Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

Rammer i 70x100 cm

Har du et rigtig stort billede eller poster, du gerne vil indramme? Så har du selvfølgelig brug for en stor ramme! Vores 70x100 cm-rammer hører til blandt nogle af de største i vores sortiment, og de findes i flere forskellige farver, stilarter og materialer.

Et stort billede på væggen kommer til at præge hele rummet. Vær derfor nøje i dit valg af ramme, så dit billede fremhæves på præcis den måde, du ønsker.

Alle fotorammer kan også bruges i liggende format og passer derfor lige så godt til motiver i 100x70 cm.

105 Produkter
Visning 1 - 60 af 105 produkter

Billedrammer i formatet 70x100 cm

Ramme 70x100 cmDer er ingen problemer med at finde en rammeder passer ind i ens hjem, eller hvad siger du nu, efter du har kigget på udvalget? Som vi nævnte ovenfor, har vi noget til enhver smag, og det betyder, at vi er sikre på, at selv DU har fundet en ramme i 70x100 cm som falder i din smag!

Har du fundet mere end én favorit i samme størrelse? Ikke noget problem! Det er flot at have to 70x100 cm-rammer ved siden af hinanden på en og samme væg! Har du ikke testet det? Gør det! Det er flot når en ramme på 70x100 cm tager al opmærksomheden, men det er også vældig fint at blande flere rammerog skabe et nyt indtryk!

Da vi har så mange forskellige stilarterfor rammer, kan du let finde den rigtige ramme til det rigtige rum. Måske du ikke ønsker den samme stil i hvert værelse derhjemme, men vil bryde det op med noget moderne eller nogetder afspejler vintage. Vi har både moderne og vintage-inspirerede rammer i 70x100 cm. Vi hjælper dig med atskubbe dit hjem i den retning og stil som du ønsker!

Vi synes at alle vores billedrammer, uanset størrelse, passer rigtig godt sammen med vores plakater i samme størrelse. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for det lille hjem med både nye rammer og nye motiver, så er vi det perfekte valg! Sørg for at kigge hele sortimentet igennem for at finde de produkterder passer lige præcisdig!

Vi opfordrer til at turde mere derhjemme og tage for sig af alle de sjove, smukke, trendy og skønne plakater og rammer. Et motiv i en ramme på 70x100 cm giver et dejligt indtryk, så lad dine 70x100 cm tale deres eget sprog og giv dem deres velfortjente plads i hjemmet. Når du ser, hvad disse rammer kan gøre for at løfte et værelse, vil du komme tilbage til os for at købe flere, det kan vilove!

Leder du efter en rigtig stor fotoramme? Så har du ledt det rigtige sted. I denne kategori finder du nemlig vores allerstørste rektangulære fotorammer. Disse rammer passer til billeder i størrelser op til 70x100 cm og har billedforholdet 7:10. En stor flot ramme er den perfekte indretningsdetalje i din stue eller dit soveværelse. Indram dit absolutte favoritbillede med en flot passepartout eller skab en unik fotocollage med billeder fra dine favoritøjeblikke.

Vores rammer i størrelsen 70x100 cm (100x70 cm) kan anvendes i både liggende og stående formater. De passer endvidere perfekt som udsmykning på en tom væg, men kan naturligvis også stilles på eksempelvis en hylde eller skænk. Mange af dem har nemlig både vægbeslag og støtteben. I vores sortiment finder du fotorammer i en masse forskellige modeller, hvilket vi håber vil lette jagten på den rette ramme. Kig på rammerne ovenfor og find netop din favorit! Vi har noget for enhver smag.

Stor, større, størst?

Selvfølgelig vil du have store, flotte rammer på væggen i konferencelokalet! Vi lover, at vi har noget for enhver smag i vores store sortiment af 70x100 cm rammer. Fordelen ved størrelsen 70x100 er, at det er et format, som findes blandt næsten alle posters og derfor er perfekt til dine egne billeder og færdige motiver.

De fleste af vores 70x100 rammer leveres med ægte glas, hvilket vi også anbefaler i de fleste sammenhænge, da motivet så er lettere at montere end med plexiglas. Men vi har også et sortiment af rammer med plexiglas, som gør rammen enormt solid og betydeligt lettere, hvilket gør monteringen meget nemmere. Alle rammer leveres med beslag til vægmontering, så det eneste, du skal tilkøbe, er skruer og rawlplugs.

Et godt alternativ, hvis du ikke vil bore og bøvle med rawlplugs, er at stille rammen direkte på gulvet. Dette passer ikke til alle lokaler, men i nogle tilfælde er det en naturlig succesløsning, især med de større rammer som 70x100 cm.

Vov at blande og forandre

Man kommer let til at vælge samme farve og udtryk til alle sine rammer, for at det hele skal matche. Det fraråder vi ofte vores kunder, og vi opfordrer i stedet til at turde at blande! På samme måde, som du heller ikke har samme motiv i alle rammer, kan du ved at blande rammer i forskellige farver og stilarter lade rammen blive en del af indretningsstilen og få mere plads. Motivet er naturligvis i fokus, men prøv at lade rammen blive en del af helheden!