Om os

BGA er en familievirksomhed med sin oprindelse i Gävle, hvor virksomheden blev grundlagt i 1993. Virksomheden består i dag af en butikskæde med 10 butikker rundt omkring i Sverige & Norge. Vores fokus ligger på alt som har med billeder og fotos at gøre. Hvad vores kunder synes om os, kan du læse om her. Vil du læse lidt mere om vores historie, kan du kigge her.

Vi på BGA elsker alt, som har med rammer og album at gøre. Vores målsætning er at have et utroligt bredt sortiment, hvor du som kunde altid finder, hvad du søger, uanset om det gælder en blå ramme i en usædvanlig størrelse eller en helt sædvanlig fotoramme i standardstørrelse.

I vores sortiment har vi over 15.000 produkter med fokus på fotoalbum, fotorammer og posters. Desuden har vi vores eget rammeværksted, hvor vi producerer passepartouter efter mål og rammer efter mål. Det gør, at vi godt tør love, at vi har noget til enhver smag og stil.

Bganordic.dk er blevet til BGA.DK
I 2019 har vi ændret navn fra BGA Nordic til BGA.DK, så det bedre afspejler vores sortiment. Årsagen til navneændringen skyldes, at vi har et meget bredere sortiment end da vi startede og at vores navn ikke rigtig passede med vores nuværende fokus. Vi har dog stadig samme fine sortiment og samme fokus på, at du som kunde altid skal blive yderst tilfreds.

Eget centrallager = Hurtige leverancer
I vores lokaler på 5000 kvm i det centrale Gävle i Sverige har vi samlet både administration og lager. I vores rummelige lager er der over 300.000 artikler, hvilket gør, at vi kan holde hurtige leverancer, når du bestiller fra os.

Firmafakta - Hovedkontor
BGA Group AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle
Sverige

Organisationsnummer: 556790-9204 (Sverige)
Moms-nummer: DK0035447989
VD: Björn Andersson

Billeder fra vores centrallager