• Passer til billeder 70x100 cm
  • Ægte refleksfrit glas
  • Ubehandlet træramme - Kan males
rammen, som du ønsker det. Du kan også lade den smukke egetræsstruktur tale for sig selv, så den bidrager til den mere jordnære indretningsstil.

Nyttig viden

">

Ramme Grimsåker Eg Antirefleks 70x100 cm

1495 kr
Vælg størrelse:
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Specifikation

Billedstørrelse 
70x100 cm
Farve
Eg / Træ
Farvenuance
Eg
Medfølger passepartout
Nej
Listens bredde 
17 mm
Listens dybde 
22,5 cm
Materiale
Træ
Plads til
1 billede
Rammens blankhed 
Mat
Støtteben medfølger
Nej
Fremstillet i
Sverige
Type af glas
Antirefleks glas
Ophængning 
Stående & Liggende
Vægfæste
Ja

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

En af vores fineste trærammer i premiumssegmentet, som er fremstillet i Sverige. Perfekt, hvis du leder efter en bredere ramme, som indrammer dit motiv perfekt. Et rigtig godt valg til lidt større billeder. Denne ramme er desuden udstyret med ægte refleksfrit glas fra Tru Vue, som holdbar overfor ridser og har op til 70% UV-beskyttelse. Perfekt, hvis du vil skabe en flot billedvæg og ikke forstyrres af lysrefleksioner.

Udover at glasset har 70% UV-beskyttelse, så er bagstykket syrefrit, hvilket beskytter dine billeder yderligere. Denne ramme er udviklet specielt til os i samarbejde med leverandør, og det er noget vi er meget stolte af.

*Vær opmærksom på, at der i visse snævre vinkler kan opstå små grønlige eller violette refleksioner. Det kan oftest undgås ved at ændre billedets placering eller belysningen, hvis det er meget tydeligt.

Nu kan du med masser af stil indramme dine billeder i egetræsrammer af den bedste kvalitet! Denne stilfulde ramme består af en fyrretræsliste med ægte egetræsfinér. Overfladen er ubehandlet, hvilket indebærer, at du både kan male og dekorere rammen, som du ønsker det. Du kan også lade den smukke egetræsstruktur tale for sig selv, så den bidrager til den mere jordnære indretningsstil.

Nyttig videnVarenummer: 51043996
Kan også bestilles ud fra mål:
 
0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse af dette produkt

Andre har også købt