Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

Runde spejle

Hvem siger, at alting skal være så firkantet? Et rum, der føles lidt stift og kedeligt, kan få et mere muntert og legende udtryk, hvis du vælger et rundt spejl som indretningsdetalje.

I vores sortiment kan du vælge mellem runde spejle i forskellige størrelser og stilarter. Vil du have et spejl, der kan hænges på væggen eller et andet møbel? Skal det være et spejl med eller uden ramme?

96 Produkter
Visning 1 - 60 af 96 produkter

Runde spejle

Rundt Spejl 70 cm ØDer findes mange forskellige slags fine spejle, og alt efter smag vælger man enten det ene eller det andet. De mest populære spejle netop nu er de runde. Det er ikke så underligt, da runde spejle skaber et blødt og varmt udtryk, og det er jo aldrig forkert!

For nogen er formen på et spejl vigtigere end for andre. Nogen synes, at andre faktorer som eksempelvis størrelsen er vigtigere. Hvis man har masser af plads derhjemme, kan man i princippet vælge lige det spejl, man har lyst til, men hvis man bor lidt småt, kan det være vigtigt at købe spejle, der kan hænges op på væggen.

Det er ikke altid, man har lyst til at spilde gulvpladsen på et spejl, når der er så mange varianter, der kan hænge på væggen. Det modsatte kan også være tilfældet, hvis man har en masse hængende på væggene, samtidig med at man har en masse ledig gulvplads. Det er netop det, der er så godt ved spejle generelt – man kan altid finde plads til et spejl!

Spejl i klassisk design

Runde spejle ses i mange forskellige hjem. Både unge og ældre vælger at have runde spejle hængende, og formen passer ind i alle tænkelige indretningsstile. Hvis man er usikker på stilen, er et rundt spejl altid et sikkert valg.

Med et rundt spejl føles hjemmet lidt hyggeligere, og det kommer med garanti til at virke mere hjemligt med et fint formet spejl! Der findes en masse designs at vælge mellem, så der er nok at tage af! Det er altid godt med et stort udvalg, fordi der er så er stor chance for at finde netop det, man leder efter.

Ting at huske, når man vælger spejl

Præcis som med andre indretningsdetaljer er det en god idé at gennemtænke sit køb, når man skal købe et spejl. Da det er et meget almindeligt produkt, er udvalget kæmpestort, og selvom det er godt, kan det også gøre det svært at vælge. Tænk på, at spejlet skal passe ind i den stil, du har i resten af hjemmet, for det er lettere at tilpasse et spejl efter hjemmet end at tilpasse et helt hjem efter et spejl!

Nogle gange kan man falde for et rundt spejl, som er meget småt og kun kan bruges til ansigtet. Hvis man vil have sådan et, bør man huske på, at man også kan få brug for et helfigursspejl. Man skal ikke kun indrette sig æstetisk, men også tænke på det praktiske.

Placering af et rundt spejl

Når man skal placere et spejl, findes der egentlig kun tre måder at gøre det på. Enten placerer man sit spejl et sted, hvor det ser fint ud, eller også placerer man sit spejl et praktisk sted. Det tredje alternativ er at placere spejlet, hvor det både er praktisk og ser flot ud, hvilket klart er det bedste. Man kan dog ikke altid få det hele, og så må man vælge det næstbedste alternativ.

Man bør også overveje, hvordan det ser ud med lys. Hvis man placerer spejlet et sted, hvor lyset ikke så godt kan nå hen, kan det for eksempel være svært at sminke sig ved spejlet. Hvis man lige er flyttet ind, kan det være svært at vide, hvor spejlet får den bedste plads i hjemmet, men så kan man gå på opdagelse med spejlet i hånden for at se, hvor lyset er bedst!

Nyt rundt spejl – nyt hjem!

Sommetider skal der ikke meget mere end et nyt spejl til, for at et hjem føles helt nyt. Da der findes så mange fine runde spejle på markedet, kan man være sikker på at finde mindst én favorit, uanset hvornår man går på jagt. Det er bare med at tjekke udvalget ud og købe et nyt, så hjemmet kan blive piftet lidt op!

Det sker ofte, at vi ganske enkelt glemmer vores spejle, når det kommer til æstetik. Vi tænker kun på deres funktion, hvilket betyder, at vi glemmer at købe nye. Hvis man sammenligner med eksempelvis krukker og lampeskærme, er det noget, vi ofte skifter ud, men spejle får ofte lov at blive hængende fra vi køber dem, til vi flytter. Det må vi lave om på! Sørg for at have spejle i tankerne, næste gang du vil lave lidt om derhjemme, for de er ikke bare funktionelle, de kan også være utroligt flotte!

Når et spejl ikke er nok!

Man kan have mange runde spejle, også selvom man ikke bor så stort. Man kan sagtens placere runde spejle i både entréen, badeværelset, soveværelset og så videre. Da der er så mange fine runde spejle at vælge mellem, kan man også nemt købe flere end ét. Man kan jo placere et spejl i hvert rum, hvis man har svært ved at vælge!

Det er jo ærgerligt, hvis man er nødt til at fravælge et spejl, bare fordi man finder et andet, som man også kan lide. Køb bare begge spejle! Der er altid plads til endnu en flot indretningsdetalje, det er i hvert fald sikkert!

Husk, at børn også kan få glæde at spejle, når de leger og klæder sig ud, og derfor kan det være en god idé at placere et spejl i børneværelset. Spejle kan også være en smart detalje i babyens værelse, da de ofte i en helt ung alder synes, at spejle er spændende.