noget guldfarvet, og har man indrettet sig med flere forskellige farver, passer et guldspejl ofte også rigtig godt ind.

  Man kan nemt flytte rundt på indretningsdetaljer såsom spejle, så hvis det, man har købt, ikke passer alligevel, fungerer det uden tvivl et andet sted i hjemmet! Det er en god idé at prøve sig lidt frem og flytte rundt på indretningsdetaljerne, for så kan man nemt og hurtigt skabe fornyelse i hjemmet!

  Træd ud af din komfortzone

  Er du én af dem, der tænker meget i sort og hvidt, når det kommer til indretning? Så har vi et råd til dig, nemlig at prøve at træde ud af din komfortzone, hvad enten det er med guldspejle, sølvspejle eller sjove plakater. Hjemmet bliver hurtigere lidt sjovere, når det får lidt farve og form, og vi er glade for at kunne tilbyde dig netop det!

  Slå dig løs med en moderne model, eller prøv dig frem med et mere vintage-inspireret look. Uanset hvilken model du vælger, bliver det garanteret flot derhjemme, når du pynter op med nogle af vores skønne spejle. Der er kun tilbage at vælge det spejl, der passer ind i dit hjem og din smag!