Magnetrammer & minirammer

(7)

Er du ude efter en magnetramme eller en miniramme, er du havnet det helt rigtige sted. En magnetramme passer perfekt på fryseren eller køleskabet, og minirammer passer ind overalt!.

Indram dine mindste billeder og fotos med vores små fine rammer - og hvad med at placere flere ved siden af hinanden? Vælg den farve, størrelse og stil, du ønsker fra vores sortiment. Skal det være en billedramme i sølv? Er du vild med vores slidstærke magnetrammer i akrylplast? Skal den være sort? Det ved kun du.

Billedstørrelse
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Billedstørrelse
  • Pris
  Visning 7 produkter
  Visning 7 produkter

  Magnetrammer & minirammer

  Her har vi samlet alle vores magnetrammer og minirammer. Magnetrammerne er perfekte, når du vil pifte din køleskabslåge op med personlige billeder, mens minirammer er gode til kontoret eller natbordet. Giv en sød magnet- eller miniramme til nogen, du holder af, eller gem et skønt minde i en fin lille nøglering, som du kan have med dig overalt. Vores rammer findes i flere forskellige farver og modeller.

  Hos os finder du en masse forskellige små magnet- og minirammer i forskellige designs. Disse rammer er gode gaveidéer til dem, du holder af, og som minder dem om, hvor meget de betyder for dig. Det kan være en slægtning, en partner, en god ven, ja hvem som helst, som du deler et herligt minde med. Vores magnet- og minirammer er af god kvalitet og er meget prisvenlige, hvilket gør dem til de perfekte minigaver.

  Vi ser gerne, at alle vores kunder skal kunne finde noget, de synes om, og vi tilbyder derfor et stort udvalg af fotorammer i forskellige farver, former og designs. Uanset om du leder efter en sød miniramme i aluminium, en nøgleringsramme eller en farverig magnetramme i alle regnbuens farver, finder du det her hos os. Tag dig tid til at tjekke udvalget og find lige netop det produkt, der passer til dig og dine kære!