Om os

BGA hjælper dig med at definere dit hjem

Et hjem er noget som defineres af de mennesker, som bor der. Måden man vælger at indrette sig på, er med til at skabe et personligt udtryk og en bestemt atmosfære. Latteren man kan høre mellem væggene bidrager til en bestemt atmosfære, men også valget af indretningsdetaljerne som placeres og mod væggene giver udtryk for noget personligt. Et hjem er en kulisse, hvor en stor del af livet udspiller sig. Et vigtigt sted – måske det allervigtigste – for dig.

Vi hos BGA vil hjælpe dig med at definere dit hjem. Med indretningen som værktøj, kan du skabe et stilfuldt og funktionelt hjem at leve og trives i - et hjem som afspejler hvem du er og som byder dig velkommen ind i sin varme, bløde favn, når du træder ind ad døren. Du definerer dit hjem – vi stiller værktøjet til rådighed (det vil sige indretningen)!

Skandinavisk indretning stue

Fra Gävle - mod Europa og resten af verden

BGA er gået fra i 1993 at være den lille, lokale familieejede virksomhed i Gävle, til i dag at være en fremgangsrig e-handel, som vokser eksplosivt og etableres i flere og flere europæiske lande. Udbuddet af boligindretning vokser og vokser. Vores lagerplads udvides løbende for at kunne rumme alle de nye og fantastiske produkter vi får øje på og som vi gerne vil kunne tilbyde vores kunder.

For mere information om BGAs historie frem til i dag – klik her –.

Fokus på skandinavisk indretningsstil

Som svensk virksomhed er vi muligvis ikke helt upartiske – man kan man egentlig andet end at elske skandinavisk boligindretning og design? Enkeltheden. Finesserne. Mødet mellem funktion og flot design. Af disse grunde består en stor del af vores udbud netop af boligindretning med et skandinavisk touch.

I sortimentet finder du alt fra vægophægte indretningsgenstande såsom flotte rammer, plakater og spejle til gedigne møbler såsom borde og hylder. Du finder også masser af indretningsdetaljer, som gør hjemmet endnu mere defineret og personligt, herunder flotte fotoalbums og vidunderlige tekstiler.

Bredt - men nøje udvalgt - sortiment

Præcis som i den skandinaviske indretningsfilosofi, arbejder vi med finesse. Og med et enormt udbud er det let at tro at udvalget ikke er nøje gennemtænkt. Men dette er ikke tilfældet. Vi udvælger både varemærker og produktartikler med stor omsorg og er altid lydhøre over for hvad vores kunder efterspørger.

skandinavisk indretning soveværelse

Boligindretning til alle

Når vi siger, at vi har noget for enhver stil og smag, så mener vi det virkelig. Men det er ikke altid kun stilen og smagen som styrer beslutningen. Det, der er uvæsentligt for én kunde, kan være helt afgørende for en anden. For nogen er materialet det vigtigste – for andre er det landet varen er fremstillet i.

Derfor stræber vi efter at kunne tilbyde produkter, der passer til alle stile, budgetter og præferencer. Boligindretning til alle, simpelthen.

For os er det vigtigt at hver kunde, hver person som besøger vores netbutik, får en positiv oplevelse i alle henseender, uanset som handler om udbuddet, hvor enkelt det er at finde det man søger, kontakten med vores kundeservice – eller bare søgen efter inspiration. Vi vil levere. Velkommen til BGA.DK!

Rammer i forskellige størrelser