Om os

BGA – RAMMER TIL DIT HJEM

På BGA vil vi hjælpe dig med at skabe den rette stemning i dit hjem med flotte billedrammer og andre små detaljer, som giver dine personlige billedmotiver et løft.

Der er fotominder, som altid vil have en fast plads på væggen, og der er motiver som du elsker af andre grunde. Personlige ting såsom fotografier, tegninger og flotte malerier er med til at gøre dit hjem mere personligt. Vores mål er, at altid kunne tilbyde den perfekte ramme til alle dine dejligste motiver.

Skandinavisk indretning stue

FRA GÄVLE – MOD EUROPA OG RESTEN AF VERDEN

BGA er gået fra at i 1993 være det lille, lokale familieejede firma i Gävle, til i dag at være en fremgangsrig netbutik, der vokser i eksplosiv takt og etableres i flere og flere europæiske lande. Vores lagerplads udvides stadigt for at kunne rumme nye spændende produkter - men også for at kunne have flere produkter på lager, så leveringen skal foregå så hurtigt og pålideligt som muligt.

For mere information om BGAs historie frem til i dag -klik her-.

BILLEDRAMMER FOR ENHVER SMAG

Vi ved hvor stor en forskel den rette ramme kan gøre for dine billedmotiver. Det er rammen som skaber helheden og knytter vægkunsten sammen med resten af indretningen. Det er rammen som er med til at give motivet karakter. I vores sortiment finder du alt fra moderne fotorammer til rustikke trærammer samt varianter i vintage- og retrostil. Med andre ord: noget for enhver smag.

En stor del af vores udbud af rammer, plakater, og spejle har også et skandinavisk touch. Som svensk firma er vi muligvis ikke helt upartiske - men kan man egentlig andet end at elske skandinavisk stil og design? Enkeltheden. Finessen. Mødet mellem funktion og flot design.

Som eksperter indenfor rammer, har vi naturligvis også eget rammeværksted, hvor vi kan fremstille rammer og passepartouter bestilt efter kundernes egne mål. Således kan vi ved med til at sikre, at du kan finde det, du leder efter.

Udover et bredt udbud af rammer tilbyder vi også passepartouter i masser af forskellige nuancer, flotte prints, klassiske og traditionelle spejle samt personlige fotoalbums, så du kan skabe den helt rigtige stemning i alle hjemmets rum.

skandinavisk indretning soveværelse

BREDT – MEN NØJE UDVALGT – SORTIMENT

Vi stræber altid efter at gøre tingene med finesse, og med et enormt udbud er det let at tro at produkterne ikke udvælges med omtanke. Men det er ikke tilfældet. Vi vælger både varemærker og produktartikler med stor omhu og er altid åbne overfor hvad vores kunder ønsker.

Når vi siger, at vi har noget for enhver stil og smag, så mener vi det virkelig! Men det er ikke altid kun stilen og smagen som styrer valgene. Det, der er uvæsentligt for én kunde, kan være helt afgørende for en anden. For nogle er materialet det vigtigste - for andre er det produktionslandet.

Derfor stræber vi efter at kunne tilbyde billedrammer og anden vægophængt indretning, som passer til enhver stil, budget og præference.

For os er det vigtigt at hver kunde, hver person, som besøger vores netbutik skal få en positiv oplevelse i alle henseende. Vil vil levere uanset om det drejer sig om udbuddet, hvor nemt det er at finde det du søger, kontakten med vores kundeservice eller bare i søgen efter inspiration. Velkommen til BGA.DK!

Rammer i forskellige størrelser

Kundeservice – Lad os hjælpe dig
Hvis du har svært ved at finde det, du leder efter, så hjælper vi dig gerne. Vores kundeservice tager varmt imod dine spørgsmål via telefon på hverdage mellem 8:00-16.30. Vores telefonnummer er 89 87 16 81. Via chat kan du nå os mandag til torsdag mellem 8:00-23:00, fredag 08:00-18:00 samt søndag mellem 14:30-23:00, hvor du hurtigt og enkelt kan få den hjælp, du har brug for.