Magazine

Her kan du inspireres af vores guider, indretningstips og andet hyggeligt læsning. 

  Din guide til den perfekte passepartout-nuance

  På BGA ved vi at detaljer og finesse kan gøre en forskel, og vi kan derfor stolt præsentere vores nøje udvalgte kollektion af passepartouter i hele syv forskellige hvide nuancer.
  Hver nuance er unik og fremhæver kunstværkerne de omgiver. Fra den blændende Superhvid til den bløde og indbydende Creme tilbyder vores kollektion noget for enhver kunstner, samler og indretningsentusiast.
  Lad os tage et nærmere kig på de syv hvide nuancer som definerer vores kollektion.

  Indram dit Diamond Painting

  Diamond Paintings, også kaldet diamantbilleder, er noget som er blevet meget populært, og det er ikke så mærkeligt. Et diamond painting er virkelig noget eksklusivt og en sjov hobby for dig, som kan lide at pusle og nørkle. Du kan lave et diamantbillede selv, og selve processen bagved det færdige resultat er fantastisk kvalitetstid. Når du er færdig med dit diamond painting, kan du indramme det i en fin ramme, og du har hermed en glitrende vægdekoration i din bolig, som virkelig giver blikfang!

  Scrapbooking - Et kreativt tidsfordriv

  Har du lyst til at lave noget kreativt og samtidigt skabe en meget fin detalje til hjemmet? Tag da et kig på vores nye Coffee Table Photo Albums fra KAILA som er perfekte til scrapbooking.

  Skab en unik billedvæg med ekstra WOW-faktor

  Det bliver det efterhånden mere ualmindeligt et se en væg hjemme hos nogen, hvor der kun hænger et enkelt billede. Flere og flere skaber større billedvægge. Det er heller ikke så mærkeligt – at samle forskellige kunstværker samlet på en væg skaber et stilfuldt udtryk med et personligt touch.

  Skab dynamik med et asymmetrisk spejl

  Noget som er blevet meget trendy, og som vi har set i flere hjem den seneste tid, er asymmetriske spejle. Udover de mange funktioner som et spejl udfylder, så er et asymmetrisk spejl, med sin distinkte form og stilrene fremtoning, også med til at skabe et dynamisk og moderne udtryk i dit hjem.

  Store rammer - ekstra wow-faktor!

  Hvis du leder efter et rigtigt "statement piece" til dit hjem, kan et tip være at forsyne nogle af hjemmets vægge med et rigtig stort billede. Resultatet kan virkelig blive enestående - se bare nedenfor!

  Indretning stue - stilinspiration!

  Stuen - oftest det største rum i hjemmet og det rum, hvor man i mange tilfælde tilbringer mest tid. At gøre stuen hyggelig er derfor vigtigt, og det kan være interessant at se hvad dette indebærer for forskellige individer og familier. Her kommer lidt inspiration til forskellige stilfulde stuer!

  Bag motiverne: Mød designer Tim Hansson

  "Min kunst er simplistisk med forsøg på at kombinere sport, kunst og design på min egen måde."

  Hyld kunsten med en Frida Kahlo-plakat

  Frida Kahlo – en naturlig del af kunsthistorien – kan nu blive vægkunst i dit hjem.

  Indretning af entré - tips og inspiration

  Entréen – det første man møder i hjemmet. Og det gælder både dig selv og andre som kommer på besøg. Det er med andre ord et meget vigtig rum. Her kommer 8 tips til hvordan du, foruden at gøre entréen praktisk og rummelig, også kan gøre den stilfuld og indbydende.

  Læn billederne ind mod væggen!

  At hænge billeder op på væggen kan virke som det mest indlysende, men at lade dem læne ind mod væggen kan i mange tilfælde give et lige så flot resultat. Her kommer billedbeviset!

  Passepartout hvid, hvidere, hvidest - en sammenligning af nuancerne

  Så du har endelig bestemt dig for en hvid passepartout til dit motiv? Et super godt valg, der uden tvivl kommer til at give dig en stilfuld og eksklusiv indramning. Der er dog flere nuancer, du kan vælge imellem; søger du en kraftig hvid passepartout eller en med et noget varmere og blødere udtryk? Her præsenterer vi dig for nuanceforskellene på vores forskellige hvide passepartouter!

  Forskellen på forskellige fotoalbummer

  Fotoalbummer med fotolommer, selvklæbende albumsider eller scrapbøger? Der er fordele ved alle typer af albummer, og valget af fotoalbum afhænger derfor af hvad man prioriterer: enkelthed eller fleksibilitet?

  Billedrammer - collage

  Man kan lave en collage af billeder i en almindelig ramme, men det kan også være lidt besværligt. Derfor findes der fotorammer beregnet til collage – såkaldte collagerammer – så du let og enkelt kan skabe en collage med dejlige fotominder.

  Billedvæg - skabelon eller inspiration?

  Dynamisk. Stilfuld. Unik. En billedvæg kan være mange ting. Fremfor alt skaber den en hyggelig og personlig stemning i dit hjem. Desuden er der mulighed for variation. Her finder du både skabeloner og inspiration til din billedvæg!

  DIY: Lav dit eget spejlbord - på 10 minutter!

  Det behøver ikke være svært at kreere et eksklusivt spejlbord – du skal såmænd blot placere et spejl på et sofabord. Vores kreative kunde Michelle har vist, hvordan hun gjorde det!

  Smalle rammer eller brede rammer - hvad er forskellen?

  Hvor bred rammelisten er, kan være den afgørende forskel for din indramning. Her viser vi dig, hvordan det samme motiv kan opleves vidt forskelligt med tre forskellige rammebredder.

  Forskelligt rammeglas - hvad skal jeg vælge?

  Floatglas, antirefleksglas eller plexiglas? Hvad er forskellen? Og hvilke egenskaber har de forskellige glastyper? Vi fortæller dig her om forskellene!

  Billede med usædvanlige mål - hvordan finder jeg en ramme, der passer?

  Har du et billede med lidt usædvanlige mål, som du har svært ved at finde en passende ramme til? Der er et hav af rammer i standardstørrelser, men for motiver med usædvanlige mål mangler der muligvis netop den ramme, du har brug for. Heldigvis er der løsninger!

  Sort-hvide plakater - altid så tidløst og stilrent

  Sort-hvide prints fås i alle mulige forskellige motiver og stile. En ting som de alle har til fælles er: sort-hvide plakater passer ind i alle hjem og det øvrige farvetema, som du har valgt. Her kommer lidt sort-hvid inspiration!

  Bag motiverne: Mød kunstneren Gabriella Roberg

  "Mange gange har jeg en tanke som jeg går ud fra, men min utålmodighed og iver plejer at overtage processen. "

  Indret dig til efteråret 2020

  Hjemmet er virkelig kommet i fokus de seneste måneder. At vi bruger det meste af vores tid - både fritid og arbejdstid - indenfor hjemmets vægge har gjort at mange lægger stor vægt på at indrette sig ordentligt.

  Hvad er forskellen på mat og blankt fotopapir?

  Skal du fremkalde eller forstørre dine billeder? Hvilket fotopapir skal du vælge - mat, halvmat eller blankt? Nedenfor redegører vi for hvilket fotopapir som passer bedst til formålet.

  Plakater med yoga og andre rolige motiver

  Namaste. Vi kan alle have brug for lidt fred og ro i tilværelsen. Ved hjælp af en rolig indretning kan vi slappe af og føle os mere harmoniske i vores hjem. Nedenfor følger lidt inspiration til plakater og posters med beroligende, stille motiver. Plakater, der kan minde dig om at tage en pause i ny og næ og trække vejret dybt.

  Afdæmpet og hyggeligt - sådan lykkes du med en mørk indretning!

  Hvis du indretter hjemmet i mørke toner, kan det umiddelbart lyde som om, at du bryder en af de gyldne regler inden for indretning. Mange har længe stræbt bevidst efter det lyse og friske look, men sandheden er, at du med de rette kneb ikke alene kan gøre en mørk indretning hyggelig, men også dramatisk og luksuriøs!

  Legesyge plakater til børneværelset

  Det er svært ikke at smile, når man skal i gang med at indrette børneværelset. Man får her en unik mulighed for at dyrke ens indre barnesind og drømme sig væk i en magisk verden, der ellers er forbeholdt børnene. Børnebilleder og -plakater er enkle midler, der gør børneværelset mere hyggeligt, drømmende, personligt og legende. Nedenfor følger lidt inspiration!

  Gulvspejlet - så praktisk, så elegant!

  Hvis du har brug for et helkropsspejl, men ikke ønsker at bore og sætte noget stort spejl op på væggen, er gulvspejlet et godt alternativ. Gulvspejle fås i alle mulige varianter og stilarter – og de kan være både trendy og traditionelle. Ud over gulvspejlets praktiske funktioner er det også en stilren indretningsdetalje, som desuden skaber lys og rum i dit hjem.

  Smagfulde plakater til køkkenet

  Plakater til køkkenet fås med alle mulige forskellige motiver, lige fra de stilrene og praktiske til de mere opfindsomme og humoristiske. Køkkenplakater skaber et mere hyggeligt og personligt præg. Her følger lidt inspiration!

  Lad dig inspirere af runde spejle!

  Runde spejle er for længst flyttet ud af badeværelset og ind i alle hjemmets forskellige rum. I dag ser vi både runde spejle i soveværelser og stuer samt i entréer og spisestuer. Og der er virkelig noget særligt ved runde spejle, såsom blødhed og elegance, og så må man endelig ikke glemme de magiske egenskaber, som spejle generelt – og måske runde spejle i særdeleshed – besidder. Spejle skaber plads og lys og kan afspejle din personlighed. Her følger lidt skøn inspiration til dig, der vil inddrage runde spejle i boligindretningen!

  Indretning til vaskerummet

  Leder du efter tilbehør til vaskerummet? Måske har du renoveret vaskerummet og leder nu ivrigt efter de sidste detaljer til indretningen, eller måske vil du pifte et af hjemmets andre rum op? Vi ved, at vaskerummet måske ikke er hjemmets mest inspirerende rum, men det er rent faktisk muligt at gøre vaskerummet mere inspirerende. Her får du nogle nyttige tips!

  6 tips til personlige gaver til gudmor, gudfar eller fadder

  Har du en gudmor, gudfar eller fadder som du holder af og vil finde en rigtig fin gave til? Personlige gaver sættes der altid pris på eftersom de viser at man har tænkt efter og gjort en ekstra indsats for en vigtig person i ens liv. Her er 6 tips til personlige gaver til gudforælder eller fadder!

  Lad spejlet afspejle din personlighed - 5 spejle med en personlig karakter

  Stilfulde og klassiske spejle er skam fine nok – det er altid et meget sikkert og godt valg. Men nogle gange ønsker man måske noget, der skiller sig lidt mere ud; et spejl med en original form eller med et legesygt design. Et spejl, der ikke kun kan spejle dig og dine omgivelser, men også afspejle din personlighed. Her får du lidt inspiration til spejle, der vækker ens opmærksomhed – på en positiv måde!

  Bag motiverne: Mød designeren Sanny

  ”At være kreativ er en slags terapi for mig”

  4 uventede måder, du kan bruge spejle på

  Lille spejl på væggen der – eller? Spejle er både praktiske og dekorative som en væghængt indretningsdetalje, men faktum er, at der er mange flere anvendelsesmuligheder for denne populære indretningsgenstand. Nedenfor beskriver vi 4 måske lidt uventede løsninger til, hvordan du kan anvende dine spejle.

  Skab et harmonisk hjem med jordtoner

  I naturen føler vi os rolige og harmoniske. I en ofte stressende hverdag er det ikke så underligt, at netop en naturnær boligindretning har været på tapetet i et stykke tid, og at denne trend fortsætter.

  Sådan hænger du et spejl op på en betonvæg!

  Det kan føles både overvældende og besværligt at skulle hænge et spejl op på en betonvæg, især hvis du aldrig har prøvet det før. Men bare rolig, vi guider dig – trin for trin!

  Skab lys og rum med spejle

  At spejle er gået fra at være en rent funktionel komponent til en flot indretningsdetalje, har sandsynligvis ikke undgået nogens opmærksomhed. Men spejlets funktion stopper ikke her. Takket være en strategisk placering kan spejle skabe lys, plads, dybde og andre dekorative effekter i dit hjem. Vi tør godt garantere, at du med det rette spejl – og lidt tanke bag – kan skabe magi!

  Årets farve 2020

  Her fortæller vi om årets farve og hvordan du med enkle midler og lave omkostninger kan sætte farve på hjemmet. Årets farve er valgt af virksomheden Pantone, og i år faldt valget på den klassiske blå farve. 

  Billedvæg - så opretter du en billedvæg

  Her viser vi forskellige typer billedvæg til dit hjem. Vores håb er, at du vil blive inspireret og finde noget, du kan lide. Vi deler også færdige skabeloner, giver tip og tricks og viser dig, hvordan du planlægger en flot billedvæg.

  Tips til din billedvæg

  Vil du have en billedvæg over din seng, sofa eller et andet møbel, så gå ud fra møblets bredde, og placér dine plakater centralt herover.

  Billedvægge

  Her finder du inspiration og tips til en vellykket billevæg! Vores færdige pakker er lavet til dig, der går efter et flot koncept med billeder, som på forskellig vis tilfører noget ekstra, når de kombineres. Vælger du en af disse, slipper du for selv at bruge tid på at matche motiver og rammer. I pakkerne finder du nogle af vores mest populære plakater og rammer. Billederne er placeret i rum, som du passer særligt godt ind i. Tanken er, at der skal være eksempler på billedvægge til alverdens interiører og personligheder.

  Alt om passepartouter

  I dag er det meget populært at anvende passepartouter til sine indrammede billeder. Det er måske ikke så mærkeligt, eftersom der er så mange fordele ved det.

  At tænke på når du skal fremkalde dine billeder

  At fremkalde sine billeder er måske ikke helt lige så almindeligt i dag, som det var, inden de digitale kameraer gjorde deres indtog. Der er dog fortsat vældig mange, som vælger at printe deres billeder ud for at kunne ramme dem ind, sætte dem i fotoalbum eller lave dejlige scrapbooks, hvor man har samlet sine allerbedste minder. Fordelen i dag er, at du nemt kan vælge kun at fremkalde de bedste billeder.

  Fotovæg - tips og inspiration

  Der findes vældig mange forskellige måder at hænge sine billedrammer op på. Drejer det sig bare om et billede, er det ikke så svært. Er der derimod tale om flere billeder, som skal placeres på en og samme væg, bør du tænke dig lidt grundigere om, inden du hænger dem op. I denne tekst har vi valgt at fremhæve de mest almindelige og nemmeste metoder til at få en lækker fotovæg. Læs disse tips for at få det meste ud af dine billeder.

  Find den rette ramme til det rette billede

  Det er ikke altid lige nemt at finde den rette ramme. Her har vi forsøgt at samle vores bedste tips og råd, så du finder lige den, du leder efter!

  Hæng billeder op uden mærker i væggen

  Her fortæller vi dig mere om, hvordan du helt uden værktøj kan hænge dine billeder op på nogle få minutter. Det er både hurtigt og nemt. Dette er et af vores favoritprodukter!

  Indram dit LP-cover

  Det er en perfekt løsning, hvis du vil gøre dit hjem mere personligt og unikt, måske som et enkelt billede eller hvorfor ikke en hel billedvæg?

  Sådan skaber du en billedvæg

  Her har vi samlet tips og råd til, hvordan du nemmest skaber din egen billedvæg

  Hæng billeder op på betonvæg

  Det er ikke altid lige nemt at hænge billeder op på betonvægge. Her har vi samlet vores tips til, hvad du skal gøre, og hvad du skal huske.

  Hæng billeder op på gipsvæg

  Her finder du vores guide til, hvordan du nemt hænger rammer op på dine gipsvægge.

  At vælge en passende fotoramme

  At vælge passende fotorammer til dine billeder kan være både rigtig sjovt og lidt svært. 

  Tips og tricks til hvordan man tager flotte babybilleder

  At tage billeder af det kæreste man har er ikke altid så let. Alle babybilleder er selvfølgelig søde, men hvad gør man få at opnå det, der lille ekstra på billederne. Det forsøger vi at gennemgå her.

  Hvor stort er et diplom - og hvilken ramme skal jeg vælge

  Har du fået et diplom? Tillykke! Det er altid noget at være stolt af og noget som absolut hører hjemme på væggen i dit hjem eller på dit kontor. En fin og passende ramme er perfekt dertil - men hvor stort er et diplom egentlig og hvilken ramme skal man vælge?

  Puslespilsrammer - indram dit puslespil!

  Er du ked af at skulle skille dit puslespil ad, nu hvor det har taget flere dage at samle det? Det er næsten en skam, hvis brikkerne bare skal en tur tilbage i kassen. Indram i stedet puslespillet, og hæng det op på væggen som en flot dekoration!

  Billedramme eller fotoramme - er der forskel på disse rammer?

  Selvom motivet oftest er i fokus, kan en ramme virkelig udgøre en dekorativ forskel. Rammen er således ikke kun et praktisk værktøj til at få noget flot op på væggen, den kan også supplere og forbedre følelsen i motivet. Men hvad er forskellen på en fotoramme, billedramme og skifteramme?

  At indramme et lærredsbillede

  Et lærred med kileramme er ofte rigtig flot som det er, og mange vælger at hænge det på væggen netop sådan. Men hvis du vil gøre dit lærredsbillede endnu mere "maleri-agtigt", kan du vælge at indramme hele lærredsbilledet - inklusiv kileramme og alt.

  Bring dine motiver I fokus: benyt en passepartout!

  Har du nogensinde oplevet at dit billede ikke rigtig får den opmærksomhed, det fortjener? Vil du fremhæve dit billede på en mere elegant og eksklusiv måde?Hvis svaret er ja, så er en passepartout måske løsningen du er ude efter.