Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

Magazine

Her kan du inspireres af vores guider, indretningstips og andet hyggeligt læsning. 

 • Billede med usdvanlige ml hvordan finder jeg en ramme, der passer?

  Har du et billede med lidt usædvanlige mål, som du har svært ved at finde en passende ramme til? Der er et hav af rammer i standardstørrelser, men for motiver med usædvanlige mål mangler der muligvis netop den ramme, du har brug for. Heldigvis er der løsninger!

 • Sort-hvide plakater - altid s tidlst og stilrent

  Sort-hvide prints fås i alle mulige forskellige motiver og stile. En ting som de alle har til fælles er: sort-hvide plakater passer ind i alle hjem og det øvrige farvetema, som du har valgt. Her kommer lidt sort-hvid inspiration!

 • Bakom motivet: Md kunstneren Gabriella Roberg

  "Mange gange har jeg en tanke som jeg går ud fra, men min utålmodighed og iver plejer at overtage processen. "

 • Indret dig til efterret 2020

  Hjemmet er virkelig kommet i fokus de seneste måneder. At vi bruger det meste af vores tid - både fritid og arbejdstid - indenfor hjemmets vægge har gjort at mange lægger stor vægt på at indrette sig ordentligt.

 • Hvad er forskellen p mat og blankt fotopapir?

  Skal du fremkalde eller forstørre dine billeder? Hvilket fotopapir skal du vælge - mat, halvmat eller blankt? Nedenfor redegører vi for hvilket fotopapir som passer bedst til formålet.

 • Plakater med yoga og andre rolige motiver

  Namaste. Vi kan alle have brug for lidt fred og ro i tilværelsen. Ved hjælp af en rolig indretning kan vi slappe af og føle os mere harmoniske i vores hjem. Nedenfor følger lidt inspiration til plakater og posters med beroligende, stille motiver. Plakater, der kan minde dig om at tage en pause i ny og næ og trække vejret dybt.

 • Afdmpet og hyggeligt sdan lykkes du med en mrk indretning!

  Hvis du indretter hjemmet i mørke toner, kan det umiddelbart lyde som om, at du bryder en af de gyldne regler inden for indretning. Mange har længe stræbt bevidst efter det lyse og friske look, men sandheden er, at du med de rette kneb ikke alene kan gøre en mørk indretning hyggelig, men også dramatisk og luksuriøs!

 • Legesyge plakater til brnevrelset

  Det er svært ikke at smile, når man skal i gang med at indrette børneværelset. Man får her en unik mulighed for at dyrke ens indre barnesind og drømme sig væk i en magisk verden, der ellers er forbeholdt børnene. Børnebilleder og -plakater er enkle midler, der gør børneværelset mere hyggeligt, drømmende, personligt og legende. Nedenfor følger lidt inspiration!

 • Gulvspejlet s praktisk, s elegant!

  Hvis du har brug for et helkropsspejl, men ikke ønsker at bore og sætte noget stort spejl op på væggen, er gulvspejlet et godt alternativ. Gulvspejle fås i alle mulige varianter og stilarter – og de kan være både trendy og traditionelle. Ud over gulvspejlets praktiske funktioner er det også en stilren indretningsdetalje, som desuden skaber lys og rum i dit hjem.

 • Smagfulde plakater til kkkenet

  Plakater til køkkenet fås med alle mulige forskellige motiver, lige fra de stilrene og praktiske til de mere opfindsomme og humoristiske. Køkkenplakater skaber et mere hyggeligt og personligt præg. Her følger lidt inspiration!

 • Lad dig inspirere af runde spejle!

  Runde spejle er for længst flyttet ud af badeværelset og ind i alle hjemmets forskellige rum. I dag ser vi både runde spejle i soveværelser og stuer samt i entréer og spisestuer. Og der er virkelig noget særligt ved runde spejle, såsom blødhed og elegance, og så må man endelig ikke glemme de magiske egenskaber, som spejle generelt – og måske runde spejle i særdeleshed – besidder. Spejle skaber plads og lys og kan afspejle din personlighed. Her følger lidt skøn inspiration til dig, der vil inddrage runde spejle i boligindretningen!

 • Indretning til vaskerummet

  Leder du efter tilbehør til vaskerummet? Måske har du renoveret vaskerummet og leder nu ivrigt efter de sidste detaljer til indretningen, eller måske vil du pifte et af hjemmets andre rum op? Vi ved, at vaskerummet måske ikke er hjemmets mest inspirerende rum, men det er rent faktisk muligt at gøre vaskerummet mere inspirerende. Her får du nogle nyttige tips!

 • 6 tips til personlige gaver til gudmor, gudfar eller fadder

  Har du en gudmor, gudfar eller fadder som du holder af og vil finde en rigtig fin gave til? Personlige gaver sættes der altid pris på eftersom de viser at man har tænkt efter og gjort en ekstra indsats for en vigtig person i ens liv. Her er 6 tips til personlige gaver til gudforælder eller fadder!

 • Lad spejlet afspejle din personlighed 5 spejle med en personlig karakter

  Stilfulde og klassiske spejle er skam fine nok – det er altid et meget sikkert og godt valg. Men nogle gange ønsker man måske noget, der skiller sig lidt mere ud; et spejl med en original form eller med et legesygt design. Et spejl, der ikke kun kan spejle dig og dine omgivelser, men også afspejle din personlighed. Her får du lidt inspiration til spejle, der vækker ens opmærksomhed – på en positiv måde!

 • Bag motiverne: Md designeren Sanny

  ”At være kreativ er en slags terapi for mig”

 • 4 uventede mder, du kan bruge spejle p

  Lille spejl på væggen der – eller? Spejle er både praktiske og dekorative som en væghængt indretningsdetalje, men faktum er, at der er mange flere anvendelsesmuligheder for denne populære indretningsgenstand. Nedenfor beskriver vi 4 måske lidt uventede løsninger til, hvordan du kan anvende dine spejle.

 • Skab et harmonisk hjem med jordtoner

  I naturen føler vi os rolige og harmoniske. I en ofte stressende hverdag er det ikke så underligt, at netop en naturnær boligindretning har været på tapetet i et stykke tid, og at denne trend fortsætter.

 • Sdan hnger du et spejl op p en betonvg!

  Det kan føles både overvældende og besværligt at skulle hænge et spejl op på en betonvæg, især hvis du aldrig har prøvet det før. Men bare rolig, vi guider dig – trin for trin!

 • Skab lys og rum med spejle

  At spejle er gået fra at være en rent funktionel komponent til en flot indretningsdetalje, har sandsynligvis ikke undgået nogens opmærksomhed. Men spejlets funktion stopper ikke her. Takket være en strategisk placering kan spejle skabe lys, plads, dybde og andre dekorative effekter i dit hjem. Vi tør godt garantere, at du med det rette spejl – og lidt tanke bag – kan skabe magi!

 • rets farve 2020

  Her fortæller vi om årets farve og hvordan du med enkle midler og lave omkostninger kan sætte farve på hjemmet. Årets farve er valgt af virksomheden Pantone, og i år faldt valget på den klassiske blå farve. 

 • Billedvg - s opretter du en billedvg

  Her viser vi forskellige typer billedvæg til dit hjem. Vores håb er, at du vil blive inspireret og finde noget, du kan lide. Vi deler også færdige skabeloner, giver tip og tricks og viser dig, hvordan du planlægger en flot billedvæg.

 • Tips til din billedvg

  Vil du have en billedvæg over din seng, sofa eller et andet møbel, så gå ud fra møblets bredde, og placér dine plakater centralt herover.

 • Billedvgge

  Her finder du inspiration og tips til en vellykket billevæg! Vores færdige pakker er lavet til dig, der går efter et flot koncept med billeder, som på forskellig vis tilfører noget ekstra, når de kombineres. Vælger du en af disse, slipper du for selv at bruge tid på at matche motiver og rammer. I pakkerne finder du nogle af vores mest populære plakater og rammer. Billederne er placeret i rum, som du passer særligt godt ind i. Tanken er, at der skal være eksempler på billedvægge til alverdens interiører og personligheder.

 • Alt om passepartouter

  I dag er det meget populært at anvende passepartouter til sine indrammede billeder. Det er måske ikke så mærkeligt, eftersom der er så mange fordele ved det.

 • At tnke p nr du skal fremkalde dine billeder

  At fremkalde sine billeder er måske ikke helt lige så almindeligt i dag, som det var, inden de digitale kameraer gjorde deres indtog. Der er dog fortsat vældig mange, som vælger at printe deres billeder ud for at kunne ramme dem ind, sætte dem i fotoalbum eller lave dejlige scrapbooks, hvor man har samlet sine allerbedste minder. Fordelen i dag er, at du nemt kan vælge kun at fremkalde de bedste billeder.

 • Fotovg tips og inspiration

  Der findes vældig mange forskellige måder at hænge sine billedrammer op på. Drejer det sig bare om et billede, er det ikke så svært. Er der derimod tale om flere billeder, som skal placeres på en og samme væg, bør du tænke dig lidt grundigere om, inden du hænger dem op. I denne tekst har vi valgt at fremhæve de mest almindelige og nemmeste metoder til at få en lækker fotovæg. Læs disse tips for at få det meste ud af dine billeder.

 • Find den rette ramme til det rette billede

  Det er ikke altid lige nemt at finde den rette ramme. Her har vi forsøgt at samle vores bedste tips og råd, så du finder lige den, du leder efter!

 • Hng billeder op uden mrker i vggen

  Her fortæller vi dig mere om, hvordan du helt uden værktøj kan hænge dine billeder op på nogle få minutter. Det er både hurtigt og nemt. Dette er et af vores favoritprodukter!

 • Indram dit LP-cover

  Det er en perfekt løsning, hvis du vil gøre dit hjem mere personligt og unikt, måske som et enkelt billede eller hvorfor ikke en hel billedvæg?

 • Sdan skaber du en billedvg

  Her har vi samlet tips og råd til, hvordan du nemmest skaber din egen billedvæg

 • Hng billeder op p betonvg

  Det er ikke altid lige nemt at hænge billeder op på betonvægge. Her har vi samlet vores tips til, hvad du skal gøre, og hvad du skal huske.

 • Hng billeder op p gipsvg

  Her finder du vores guide til, hvordan du nemt hænger rammer op på dine gipsvægge.

 • At vlge en passende fotoramme

  At vælge passende fotorammer til dine billeder kan være både rigtig sjovt og lidt svært. 

 • Tips og tricks til hvordan man tager flotte babybilleder

  At tage billeder af det kæreste man har er ikke altid så let. Alle babybilleder er selvfølgelig søde, men hvad gør man få at opnå det, der lille ekstra på billederne. Det forsøger vi at gennemgå her.

 • Hvor stort er et diplom - og hvilken ramme skal jeg vlge

  Har du fået et diplom? Tillykke! Det er altid noget at være stolt af og noget som absolut hører hjemme på væggen i dit hjem eller på dit kontor. En fin og passende ramme er perfekt dertil - men hvor stort er et diplom egentlig og hvilken ramme skal man vælge?

 • Billedramme eller fotoramme er der forskel p disse rammer?

  Selvom motivet oftest er i fokus, kan en ramme virkelig udgøre en dekorativ forskel. Rammen er således ikke kun et praktisk værktøj til at få noget flot op på væggen, den kan også supplere og forbedre følelsen i motivet. Men hvad er forskellen på en fotoramme, billedramme og skifteramme?