Ovale passepartouter

(12)

Firkantet ramme, men ovalt motiv? Intet problem! Her finder du et stort udbud af elegante ovale passepartouts i mange forskelliger farver, nuancer og størrelser. Naturligvis har vores ovale passepartouts samme høje kvalitet som vores almindelige.

Køb færdige størrelser eller bestil efter egne mål – alt for at din indramning skal blive så flot som muligt!

Farve (forside)
Farve (kerne/skråkant)
Billedåbninger
Passende billedstørrelse
Ydermål passepartout
Farvenuance
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve (forside)
  • Farve (kerne/skråkant)
  • Billedåbninger
  • Passende billedstørrelse
  • Ydermål passepartout
  • Farvenuance
  • Pris
  Visning 12 produkter
  Visning 12 produkter

  Passepartouter med oval åbning - et klassisk valg

  Her finder du alle vores ovale passepartouter. Disse passepartouter passer til rektangulære rammer og har et ovalt indermål, som giver dine billeder superfin indramning. Denne type af passepartouter passer særligt godt til portrætbilleder såsom skole- og konfirmationsfotos. I vores sortiment finder du passepartouter i både sort og hvid samt størrelser fra 13x18 til 30x40 cm. Disse produkter kommer fra producenten Canson og er både PH-neutrale og syrefri, hvilket betyder, at de ikke skader dine billeder.

  Den ovale passepartout passer perfekt til familiens portrætbilleder, men også til andre typer billeder, såsom de flotte bryllupsfotos. Med en oval passepartout får du nemt det klassiske og stilrene udseende, som fremhæver dit billede.

  Alle vores passepartouter kommer fra producenten Canson, og vi kan dermed garantere, at produkterne holder en meget høj kvalitet. De er derudover både pH-neutrale og syrefrie, hvilket indebærer, at de ikke er skadelige for dine billeder.

  Hos BGA fås de klassiske ovale passepartouter i farverne sort og hvid. Vi har passepartouter i flere forskellige standardstørrelser mellem 13x18 cm og 30x40 cm, hvilket giver dig mange valgmuligheder, når du køber dine passepartouter hos os. Uanset om du er ude efter passepartouter til små eller store billeder, finder du dem her hos os.

  Tag et kig på udvalget her i kategorien og find netop din favorit. Vi har noget for enhver smag!