Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

FIND GODE TILBUD BLANDT ALLE VORES KAMPAGNER »

Fotoalbum til 9x13 cm billeder

Herunder finder du vores sortiment af fotoalbums til billeder i størrelsen 9x13 cm. Har du mange billeder i denne størrelse, er det oplagt med et fotoalbum, som du kan samle dem alle sammen i. Det er så hyggeligt med et fotoalbum til de små billeder - sæt billederne i et fint album i stedet for, at de bare bliver gemt væk på grund af deres størrelse.

4 Produkter

Album med fotolommer til 9x13 cm billeder

Hos os finder du et stort udvalg af album med fotolommer. Netop i denne kategori finder du de fotoalbum, som har indstikslommer til billeder i størrelsen 9x13 cm. Disse lommer passer også til mindre billeder. Her i kategorien finder du både minialbum og større album. I de små album er der plads til op mod 20 billeder, mens de større album rummer op til 100 eller 200 billeder.

Her finder du alle vores fotoalbum med billedlommer, der passer til billeder i størrelser op til 9x13 cm. Disse album er perfekte for dig, der har billeder i et mindre format. Et album med indsætningslommer er nemt at fylde ud og sparer kostbar tid, da det går hurtigt at stikke billederne ind i lommerne. Tag et kig i vores sortiment og du vil se, at du hurtigt finder det perfekte fotoalbum til dine billeder.

Et fotoalbum med fotolommer er det rigtige alternativ til dig, som ønsker, at det skal gå hurtigt og nemt med at fylde albummet. Med denne type album slipper du for bøvlet med lim og fotohjørner, da du blot skal stikke billederne ind i de tomme lommer. Nemt og smidigt!

Ved at klikke på et album, som ser interessant ud, kan du læse mere om dets egenskaber. Vi forhandler eksempelvis album til billeder i både liggende og stående format, album med almindelige fotolommer samt flipalbum.