Indretning stue - stilinspiration!

Stuen - oftest det største rum i hjemmet og det rum, hvor man i mange tilfælde tilbringer mest tid. At gøre stuen hyggelig er derfor vigtigt, og det kan være interessant at se hvad dette indebærer for forskellige individer og familier. Her kommer lidt inspiration til forskellige stilfulde stuer!

Stilrent og minimalistisk, moderne og maksimalistisk, farverigt og livligt eller naturligt og harmonisk – hvilken indretningsstil foretrækker du? Her kommer lidt dejlig billedinspiration stueindretning fra nogle af vores stilsikre kunder!

Lyst og friskt

At indrette stuen i lyse toner er klassisk og tidløst. Det føles friskt, elegant, luftigt og det åbner op og kan få rummet til at føles større. Lyst behøver ikke altid indebære at det skal være hvidt. Det kan også være beige, gråt eller alle mulige andre lysere toner.

Indretning i stuen – lyst og friskt

Naturligt og harmonisk

At opholde sig i naturen gør os harmoniske og afslappede. Derfor er mange gået efter en indretningsstil som kan være med til at give denne følelse i hjemmet. Ved hjælp af jordagtige og naturlige toner og materialer er det muligt at skabe din egen fredfyldte oasis i stuen.

Indretning i stuen – naturligt og harmonisk

Afdæmpet og hyggeligt

At gå efter en mørk indretning er våget, men det kan også blive utroligt vellykket og bære præg af hotellignende luksus, hvis det gøres på den rigtig måde. En almindelig fejl er at vælge for meget mørkt og for farveløst – det gælder om at finde en balance. Vælger man f.eks. en rigtig mørk vægfarve, så kan man måske undlade vælge møbler i for mørke toner, og omvendt. Hvis du er interesseret i mørk indretning, kan du finde flere tips i denne Magazine-artikel.

Indretning i stuen – afdæmpet og hyggeligt

Farverigt og livligt

En farverig indretning kan skabe en livlig og munter atmosfære i stuen. Det opløfter de der grå november-, eller martsdage og det kan faktisk også blive rigtig hyggeligt.

Indretning i stuen – farverigt og livligt

Stilrent og minimalistisk

Less is more. Mange tiltales af den minimalistiske stil fordi den kan skabe en fornemmelse af lethed og afslappethed. Denne stil er enkel og måske fremfor alt: stilren, og dette gør stilen til en tidløs trend.

Indretning i stuen - minimalistisk og lyst

Moderne og maksimalistisk

At skabe et maksimalistisk indtryk kan være svært uden at få stuen til at se for proppet og prangende ud, men lykkedes man med det, kan man virkelig skabe magi! Med en maksimalistisk indretning er det dog vigtigt at nøje gennemtænke valget af farver, møbler og genstande for ikke at skabe en kaoslignende tilstand i rummet. Et godt tip kan være at gruppere og skabe flotte stilleben af indretningsdetaljer i stedet for bare at fordele dem lidt her og der.

Indretning i stuen - maksimalistisk stil

Stueindretning fra vores sortiment

Har du lyst til nye indretningsdetaljer i din stue? HER finder du vores enorme sortiment af rammer - og HER finder du vores sortiment af stilfulde plakater at matche dem med! Vi har også et bredt udvalg af flotte spejle her.