Makeupspejle

(90)

Mangler du et spejl som gør det let at lægge en flot makeup? Makeupspejle er praktiske på mange måder og udgør desuden en flot detalje i dit hjem.

Hvad med et dekorativt bordspejl eller et spejl med integreret LED-belysning? Vi har et bredt sortiment af forskellige makeupspejle, så du kan finde det, du leder efter!

Størrelse
Farve
Materiale
Farve på spejlglasset
Farvetemperatur
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Størrelse
  • Farve
  • Materiale
  • Farve på spejlglasset
  • Vægt
   [g]
  • Farvetemperatur
  • Pris
  Visning 90 produkter
  Visning 90 produkter

  MAKEUPSPEJL MED BELYSNING

  Elsker du det øjeblik, du har for dig selv, foran sminkebordet, hvor du kan sidde for dig selv og lægge makeup? Hvorfor ikke gøre det endnu mere luksuriøst med et elegant makeupspejl med integreret LED-belysning? Et eksklusivt spejl med belysning kan få dit hjem til at føles som en luksuriøs skønhedssalon, men det er ikke kun en dekorativ detalje, det er også uhyre praktisk. Et makeupspejl med god belysning gør, at du bedre kan se, hvordan makeuppen sætter sig, og dét gør din morgenrutine noget nemmere!

  FORSKELLIGE FARVER OG FORMER

  Hos finder du mange forskellige spejle i forskellige former og stilarter. Du kan vælge mellem mange forskellige spejle. Et makeupspejl med LED-belysning i form af glødepærer, der flot indrammer spejlfladen, er et elegant valg, der samtidig bidrager med Hollywoodstemning. Eller måske vil du have et makeupspejl på fod med integreret LED-belysning i form af en frostet kant med et moderne touch? Det kan være rigtig fint med et rundt makeupspejl, eller måske et med en oval form. Måske leder du efter et makeupspejl, der giver dig mulighed for at spejle dig selv fra forskellige vinkler? Som et 4-i-1 makeupspejl med flere spejlsider og forstørrende spejlglas? Eller et fleksibelt bærbart makeupspejl, som du altid nemt kan have med i lommen, så du kan spejle dig selv, uanset hvor du befinder dig? Måske har du længe ledt efter et væghængt makeupspejl med belysning? Ja, i vores sortiment er der en masse at vælge imellem!

  De fleste af spejlene er også tilgængelige i både sort og hvid. Både sort og hvid er to farvenuancer, der passer godt ind i alle hjem og til alle indretningsstile. De går hånd i hånd med hjemmet, uanset hvilken farve du har valg til den øvrige indretning. Et makeupspejl i en klassisk hvid farve er et tidløst valg, mens sort virker lidt hårdere, men stadig er et meget elegant alternativ. Tag et kig på vores sortiment ovenfor, og vælg et spejl, der passer til dig og dine ønsker!

  BÅDE EN ELEGANT OG PRAKTISK INDRETNINGSDETALJE

  At spejle er et must i et hjem, kommer nok ikke som nogen stor overraskelse. Men det kan være meget individuelt, hvilken type spejl du leder efter. Der findes mange forskellige spejle til forskellige behov. Spejle er en fin detalje i hjemmet, så de skaber dybde. Et makeupspejl med integreret LED-belysning bidrager helt sikkert med mere lys. Et makeupspejl med belysning kan selvfølgelig også bruges til så meget mere end blot makeup. LED-belysningen gør det også nemmere at påføre barberskum, ordne frisuren eller fjerne uønskede hår. Takket være belysningen kan du placere denne type spejl på mørkere steder uden dagslys, for eksempel i et mørkt hjørne, måske i et walk-in-closet eller i entreen, hvor der af og til mangler vinduer. Hvorfor ikke tilføje en luksuriøs og elegant følelse til disse værelser ved hjælp af et stilfuldt makeupspejl!

  LED-BELYSNING - VARM-HVID FARVETEMPERATUR OG DÆMPBAR

  Den integrerede LED-belysning i spejlene består af LED-dioder. Disse er ikke udskiftelige, men har en levetid, der svarer til spejlets livscyklus. Det betyder mange makeuptimer i en god belysning! Efter 50.000 timer vurderes lysstyrken at være reduceret til omkring 50% af den oprindelige intensitet. LED-belysningen giver et skær i 2800-3000K, som giver en farvetemperatur, der er varm-hvid. Kelvin måles ofte på en skala fra 1000-10.000K, hvor en lavere værdi er lig med en varmere farvetemperatur, mens en højere værdi svarer til et koldt lys. I intervallet 2500-3500K er lyset derfor varmere og har et gulligt skær. Dette er optimalt til hjemmemiljøer, da vi er vant til glædepærer og halogenpærer! Dette lys er også perfekt til at lægge makeup med og giver dig det perfekte look, hver dag!

  Af og tik passer det bedre med et stærkt lys, og nogle gange med lidt svagere, og her er et makeupspejl med en dæmpbar belysning et perfekt valg! Mange af vores makeupspejle har en dæmpbar funktion, der gør, at du nemt kan justere intensiteten på belysningen, alt efter den eksisterende belysning i rummet. Du kan nemt justere styrken ved at holde touch-knappen på skærmen nede i et par sekunder. Du kan læse mere om de enkelte spejle ved at klikke på de respektive produkter, der har fanget din interesse.