Det er detaljerne som giver det der lille ekstra, og det gælder derfor også for detaljerne i indretningen! Her finder du indretning som opfylder både dekorative og praktiske funktioner såsom smarte plakatlister og posterklemmer, effektfuld billedbelysning, stilrene billedhylder og flotte Coffee Table Photo Albums. Forny dit hjem og gør din hverdag enklere – velkommen til vores sortiment af stilsikker indretning!

Farve
Materiale
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 282 produkter
  Visning 1 - 100 af 282 produkter

  Indretning for alle

  Når du indretter hjemmet, skal det være inspirerende og sjovt! Du gør jo dit hjem til netop dit hjem – et sted, hvor du og dine nærmeste skal trives og have det godt. Et sted for afslapning og hvile såvel som sjove påfund og socialt samvær.

  Meget boligtilbehør har rent dekorative formål og placeres omhyggeligt i dit hjem for at få det til at føles hyggeligt og hjemligt. Vi elsker en dekorativ indretning, men vi elsker også den type indretning, som udfylder både en dekorativ og praktisk funktion! Indretningsdetaljer, som er flotte og bidrager til den personlige og stilfulde helhed i dit hjem, men som også gør hverdagen og livet lidt enklere. Et eksempel på sådanne indretningsdetaljer er billedhylden, som gør det supernemt at placere og variere din vægkunst. Andre eksempler tæller plakatlisten eller plakatklemmen, som giver dig moderne og enkle ophængninger af dine plakater og billeder. Vi har også mange varianter af billedbelysning, som udover at rette lyset og opmærksomheden mod dine billeder, også bliver ekstra lyskilder i dit hjem.

  Billedbelysning til stort billede

  Boligtilbehør på nettet

  Det er ikke noget nyt, at vi køber boligtilbehør på nettet, da det er både praktisk og nemt! Så snart du har kigget i produktudvalget, kan du bestille varerne – og du kan endda vælge den ønskede betalingsmetode. Skulle det mod forventning vise sig at være et fejlkøb, er det som regel nemt at returnere varen og lede videre. Hvis du planlægger at bestille noget i et større format, er det en god idé at tage relevante mål og måske prøve at sætte noget op i en lignende størrelse på det ønskede sted. Så kan du bedre vurdere størrelsesforholdet. Hvis du eksempelvis skal købe et spejl til entréen, kan det være godt at sikre sig, at den tænkte størrelse passer til afstanden i rummet og i forhold til de øvrige møbler og indretningsdetaljer.

  Regnbuefarvet metalklemme til plakat

  Forskellige indretningsstilarter

  Vi tilbyder et bredt sortiment af boligtilbehør inden for forskellige stilarter, så alle kan finde det produkt, de elsker. Er du vild med en industriel indretning, der har en hård og lidt rå fornemmelse, samt en mørk farveskala, har vi flere produkter, der passer til netop din stil. Hvad siger du til en billedbelysning i metal, enten sort eller messingfarvet? Eller stilrene plakatklemmer i matsort metal? Går du derimod efter en mere farverig indretning, er du måske mere til boligtilbehør i forskellige trendy farver eller måske tilmed regnbuefarvede detaljer? Vil du indrette dig på moderne vis, har vi masser af passende varer i vores sortiment. Tag et kig, og find det boligtilbehør, som passer perfekt til dit hjem!

  Skandinavisk indretning

  Skandinavisk indretning og design er kendt vidt og bredt for den særprægede stil med fokus på tidløs enkelhed, kvalitet og funktionalitet. Den skandinaviske stil er eftertragtet og værdsat verden over, og i vores kategori med boligtilbehør finder du flere svenskdesignede og danskdesignede produkter, bl.a. fra svenske KAILA og Eklunds Metall samt danske Batjuma.

  Indretning til alle hjemmets rum

  Hvid billedhylde i køkkenet

  Hvilket rum skal du indrette? Før i tiden var det måske mere sådan, at man opdelte indretningen i kategorier, som passede til specifikke rum, men for tiden smelter alle hjemmets rum sammen på en måde, som gør, at en del af boligtilbehøret lige såvel kan placeres i entréen som i soveværelset. Sådan er det også med boligtilbehøret i denne kategori. Du kan for eksempel hænge en billedhylde op over sengen i soveværelset eller i rækker over hinanden på en stor væg i dagligstuen. Billedhylden kan også nemt placeres i køkkenet, hvor du kan pynte den med billeder eller små indretningsdetaljer som kopper eller fine dåser med krydderier. Du kan også lade disse praktiske billedhylder pryde entréen eller gangen i dit hjem. Vi har sågar set, at billedhylden bliver placeret i badeværelset som en ekstra hylde til små badeartikler. Det samme gælder for plakatlisten og plakatklemmen – vægkunst fungerer i stort set alle rum. Måske lige bortset fra et walk-in-closet.

  Vi prøver egentlig kun at sige, at der ikke findes strikse regler på området. Du afgør selv, om din billedbelysning skal placeres i entréen, dagligstuen, soveværelset eller køkkenet. Et Coffee Table Photo Album skal heller ikke nødvendigvis placeres på sofabordet. Det kan lige så godt ligge på en fin skænk i entréen. Men med det sagt, er der naturligvis ting, man skal tænke på, når man indretter. En plakatliste med sit åbne ophæng af plakaten bør aldrig placeres i badeværelset, da plakaten her bliver udsat for vand og meget fugt.

  Indretning – inspiration

  Hvis du har brug for indretningsinspiration, bør du tage et kig på vores Magazine Her finder du masser af indretningstips og stilinspiration, lige fra indretning af dit vaskerum til entré og dagligstue. Du finder også konkrete trin for trin-guides til, hvordan du eksempelvis sætter billeder og spejle op på forskellige vægge, og vi har naturligvis også tips til, hvordan du skaber flotte billedvægge.

  Lys indretning i stuen - Fotoalbum/Coffee Table Book

  Som nævnt elsker vi her på BGA indretning, og foruden produkterne i denne kategori har vi også andre indretningskategorier såsom rammer, spejle, fotoalbum, plakater og tekstiler. Du har derfor rig mulighed for at forny og forvandle dit hjem med vores boligtilbehør. Tag et kig på vores forskellige kategorier. Du finder helt sikkert noget, du ikke kan leve uden!